Láttam van már Merida bringák nevű topik, akkor miért ne lehetne egy Magellán bringák nevű topik is?
A magellán bringák tulajdonosai, kedvelői, avagy leendő tulajdonosai részére.
DH vázat (Vega) még 2005 után is gyártottak, ahogy a Gemini nevű országútit is. De szerintem még a Capella is készült 3-4 évvel ezelőtt.
Összteleszkóposból először volt a Deneb, amit felváltott a Vega. A nem-DH vonalon először a Scutum jelent meg (ez valamikor 2002-ben lehetett), utána kijött a Pyxis FS is, majd pár éve a PolarX FS.
Jó lenne megnézni azt a kereket egy centírállványban, vagy akár egy másik vázban. Nem biztos hogy a váz ferde, esélyesebbnek tartom a kerék félrefűzését.
sziasztok! új vagyok itt, és lehet, hogy amatőr a kérdésem. 2008 -as magellan crater 22''-os gépem van. most fejlesztettem volna a hátsó féket xt v-fékre (2006-os párhuzamosítós álom), és jagwire ripc. bowden szettre, de képtelen voltam a féket belőni. először is nem akart a pöcök a helyére menni, reszelni kellett a lukakat.
Aztán meg nem bírtam a féket feszesre beállítani. Rájöttem, hogy nem 1enlő a két oldala a hátsó fertálynak. Az egész hátsó kerék kicsit balra van a váz középvonalától. Az eredeti B+ v-féknél úgy is volt belőve, hogy a jobb oldali fékpofa a nagyobb közdarabbal, a baloldali a vékonyabbal. Kérdésem, sztetek ez normális?
Egyébként már egy csomó mindent upgradeltem, shit alivio ki, xt be, shit acera fékvkar ki, shram attack +avid sd7 be. shit B+ hajtómű + középcsapi ki, shimano ipcsap + specialzed strongarm II be. még első váltó, plusz vmi jobb fék kéne hátra, xt v bement előre, ott nem volt gond a beállítással. Lehet, hogy csak tárcsa féket lehet hátra tenni? a bb7-re már nem maradt lé.
Kedves mindenki! 2009.06.24-én az Alkotmány utca és a Szemere utca sarkáról vitték el 11:28-kor és a közlekedési lámpához volt zárva egy vastag acélsodronnyal amit max 2 másodperc alatt nyitott ki a tetű: Sötétkék mattszínű férfivázas magellan corvus, egyedi ismertető jegyei: a felső tagon M betünél kopás(1-1.5cm) látható, kulacstartó metálközépkék, olcsóbb fajta mattfkete müanyag sárvédők. Első teló, Kmóra, és lámpa tartók. pozicionált shimano váltó. kitámasztója nem volt meghuzva igy laza volt. a gerinctelen féreg fekete télikabátot viselt melynek a vállrésze és az ujjai citromsárgák voltak. az utcában ekkor többen jöttek mentek, biztosan látták is... VÁZSZÁM: FMR0101280 ha esetleg valamelyik boltba bevinnék kérem szépen értesítsenek! köszönettel: Tarsoly Zita 06304595729
Szia! Én egyelőre még az újdonság varázsában égek. Nagyon örülök neki, próbálgatom határaim, s a bringa határait is. Amire eddig használtam a bringát arra ez bőven jó, megúszom vele a régi gondokat, az állandó javítgatást. Jó tekerést!
Nekem is van szétszedve, szinterezve egy Crater vázam valahol. Az volt az első komolyabb MTB-m. Aztán elkezdtem cserélgetni a "gyenge" alkatrészeket, és most egy komplett bringa van szétszedve a szekrényben. Azt hiszem, csak a nyeregcső maradt használatban a Craterből.
Sziasztok! Kicsit pangás van a topikban, így gondoltam beírok :-) Szombaton tekertem kb 30km-t a városban. Valami katasztrofális amit a budai oldalon a Duna parton művelnek a csatornázás miatt. Jó idő volt, a bringa jól szuperált. Mindenkinek jó cangázást! Üdv: András
Elvittem egy próbakörre múlt szombaton. Mentem vele 34km-t hegyre fel, völgybe le.
Nagyon meg vagyok elégedve a bringával, bár hátránynak érzem, hogy több helyen is megsérült a festék. Nagyon vigyázni kell vele, mert könnyen lekopik, lepattan a festék. Még nem sikerült teljesen hozzám állítani a nyerget, de azért így is jó volt.
Tavaly egy teljesen átlagos montival mentem városban 2000km-t. Most tavasszal megvettem életem első új, normális bringáját, egy Magellán Cratert. Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket és hű társ lesz az útjaimon :-) Mindenkinek jó tekerést kívánok!
Elindult egy pletyka, ami szerint a Cseke csődbe került, és nem lesz idén Magellan. * A valóságban csőd (még) nincs, a cég valóban küzdött anyagi és humán gondokkal (sokan elmentek tőlük), de lesz idén is bringa, március végén jönnek ki velük.
* Az külön "vicces", hogy az egyik hazai konkurrens kerékpárnagyker munkatársa is körbeküldött egy emailt, miszerit a nem lesznek Magellanok.
Láttam van már Merida bringák nevű topik, akkor miért ne lehetne egy Magellán bringák nevű topik is? A magellán bringák tulajdonosai, kedvelői, avagy leendő tulajdonosai részére.