Keresés

Részletes keresés

Platon Creative Commons License 2009.02.15 0 0 927
Tudod ha Texasban csinálják ugyanezt, akkor miden további nélkül várta volna őket a villamosszék.

Más embert megkínozni, vasrudat dugni a végbelébe, levizelni, és megégetni csak szerinted bocsánatos bűn.

Megérdemelték a 61 évet.
Előzmény: int21h (925)
Platon Creative Commons License 2009.02.15 0 0 926
Mocskos gazember volt mind, akik csak lejáratták a magyarságot.

Ha pl. a hasonló szerb bűnözők ítéletét keveslenéd, még megérteném. De az hogy ilyen lealjasodott állatokat védesz, puszta soviniszta kéjből, az undorító.
Előzmény: int21h (925)
int21h Creative Commons License 2009.02.11 0 0 925
zabfaló Creative Commons License 2009.01.16 0 0 924
Az bizony...:)
Előzmény: Törölt nick (919)
toloba Creative Commons License 2009.01.15 0 0 922

Sólyom dicsérte a kormányt

...

Az államfő szerint a gázkrízissel kapcsolatban a szolidaritás fontossága az azonnali tanulság. Szükség van az együttműködésre azon államok között, amelyek kevésbé függnek az orosz gáztól és amelyek ki vannak szolgáltatva neki.

Sólyom László örömét fejezte ki, hogy Magyarország, noha maga is súlyosan veszélyeztetve volt, segített három, még rosszabb helyzetben lévő balkáni államnak.

Mint mondta, reméli, hogy a közép-európai gázvezetékek összekapcsolására tett magyar javaslat megvalósul.
...
http://www.hirextra.hu/hirek/article.php?menu_id=2&cat=1&article_id=117903
toloba Creative Commons License 2009.01.15 0 0 921
Ja, hallgattak Fletóra a Fideszesek...tudjuk Orbántól....
Előzmény: zabfaló (918)
zabfaló Creative Commons License 2009.01.14 0 0 918
Na, mit is tudnak tenni, lenyomta őket a Fecó azon a rossz emlékű dec.5-én, verik őket a rácok, vízummal jöhetnek át ide?
Előzmény: maxel (917)
maxel Creative Commons License 2009.01.14 0 0 917
Valamelyik nap interjút készitettek magyarokkal azt hiszem Szabadkáról.
Szegények, ők is azt nyilatkozták , hogy nem gond nekik a hideg, megszokták már, a háboru alatt is elzárták a szerbek gázt.
Előzmény: zabfaló (916)
zabfaló Creative Commons License 2009.01.14 0 0 916
Mikor a NATO ellen háborúztak, a csetnikek azt mondták, hogy ők gyökéren is kibírják adig, míg győznek a szerbek. Látjuk, meddig bírták....)
Előzmény: maxel (915)
maxel Creative Commons License 2009.01.14 0 0 915
2015-ig kellene megépíti a Déli Áramlatot, csak addig bírják ki a hideget, azután már nem lesz gondjuk.
Előzmény: zabfaló (914)
zabfaló Creative Commons License 2009.01.14 0 0 914
Karácsonytájt eladták a szerbek NIS-t a Gazpromnak, oldják meg a bajaikat vele!
Előzmény: Zézé (912)
maxel Creative Commons License 2009.01.14 0 0 913
Hálából, hogy Dunaszerdahelyen megverték a magyar szurkolókat.
Mindenkinek adjunk, aki bántja a magyarokat.
Előzmény: Zézé (912)
Zézé Creative Commons License 2009.01.14 0 0 912

mar azt hittem, hogy a Szlovakianak tett felajanlasrol beszeltek, de visszaolvasva, (még) nem ...

ma hallottam, hogy

Ferko szinte mar konyorgott Ficonak, hogy adhasson ... a szerbek legalabb kertek ... mar ez is haladas egy nem tul magyarbarat orszagtol (a jugoszlav haboruba lazan belerangattak volna ... es a maiak sem kulonbek sokkal, csak most mas erdekek menten politizalnak)

