Sziasztok, ha valaki hétvégére keresne programot, akkor kedvezményes áron eladnám 2 db felnőtt napijegyet 4.000 FT/db áron a mogyoródi Aquarenaba (érvényes 2011. augusztus 28-ig). Mi sajnos nem tudunk elmenni. Ha valakit érdekel, keressen a hkarika@citromail.hu címen vagy a 30-399-7600 telefonszámon.
Remélem még van érdeklődő, aki Bükfürdőre szeretne jönni, ugyanis közeleg a húsvét, és nagyon sok programon lehet részt venni.
Lesz Büki Húsvét és Vásári Forgatag is, de a Fürdőben is tök sok program várja majd a kicsiket, nagyokat egyaránt.
A Büki Húsvétra április 24-én érkezik a NON-STOP, akiket az X-faktorból már nagyon jól ismerünk és szeretünk!!!! :))) Fellépésüket este 10-től láthatjuk a Konferencia Központban Bükfürdőn!!!
Ingyenes gyerek programok lesznek délután kettőtől este nyolcig Bükfürdőn a Konferencia Központ melletti Sportparkban a kültéri fitnessgépekkel teli játszótérnél. Lesz arcfestés, ugrálóvár, óriáscsúszda!
Emellett lesz még TOMBOLA is, értékes nyereményekkel!
Ugyanezen a napon Kézművesek és régiségek vására lesz a Büki Gyógyfürdő nyári bejárata előtti parkolóban, ahol lehetőségünk van megkóstolni valamint megismerni a helyi és környékbeli ételeket, italokat, vagy akár megvásárolhatják a "kincset érő" portékákat. A kéthetenete vasárnap megrendezésre kerülő Vásári Forgatag ideje alatt harmónika zenész muzsikáját hallgathatjuk.
Április 22. 10:00 - 14:00 Rajzverseny - A Föld világnapja alkalmából (gyermeksarok) 11:00 Masszázs show + előadás a gyógyvízről (5. sz. medence mellett) 14:30 Masszázs show + előadás a gyógyvízről (5. sz. medence mellett) 15:00 - 16:00 Nyusziváró kézműves foglalkozás (gyermeksarok)
Nos, pár kellemes napot töltöttünk Bükfürdőn. A szálloda a Hotel Répce Gold volt, a szolgáltatások a megszokott jó színvonalat hozták. A szállodában viszonylag sok vendég volt, persze a vendégek 90 %-a német, 8 %-a szlovák és elég kevés magyar volt :-((
Ha nem lenne üdülési csekk, akkor szerintem még kevesebb magyar menne oda, dehát ne sírdogáljunk, örüljünk, hogy legalább a külföldiek mennek hétközben is a szállodába. Gondolom, hogy az iskolaszünetben több magyar lesz majd.
A szálloda wellnes részlege szokásosan jó volt, bár a medencék hőfoka mind a kiírt hőmérséklettől, mind a korábban megszokottól elmaradt.
A kaja elég jó volt, talált minden nemzet a fogára valót. A frissensültek nagyon jók voltak, különösen egy fiatal szakács tett ki magáért. El is neveztük Paganininek, mert olyan különös gonddal, virtuózitással sütötte a húst és díszítette a tányérokat, hogy csak na! Rakott mindenféle zöldséget és magvakat a tányérra, mielőtt rátette a sülthúst.
Paganini alkotás közben:
Az elkészült mű :-)))
A termálfürdőben meglepően sokan voltak. A külső (nyári) medencék még nem üzemeltek, ezért a vendégek a termál medencékben zsúfolódtak össze. A kupola alatti termál medencében a nagy szél és hideg miatt kimondottan kellemetlen volt a klíma, a hőforrástól messzebb hideg volt a víz, ha közelebb húzódtunk, akkor meg sokan voltak és a fejünk akkor is fázott. A belső medencék viszont jók voltak. A fürdőzők átlagéletkora kb. 75 év volt, magyar szót szinte nem is lehetett hallani :-((
Az egyik nap bementünk az élményfürdőbe is. Gondoltuk, hogy ott kevesebben lesznek, nem is tévedtünk, gyakorlatilag szinte senki sem volt bent. Az idősebbek a termálvízben áztatták magukat, fiatalok meg nem voltak...
Az élményfürdő:
Összességében kellemesen telt az idő, csak nagyon hideg volt, a szél nagyon erősen fújt, ezért ki sem mozdultunk a szállodából (szerencsére a termálfürdőbe ebből a szállodából fedett átjárón lehet átmenni).
