Sziasztok! Én a MIO P550 típusú PDA-mon a gáyrilag rajt futó Win Mobile-t szeretném újabb típusúra cserélni. Tudom, hogy van újabb, de amennyire én tudom, nem egyszerű kicserélni ezeken. Valaki tudna ebben segíteni?
Hol találok használható leírást, frissítést. Esetleg meg is fizetném ha valaki segítene. Teljes rendszert kéne frissíteni, igo-t rárakni, semmi más nem kell.
A kérdésem az lenne, hogy hogy tudom egy adott programot az asztalra vagyis az alap képernyőre kitenni, hogy közvetlenül onnan indíthassam? Gyak az igo-t szeretném, ha kint lenne az indító ikonja ott.
Sziasztok, Segítséget kérek, nem boldogulok a barátnőm P550-ével. Hard reset után nem ismeri fel az Activesync. Így aztán nem tudok rátenni semmit sem. Előtte jó volt, most meg semmi. Ötlet? Ötletek? Előre is köszönöm. Üdv Tóni
Nagy gondban vagyok,sikerült a mio p340-es pacet pc.met teljesen formáznom :( jelen pillanatban külföldön vagyok és minden tartozékom (CD-k) Magyarországon maradtak. Tudok ezek nélkül kezdeni vele valamit ? Segítségeket előre is köszönöm.
Nekem fut rajta a legújabb IGO. De viszont a wlannal bajaim vannak, valamiért nem akar csatlakozni semmilyen hálózatra, persze lehet én nem tudom beállítani. Pedig már Hitchhiker-rel is.
Nálam fordított a helyzet. Nem láttam még olyan IGO8-at, ami futott volna a PDA-mon :-) Kipróbáltam vagy 5 féle verziót. Hol érvénytelen licensz, hol SD-kártya probléma miatt nem futott. Valakitől kaptam kölcsön egy megbuherált példányt, az ment gond nélkül, még a 3D üzemmódban is. De a full telepítésű progik sorra kiakadtak.