"Néhány, a cigányságot fenyegető plakátot helyeztek el a szabolcsi Rakamazon. Ezen felháborodva több tucat helybeli roma kezdett gyülekezni a településen, s közülük sokan ásókkal, kapákkal és más szerszámokkal is felfegyverkeztek. Egyikük egy szamurájkardot is magával hozott, ellene szabálysértési eljárást indítottak."
Dik, a színlyáccókörünk ippeg ety okinawai darabot adot elö azé vóttunk harci díszbe. Oszt mikó halotuk hoty a gárdistások megin ircsák a romákokat, má nem vótt időnk felveni a rózsszinü puficsekit.
Mivel elég hosszan éltem elég közel a bizonyos kisebbséghez kicsit kevésbé tudok rájuk úgy gondolni, hogy szegény szerencsétleek, főleg mikor remegve támaszkodnak egy szamurájkardra.
De egyébként igazad van, valószínű a két legyet egy csapásra esete volt.
Honnan veszitek, hogy volt szövege? :-))) (Tök felesleges, ahhoz olvasni kéne tudni. Egy szép, nagy oroszlán is megtenné.)
Volt egyébként, asszongya, hogy: "Éljen Vona!" gondolom a heil h. mintájára (a marhák). Nem ám Szebb Jövőt v. ilyesmi. Ezen buktak meg azonnal amúgy. :-)
Gusztustalan ez ballib-szagú kakikeverés! Azért az egy vicc,amikor a rendőrségnek is azonnal leesik, hogy nem a Gárda áll a plakátok mögött hanem valaki aki a Gárdát akarja sározni.
Hétvége lévén, még nem tudták elvinni a fémgyüjtöbe. Ha hétfön lett volna a spontán szervezödés, max karó lett volna náluk. Persze az sem a sajátjuk lett volna.
Nem teljesen értettem, hogy mi is van itt, eltelt majd két hét és szinte semmi cigányozás, már kezdtem aggódni, hogy baj érhette a kurucinfó indexre delegált roggyantjait, de ezek szerint semmi baj, csak hosszúra nyúlt a katzenjammer.
Valamelyik roma tette ki a plakátot . Érdekes rögtön tudtak „spontán „ szerveződni . Életbe tartani a rasszizmust szellemét , erre kellett nekik ez a plakát .