A termálfürdőben jelentős bővítés folyik, szintén bővítik az élményfürdőt is csúszdatoronnyal, valamint legalább 2 szálloda épül a fürdő mellett. Kicsit szkeptikus vagyok abban, hogy a bővítéseket fogja-e tudni követni a termálvíz is, már most sem tűnt túl bőségesnek a medencékbe folyó termálvíz mennyisége. Lehet, hogy rosszul láttam, de olyan érzésem volt, hogy a benti két nagymedencében már most is ivóvízzel keverik a termálvizet, legalábbis a korábbi emlékeinkhez képest sokkal tisztább, kékebb, áttetszőbb volt a belső medencében a víz
Összességében ajánlom mind a Répce Gold hotelt, mind a termálfürdőt, mind az élményfürdőt!
Mint mondtam nem csak hallottunk az ajánlatról, hanem konkrétan kipróbáltuk, és 19.800 Ft-ba "fájt", se többe, se kevesebbe... Mégis hogy kerülhetett volna többe mire eljövünk? Kifizettetik a vizet meg a fűtést amit használtunk a három nap alatt??? Nem tudom milyen ki a szervező, de hogy Magyarországon ennél olcsóbban nem lehet wellnessezni az biztos, szóval nem is igazán érdekel hogy az RCI nevű vagy bármilyen más cég áll-e mögötte...
Hahaha, ennek az oldalnak kevés köze van a szállodához, az egész mögött egy üdülési jogokat árusító RCI cég áll. Az olcsónak gondolt nyaralás a végén nagyon-nagyon sokba fog fájni.
19.800ft/2fő/3nap a 4*os wellness hotelben… Én sem hittem el az ajánlatot, de múlt héten voltunk és valóban ennyiért, szerintem nem érdemes kihagyni, ennél akkor is több pénz elment volna 3 nap alatt ha otthonmaradtunk volna… www.akcioswellness.com mi itt találtuk meg annak idején az akciót, most még él a kedvezmény de nem tudom meddig. Balneo Hotel**** a szálloda neve, gyönyörű! Én személy szerint a belföldi üdüléseket preferálom, főleg amíg ilyen ajánlatokat lehet találni, mert hiába mondják, hogy külföldön már olcsóbban lehet nyaralni, azért nem hiszem, hogy ez Magyarországon kívül bárhol 20.000 ft-ért elérhető. Ha tudtok hasonló akcióról szívesen fogadom az ajánlatokat, de hogy ez kihagyhatatlan az biztos J Jó pihenést!
Hallottál már a Duna Residence***** Apartmanfaluról Dunaszentmiklóson?
Nem!?
Mi is csak pár hónapja. Mióta itt dolgozunk….
Mivel sikeresek akarunk lenni, ezen változtatnunk kell, méghozzá gyorsan. Ebben NEKED elég nagy szerepet szánunk. Szeretnénk, ha kipróbálnád a szállást, az élménymedencét. Ingyen!
Lájkold a Duna Residence oldalát, oszd meg barátaiddal facebookon, vagy iwiwen / hívd meg őket/ tedd ki a saját faladra ezt a posztot, majd regisztrálj a honlapunkon:http://www.dunaresidence.hu
A résztvevők között februárig kisorsolunk 40 db 4 ill. 6 fős Luxusapartmant, (még kb 25 van) ahova hozhatod a barátaidat is! Aztán Február 12-13-án csapunk egy bulit a nyertesekkel! Leszünk egy páran.
Ha nem nyersz? Akkor is kapsz 10% kedvezményt ha szeretnél eljönni!
Mindenképp olvasd el a játékszabályzatot, hogy ne legyenek félreértések!
Halihóó emberek! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! Szeretnék valahova elmenni az ünnepek alatt,tudjátok kicsit kényeztetni magam:) Tudtok valami jó wellness szállodát? Főleg a Dunánúl érdekelne!
a családommal tervezünk egy hétvégi kiruccanást Hévízre....a Lotus hotelt néztük ki de ott még sosem voltunk.....szoval szeretném a segítségetek kérni hogy milyen?.....ha esetleg vki járt már ott
Igen,valószínűleg én is ezeket választanám,ha beleférne. Viszont te nagyon menő vagy,h most így megmondtad melyik is számít wellnesshotelnek a te világodban. Sokunknak ezek is bőven megfelelnek,s talán segítettem a beírásommal a választáshoz.
