Keresés

Részletes keresés

manaszu Creative Commons License 2009.01.26 0 0 104
"Mint topik indító, hozzáfűznék még egy nagyon megfontolandó dolgot, hogy miért lenne jó politikailag szűz képviselőket küldeni a Parlamentbe!"
És mond, hogy képzelted, ? hogy ezek a politikusok interneten fogják licitre bocsátani a szüzességüket mint az amerikai tini leányok, vagy alkalom adtán egy egy sarokban fogják megdugatni magukat, vagy esetleg szüzek maradnak és császármetszéssel fognak szülni, mint Mariska, vagy rendszeresen plasztikálni fogják a szüzességüket mint az olasz lányok ? Nem lenne jobb ha ugy dolgoznának a parlamentben mint kedves honfitársunk a Ciciolina ?
Előzmény: dejo (90)
halkergető Creative Commons License 2009.01.26 0 0 103

Mitől vált ez a mai napon aktuálissá?

Biztos, hogy több, mint egy éve olvastam már ezt a levezetést.

(Az lehet, hogy az egyes tétel-összegeket hozzáaktualizálta a szerző a mai helyezthez?) 

Előzmény: tökös40 (102)
tökös40 Creative Commons License 2009.01.26 0 0 102
" --Miért is legyen 6 gyerekünk?
Tanulságos nagyon, olvassátok el!

A roma családnak van 6 gyereke. Beadták intézetbe őket. Majd
jelentkezett a család rokonsága és egy pár nap múlva kihozták őket, mint nevelőszülők.

Az állam megszabadul a gyerekektől és fizet. Nem is keveset. Gyerekenként 80.000.-Ft(!!!) Azaz összesen 480.000.-Ft-ot havonta.

Az anya és az apa nem vállnak el, de külön lakcímre jelentkeznek be, így mindkettőjük megkapja a szociális segélyt az önkormányzattól 39.100.-Ft.

Így további 78.200 forinthoz jutnak.

Lakásfenntartási támogatásként további 9.800.Ft-ot kap a család.

Erre jön még a családi pótlék 12.600.-Ft gyerekenként, további
75.600.-Ft

Természetesen ingyen tankönyvek és ingyenes iskolai étkeztetés is
jár.

Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban állnak ami havi 30.000.-Ft az önkormányzattól ( Ha nem kapnak, otthagyják a gyerekeket a jegyzőnél,ezzel ,,zsarolva" a hatóságot)

Így a család havonta cirka 673.600.-Ft bevételhez jut!

Telik máris plazma Tv-re, meg lízinges Suzukira is a papának.

Ha dolgozni menne és keresne 100.000.-Ft-ot havonta, akkor a bevétel lecsökkenne 175.600. Forintra.

Hát ezért adózzatok!!!! "

január 26., 17:22

Valahol Nem tudnak rendet csinálni....

" --Miért is legyen 6 gyerekünk?
Tanulságos nagyon, olvassátok el!

A roma családnak van 6 gyereke. Beadták intézetbe őket. Majd
jelentkezett a család rokonsága és egy pár nap múlva kihozták őket, mint nevelőszülők.

Az állam megszabadul a gyerekektől és fizet. Nem is keveset. Gyerekenként 80.000.-Ft(!!!) Azaz összesen 480.000.-Ft-ot havonta.

Az anya és az apa nem vállnak el, de külön lakcímre jelentkeznek be, így mindkettőjük megkapja a szociális segélyt az önkormányzattól 39.100.-Ft.

Így további 78.200 forinthoz jutnak.

Lakásfenntartási támogatásként további 9.800.Ft-ot kap a család.

Erre jön még a családi pótlék 12.600.-Ft gyerekenként, további
75.600.-Ft

Természetesen ingyen tankönyvek és ingyenes iskolai étkeztetés is
jár.

Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban állnak ami havi 30.000.-Ft az önkormányzattól ( Ha nem kapnak, otthagyják a gyerekeket a jegyzőnél,ezzel ,,zsarolva" a hatóságot)

Így a család havonta cirka 673.600.-Ft bevételhez jut!

Telik máris plazma Tv-re, meg lízinges Suzukira is a papának.

Ha dolgozni menne és keresne 100.000.-Ft-ot havonta, akkor a bevétel lecsökkenne 175.600. Forintra.

Hát ezért adózzatok!!!! "
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.18 0 0 101
halkergető Creative Commons License 2009.01.18 0 0 100

El tudom képzelni, hogy több közöttük a józaneszű, -gondolkodású, mint a jelenlegi politikásaink soraiban. 

Sokat nem veszítenénk velük!    ;-)))

Előzmény: Törölt nick (99)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.17 0 0 99
......így van, az u.mond entellektüel elitek már "bizonyítottak !
Most már jöjjenek a CNC-esztergályosok !!!!!

Hátha jobban tudnak vezetni ! :O)
Előzmény: Antisystem (93)
Antisystem Creative Commons License 2009.01.17 0 0 98

Nézd, szerintem a törvényelőkészítés, kezdeményezés az maradhat továbbra is a megválasztott kormány (minisztériumok, hivatalok) kötelessége, illetve az ellenzékben maradt politikai erők lehetősége. Van egy téma, leteszi a javaslatát a kormány, ha akarják, leteszik a javaslataikat az ellenzéki pártok, a Parlament meg - ha akarja, szakértők meghallgatása után - dönt. Azt jó ötletnek látom, hogy fejezzük abba a törvényeknek a Parlament általi soronkénti átfirkálását, mert az csak a logikát borítja és az ellentmondások és hibalehetőségek számát növeli. Tehát mondjuk a Parlament az előtte fekvő törvényjavaslatról háromféleképp dönthetne: vagy elfogadja , vagy visszaadja átdolgozásra a benyujtónak (hasonlóan, mint most a K.E. a parlamentnek), vagy elutasítja. Ha az alternatív javaslatok közül valamelyiket elfogadja, az nyilván a többi alternatíva elutasítását jelenti.

ÜdV

Előzmény: halkergető (95)
halkergető Creative Commons License 2009.01.17 0 0 97

Nem az emberi társadalom ideáltipusát akartam megalkotni!  :)))

Valamilyen mérvű korrupciót eleve bele kell kalkulálni a rendszerműködésbe.

Előzmény: Hierro Nyh. (96)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2009.01.17 0 0 96
Nem biztos jó, újabb lehetőséget adna a korrupcióra, hogy kinek a törvényét válasszák...
Előzmény: halkergető (95)
halkergető Creative Commons License 2009.01.17 0 0 95

:))))))))))))

Határozottan teccik az ötlet.

Egy kicsit továbbfejlesztem, ha szabad:

A törvényalkotással meg  meg lehetne bízni 2-3-4 elismert szervező céget, mindegyik kidolgozna egy altarnatívát, a képviselőház ezek közül választhatna. De belepiszkálás nélkül!!!    :)))

Hierro Nyh. Creative Commons License 2009.01.17 0 0 94
És az egésznek az iróniája, hogy azoknak a szavazatait nyerik meg a választásokon, akiknek kevésbé kedveznek: alacsonyabb iskolázottságúak és szegényebbek. Aztán dobnak nekik némi koncot.
Antisystem Creative Commons License 2009.01.17 0 0 93

Szerintem a Parlament tekintetében a "választósdit" abba kellene felejteni, ugyanis az a tapasztalat szerint egy favorizált rétegnek (ma pl. felsőfokú végzettségű, vagyonosabb értelmiségi férfiak) kedvez, akiknek nyilván a továbbiakban is maguk felé fog hajlani a kezük. Tehát a kormánypártra szavazzunk, a korányt ellenőrző Parlamentet meg egyszerűen hozzuk össze úgy, hogy belapátoljuk egy kalapba a 8 millió választó/választható állampolgárt, húzzunk ki 1000 nevet, és kezdjük el végigkérdezni őket az elsőtől kezdve. Amikor összejött 380, aki elvállalja, akkor megalakult a Parlament. Ha valaki lemond/meghal, akkor meg lehet nézni a listán még megmaradó neveket...