Előzmény: maxel (911)
maxel Creative Commons License 2009.01.14 0 0 911
Nemcsak erről az esetről van szó.
Ki látott már olyat, csak ugy odadobni valamit? Az IMF is ad hitelt, de ő határozza meg a feltételeket és ezt mindenki rendjénvalónak tartja. Miért nem lehetett valami feltételhez kötni a gázeladást?
Előzmény: Platon (908)
zabfaló Creative Commons License 2009.01.14 0 0 909
Enyhén mellékapálgatsz, nagymester! Azok a magyarok ui. senkit nem öltek meg, de többet kaptak ezért, mint akárhány háborús gyilkos. Ezt ne tagadd, ha nehezedre esik is! Megverték jó alaposan a szerb drog-dealert, nem is tagadtam,aki ebbe nem halt bele! Majd ezért többet kimérni rájuk, mint egy gyilkosra? na, ne már. Térj vissza a földre, nagy szellem!
Előzmény: Platon (908)
Platon Creative Commons License 2009.01.14 0 0 908
Azért kérlek mert én ismerem a konkrét esetet, és az elkövetők bőven megérdemelték a börtönt.

zabfaló - egyébként xenofob - logikája szerint az olaszliszkai lincselőket is szabadon lehetne engedni.
Előzmény: maxel (901)
zabfaló Creative Commons License 2009.01.14 0 0 907
www.magyarszo.com mai cikke:Pazaroljuk az energiát!
zabfaló Creative Commons License 2009.01.13 0 0 905
Azt kell velük kapcsolatban észbe vésni, hogy nem ismernek mást, csak az erőt. Aki minden erő nélkül ad nekik bármit, azt a gyengeség jelének veszik és majd ők fognak odacsapni valahova, hogy nekünk fájjon. Mert ilyenek, passz... Még a jó nőre is azt mondják, hogy "ez olyan jó nő, mint a puska"...
Előzmény: maxel (904)
maxel Creative Commons License 2009.01.13 0 0 901
Lekonyult ez a téma, mint a Tocsik ügy. Mi is a baj van zabfalóval?
Miért is nem szép ember?
Mert szerette volna a szerbiai magyarokat valahogy helyzetbe hozni?
Te milyen ember vagy Platon, hogy ennyire nem viseled sziveden a magyarok sorsát.
Szép ember vagy, mondhatom.
Előzmény: Platon (899)
zabfaló Creative Commons License 2009.01.11 0 0 900
És az mennyiben a topic témája, ha én szép vagyok-e vagy éppenséggel nem?
Előzmény: Platon (899)
Platon Creative Commons License 2009.01.11 0 0 899
Ja ja.

Szép ember vagy.
Előzmény: zabfaló (897)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.11 0 0 898
Igen, technikailag így történik.

Lényegileg meg úgy, ahogyan én írtam.
Előzmény: Derek (890)
zabfaló Creative Commons License 2009.01.11 0 0 897
Megkapták, várom érte az ellentételt. Pl. min. az, ha kiengednek 5 elítélt magyart a börtönből, akik 10-15 éveket kaptak, pedig nem gyilkosok voltak, csak megvertek pár éve egy szerb drogterjesztőt, igaz, hogy nem kicsit, nagyon. Miközben a sunyi, lelketlen internáci hazai komancs politika az áp. ellen izgatta a sötétebb felét az országnak.
Előzmény: Törölt nick (895)
originalqszi Creative Commons License 2009.01.11 0 0 896
Igen, mert ezzel parírozható 1 kicsit a szerb média szemétsége, hogy a magyarok elzárták a csapokat!!!!!! Ugylátszik a média ott is pont olyan szemét, mint az itthoni:((((((( De míg az ővéké nacionalista, addig a miénk internacionalista=magyarellenes:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Törölt nick (895)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.11 0 0 895

Szerintem nagyon helyes volt nagyvonalúságot tausítani!

