Dühödt vagdalkozása minden morális mértéket elvet, amikor „az ősi magyar virtus” nevében lényegileg kitessékeli Magyarországról a magyar állampolgárok tízezreit. Morvai Krisztina szépnek és kívánatosnak tartja, hogy az ANTISZEMITIZMUS (csupa nagybetűvel!) és fasizmus érintettjei félelemben éljenek saját hazájukban, sőt – továbbmenve ennél – szépnek tartaná, ha „becsomagolnák legendás bőröndjeiket” és bőröndöstül távoznának innen mielőbb.
Ez szépen hangzik,csak egy baj van:nem úgy látom,hogy kitermelte volna,pedig volt rá lehetőség az elmúlt 20 évben.Persze lehet,tévedek,és valamiért mégse kapott rá lehetőséget a társadalom,bár 5 szavazás fényében ez nehezen hihető.
"de nem biztos,hogy szegénynek a politikába is bele kéne szólnia"
De bizony bele kell es lehessen szolnia ha ugy adja a kedve.ha nem akkor meg butykolje az AC pumpat/Amit te kepviselsz az egy csolatasu elitizmus anelkul,hogy te az elithez tartoznal,mi vagy bolcsesz?
Es ezt te akarod eldonteni,hogy ki mire,es ugyan milyen alapon,milyen felhatalmazas alapjan vagy szuletesi alapon?
Tudod ez ugy van aki termelesre termett az leginkabb a termelesben is marad aki meg iranyitasra az elobb utobb iranyito lesz,ha nem akkor nincs szerencseje. hagyjuk hogy a tarsadalom magatol termelje ki ezeket a dolgokat es ne valakik eldontsek,te erre vagy jo te meg amarra.
Hát,kissé cinikus lettem...Lehet valaki jó autószerelő,akinek megbízom a munkájában,és sose vitáznék vele a karburátorról,mert hülye vok hozzá,de nem biztos,hogy szegénynek a politikába is bele kéne szólnia.Van,aki termelésre született,van,aki irányításra.
Jogos!már így is túl nagy a rend az országban,főleg pesten és a keleti végeken.Nem kaptunk még elég szabadságot,pedig ez a nép nyilván méltó rá,ahogy bebizonyította az utóbbi 20 évben...
A tpasztalataimat hadd ismerjem jobban.Csak jó társaság kérdése,ami nyilván nem mindenkinek adatik meg...Ferkóról pedig csak egyszerűen nem azt tartom,amit ma illik.De a kitartás.hu meg a másik vicc.
Nem mondtam,hogy pártolom a gyűlölettörvényt,bár a zsidózó-cigányozó irrendenta réteg a szememben ugyanaz,mint az 50iq-us kádárimádó panelproli.Hasonló környezet és színvonal.De talán ennek örülnek egyesek,ha mindenki egymásnak esik a Kárpát-medencében,nem gondoljátok?
viszont közben kicsit elvonatkoztattam, ha ad nekem papírt arról, hoyg nem vagyok magyar, vajon mentesülök-e az adózás alól? Mert mint jó patrióta, én befizetem ami jár, csak ez elég sokba kerül :)