Sokkal inkább tükrőzné egy ilyen törvényhozás a társadalmi összetételt és lenne képviseltetve az összes réteg, rétegigény, szempont. És kevesebb lenne az összefonódás, megszűnne a frakciózás, a mutyi...

ÜdV

feketekavics Creative Commons License 2009.01.17 0 0 92
Ne vidd félre.
Olyan jelölt, aki még egyetlen választást sem nyert.
_FK
Előzmény: Markszengelksz (91)
Markszengelksz Creative Commons License 2009.01.17 0 0 91

Érdeklődj a Fidesz körül, az EU Parlamenterek tájékán..

Más:

Milyen értelemben szűz?

Szeptemberi  (22.)vagyok , de már voltam nővel.. Most akkor mi van? :o)

Előzmény: Törölt nick (89)
dejo Creative Commons License 2009.01.17 0 0 90
Mint topik indító, hozzáfűznék még egy nagyon megfontolandó dolgot, hogy miért lenne jó politikailag szűz képviselőket küldeni a Parlamentbe!

Azért mert ez arra is megoldás lenne, hogy a fél ország Gyurcsányt utálja jobban a másik fele (bevallom én is) Orbánt!
(Sőt az Orbán hívőknek elmondanám, hogy ők tartják Gyurcsányt a miniszterelnöki székben! Ugyanis én és nagyon sok anti-Orbánista Gyurcsánynak jelenleg egyetlen hasznos funkcióját látjuk: Amíg Gyurcsány ül a miniszterelnöki székben addig biztos, hogy nem ül bele Orbán! Szóval én csak látszólag tartozom a Gyurcsány táborhoz, valójában az Orbán ellenes táborban érzem magam otthon!)
Ha nem Orbánnal kellene felváltani Gyurcsányt, akár már holnap elzavarhatnánk Gyurcsányt is! Nekem egy csöppet sem hiányozna. Arra meg magasról teszek, hogy melyik a nagyobb hazug vagy melyik árt jobban az országnak! A legjobb az lenne ha egyik sem lenne pozícióban! Mondom az egyik az egyik tábornak, a másik a másik tábornak elfogadhatatlan. Akkor menjen mind a kettő! Lehetőleg a közvetlen talpnyalóival együtt! Ami mindkét pártból még vagy 10-10 embert jelent! A névsor összeállításon lehet vitatkozni, de csak hozzátenni szabad elvenni nem! Így lehet, hogy a 10-10 ember 50-50-re rúg a végén.
Ez pedig ismét csak azt jelenti, hogy Politikailag szűz képviselőket a Parlamentbe!
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.15 0 0 89
Jobbszélen mióta divat a pedofília?
Előzmény: Törölt nick (74)
feketekavics Creative Commons License 2009.01.15 0 0 88

>>>egy alattomos patkány népség ez a magyar

___

Erre írtam.

Pedig a magyar nem egy rassz.

_FK

Előzmény: nopoliticians (81)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.14 0 0 87
Visszahívható képviselőket a Parlamentbe!
bigedy Creative Commons License 2009.01.14 0 0 86
Sajnos így van! Szomorú! :(
Előzmény: lamed (82)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2009.01.14 0 0 84
Ja, igyekezne hamarabb maga alá kaparni, amit csak lehet. A második ciklusban meg már nem is érdekelné, mit szólnak a választók, így se, úgy se maradhat...
Előzmény: Törölt nick (83)
lamed Creative Commons License 2009.01.14 0 0 82
"Az a probléma, hogy valami érdekes módon az ügynek nem sikerül a nagy nyilvánosság elé kerülni."