Erre nehéz lesz érdemben  rosszul, rágalmazva válaszolni..kivéve a neylonnyilas patkányok érvelőivel szemben..:O)!

Előzmény: zabfaló (893)
originalqszi Creative Commons License 2009.01.11 0 0 894
Lehet a szerbeknek is gázt adni, mert mind a ruszkik, mind az ukránok aláírták a megállapodást és így jövő héten megint jön a gáz!!!!!! Sajnos, nem engednek topicot nyitni, ezért csak itt tudom közzé tenni a jó hírt:(((((((((
zabfaló Creative Commons License 2009.01.11 0 0 893
Politikai haszon? Mi lenne az,ha éppen a magyarokat verik majd továbbra is, mint a pinty a csetnikek. Téves eszme vagy kiengedték már az 5 temerini magyar srácot legalább elnöki kegyelemmel a börtönből ezért? Ha Fecó kéri, hogy ennyi meglegyen a gázért, akkor elengedték volna őket. Így kifizetik egyszer a gázt és szavazznak a seselj-félékre , oszt jónapot.
Előzmény: Platon (887)
toloba Creative Commons License 2009.01.10 0 0 892
http://srbija.blog.hu/2009/01/08/a_vajdasagban_melegszenek_a_radiatorok#more866545

Duceo | Četvrtak, 8 Januar 2009. 13:36h

Minden elismerésem az elnöké, és Magyarországé! üzenet a kritizálóknak: hol vannak most az "orosz testvérek"?
----------------------------------------------------
(Miloš Pančevo, 8. januar 2009 19:56)

Vajdaságnak le kell válnia erről a faluról, amelyet Szerbiának hívnak. Szégyellem, hogy itt élek.

A magyar szomszédoknak nagyon nagy köszönet, ha a feleségem, és a gyerekem legalább két órát melegedhet ezen a fagyos éjszakán.
--------------------------------------------------------------------------
(daleko sam ja, 8. januar 2009 20:34)

Megint a szerbek nagy ellenségei segítenek. Mindig az ellenség, az EU. Nem kell az Eu gáza nekünk, csak az "orosz anyácskáé".

(Igen, 8. januar 2009 20:53)

Van fűtés! Köszönöm a magyaroknak.
----------------------------------------------------------

(bucko, 8. januar 2009 21:43)

... Köszönöm a magyar lakosságnak, mert tudom, hogy sokat tettek azért közvetetten, hogy ehhez a minimális segítséghez jussunk...
-------------------------------------------------------------------------------
(Sonja, 8. januar 2009 21:47)

Nagyon szépen köszönöm szomszédok!
--------------------------------------------------------
(Marko, 8. januar 2009 23:01)

Először köszönet: Köszönöm a magyar szomszédaimnak, hogy már egy órája nem vacogok!!!!! Köszönet a németeknek is....Látom, a mi "testvéreink" (Rusi, Belorusi, Ukrajinci) és a többi Putyin kgb maffia nagyon tördelte a kezét, hogy fél Újvidék fűtés nélkül maradt. távolabb az oroszoktól és a testvériségüktől, talán jobb lenne, ha gyűlölnének minket!
------------------------------------------------------------------------------
(Novosadjanka, 8. januar 2009 23:54)

Thank you, dear neighbours!
----------------------------------------------------------
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.10 0 0 891
Lehet, hogy már volt, akkor bocs!

Én úgy gondolom, hogy a két ország közötti viszony javítását is, de a szerbiai magyar helyzetének javítását is az segíti jobban, ha tisztességes üzletet kötünk, uram bocsá', akár nagyvonalú gesztust teszünk a szerbeknek.
Derek Creative Commons License 2009.01.10 0 0 890
valojaban az van rataplaljak a nemet gazt a magyar halozatra ami kinyomja a magyar gazt a szerbeknek. Nem fogja a csoben leelozni a svarcgelb metanmolekula a pirosfeherzold algyoi gazt:-)0
Előzmény: Törölt nick (889)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!