Már megvan az utalványom a Büki Birdland Golf § Resort valamint a sümegi Hotel Kapitányba amit hamarosan meglátogatunk. A Ramada minden szinten profi. 9.-ről szenzációs kilátással. A Lővér wellnessrészlege kicsit régimódi,viszont a konditerme talán még a Ramadáét is veri.Hangulatos és árban is nagyon jó. A kaja mindkét helyen bőséges és finom. A Pelikán kicsit csalódás volt,mivel ottjártunkkor a pezsgőfürdő nem bírt megjavulni. Amúgy hangulatos a (kis)wellnessrészleg,a többiről viszont ezt nem mondanám. A kaja is itt volt a leggyengébb. Alapjában én a nagyobb szállókat kedvelem,talán ezért sem meglepő a sorrendem.
Elmenni nem tudás miatt fájó szívvel megválnék hozzávetőlegesen 60e forint értékű welness utalványomtól, ami a siófoki Vértes Hotelben ( http://www.hotelvertes.hu/ ) használható fel. az utalvány két fő részére szól, három nap, két éjszaka, félpanziós ellátással, welness használattal /pezsgőfürdő, finn szauna, medencék,... fürdőköpeny, fittnes terem, stb./ Május 31-ig használható fel. 40e körüli ajánlatokat várnék. 06-702868584
Sok munkáltató adja, az emberek jó része persze azonnal kp-re váltja, de azért sokan utaznak vele. Felhasználni csak itthon lehet (ezt nem kifogásolja az EU????).
Nekem se jutna eszembe wellnesshotelbe menni, ha nem lenne üdülési csekkem garmadával.
Na, hogy ON is legyek, voltunk Zalakaroson a Hotel Freyában. Kicsit szocreál beütésű a szálloda, de a szobák korrektek, a kaja jó. Ami a legfontosabb, közvetlen összeköttetése van a Gránit Gyógyfürdővel és a szálloda árában benne van a napi belépő a gyógyfürdőbe. Tetszés szerint lehet jönni-menni többször is egy nap.
Maga a gyógyfürdő nem nagy durranás, Bükfürdővel nem lehet egy lapon említeni. A víz egy (kis) medence kivételével nem túl meleg.
Az élményfürdő is elmarad a bükfürdői élményfürdőtől. Ami viszont jó, hogy szerveznek éjszakai bulikat az élményfürdőben. Nem túl drága a belépő, tök jó az éjszakai világítás, van egy csomó lámpa a víz alatt is, szóval hangulatos a dolog.
A buli mondjuk kicsit túl retrós volt, de némi alkohollal rá tudtunk hangolódni :-))
"7650 Ft egy főre egy vacsora... Tessék mondani, ebben már a nyoszolyólány is benne van? (132000 Ft-ért all inclusive ellátással elmegy egy ember repülővel Tunéziába :-)))"
Hát igen, ebben van valami, a hazai wellness-szállodák sajnos eléggé el vannak tévedve az árakkal kapcsolatban. 4-5 nap árából repülővel el lehet menni 1 héter nyaralni szinte bárhova.
Aki szeretné kihasználni még a nyárutót, vagy akár már most előretervezi a tavaszi kikapcsolódását, annak ajánlom a mezőkövesdi Nefelejcs Hotelt, mert igazán barátságos, nagyon szép és jelenleg akciós utalványok is kaphatók!
Az akciós utalványok tartalma:
3 nap, 2 éjszaka szállás két fő részére kétágyas / franciaágyas (választás szerint) szobában, félpanziós ellátással, fürdőköntös bekészítéssel, a hotel wellness-szigetének használatával, zárt-őrzött parkolóval, fejenként egy darab szolizsetonnal, fejenként egy frissítő / lazító masszázzsal, fejenként egy egész napos belépővel a szállodától csak 150 méterre lévő és méltán nagyon híres Zsóry Gyógy- és Élményfürdőbe!
Az akciós utalványok érvényessége: 2010. május 30.-ig
Az akciós utalványok ára - két főre a fenti tartalommal mindössze: 40.000 forint.
A szálloda kipróbált - a fürdő is :-)) - családoknak, pároknak abszolút ideális - csak ajánlani tudom.
Az akciós utalványokkal kapcsolatos bővebb info / akár megrendelés: 0670 503 64 91 számon, vagy az flp.csilla@freemail.hu címen lehetséges.
7650 Ft egy főre egy vacsora... Tessék mondani, ebben már a nyoszolyólány is benne van? (132000 Ft-ért all inclusive ellátással elmegy egy ember repülővel Tunéziába :-)))