Megfigyelted, hogy itt a polfórumon is egy "gyurcsány/orbán takarodj" típusú topikra pillanatok alatt összejön 100.000 hozzászólás, de a Seres Mária-féle kezdeményezésről szólók hamar kihalnak?
Előzmény: bigedy (78)
nopoliticians Creative Commons License 2009.01.14 0 0 81
Nem rasszista az aki magyar.
Te bélyegezted meg így te vagy rasszista-
Előzmény: feketekavics (80)
feketekavics Creative Commons License 2009.01.14 0 0 80

rasszista vagy.

_FK

Előzmény: alienfromspace (64)
Geyza Creative Commons License 2009.01.14 0 0 79

...de csak akkor, ha Tompika már az EU parlamentben van...

Ez jó!! :-)

Előzmény: Ghanima (70)
bigedy Creative Commons License 2009.01.14 0 0 78
Kezdetnek próbáljuk összegyűjteni a képviselők költségtérítéséről szóló népszavazás kíírásához szükséges számú aláírást!!! Én már annak is örülnék, ha ez sikerülne!!!
Itt lehet olvasni róla!
Az a probléma, hogy valami érdekes módon az ügynek nem sikerül a nagy nyilvánosság elé kerülni.
Előzmény: dejo (-)
Callie Creative Commons License 2009.01.14 0 0 77
)
De az aszcendens is számít, Teszkó!
Előzmény: Hierro Nyh. (76)
Hierro Nyh. Creative Commons License 2009.01.14 0 0 76
Nem, augusztus 24. és szeptember 23. között születettekkel. Úgy gondolják, Nyilasok uralmával már bebuktuk, legyenek inkább a Szűzek. ;)
Előzmény: Callie (72)
lamed Creative Commons License 2009.01.14 0 0 75
"De a végtelenül aljas, kisstílű és alattomos magyar tradíció, a kiskapuzás, örök és elpusztíthatatlan. Legalább valaki végre beismerhetné hogy milyen egy alattomos patkány népség ez a magyar"

Hogy mondhatsz ilyet??? Az ilyet inkább "élelmesnek", "rátermettnek", "talpraesettnek" szokás nevezni Mo-n, és még büszkélkedni is lehet vele!
Előzmény: alienfromspace (64)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.14 0 0 74
Főleg fiatal szűz kiscsajokat támogatnám.:-)
Vagy ők engemet.:-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.14 0 0 73

Most ezt nem értem. Sümeghy ellen, ha jól tudom már vádat emeltek.

Az, hogy minden képviselő korrupt, az népítélet, és egyébként jól lemérhető a különféle lobby-csoportok érdekeinek megfelelően hozott, milliónyi kiskapuval ellátott törvények sokasága.

A képviselő nem hiszi magáról, hogy korrupt, amikor számla nélküli költségtérítést mint adózatlan fizetést tekint, amikor olyan törvényt hoz az áramlobby érdekében, hogy a szélerőművek tulajdonosainak előre le kell adni a jövőbeni szélerősséget, amikor a vadásztársaságok kilobbyzzák hogy nekik, egyedüliként nem kell felelősségbiztosítást kötni vadkárra, mert a képviselők szeretnek olcsón vadészni. Ugyancsak korrupció a a vissza-strabagolás pártkasszákba, és így európa legdrágább autópályáit építjük, amikor a pályázati pénzekből vissza kell csorgatni a a pályázatíróknak, hatalmas korrupció a 4-es mettró építése, amit negyedpénzen lehett volna az orosz államadósság fejében megépíttetni, korrupcióról szól a Molnár féle gyógyszergazdaságossági törvény, mely létrehozta a kivételezettek kasztját, akik már hajlandók visszacsorgatni.stb.

Bizony ez mind korrupció, és mindegyik döntést parlamenti és önkormányzati képviselők szavazták meg....

Előzmény: Törölt nick (66)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!