Keresés

Részletes keresés

Karakaszalovics Ixa Creative Commons License 2009.01.01 0 0 70
nem olvastam el a cikket

Vagyunk így ezzel egy páran ;)
Előzmény: Törölt nick (69)
levure sauvage Creative Commons License 2008.12.31 0 0 68

talán olvasható...

Előzmény: Törölt nick (56)
Lazi Creative Commons License 2008.12.31 0 0 65
"ezen az oldalon még nem divat a szolgalelkűség, a vezérimádat és hasonlók."

nyihihihihi MegaLOL!!

A paffban a helye ennek!
Előzmény: Törölt nick (25)
alfredoo Creative Commons License 2008.12.31 0 0 64

meghallottad

azt is meghallottad hogy a szoban forgo repuloter 80 kilometerre van parizstol? te melyik repuloterben/repuloterekben gondolkodsz? mintha valamit masszivan felreertenel...

Előzmény: Törölt nick (62)
alfredoo Creative Commons License 2008.12.31 0 0 63

borzi

a franciak nyilvan hulyek, azert franciak. es egy hulye francia sem meri hog mennyit fogyaszt az autoja. illetve nyilvan minden benzinkutas csal es ezert hiaba merik a hulye franciak akik hulyek hogy 10 szazalekkal minden benzinkutnal becsapjak oket.

a franciak nem is hitelesitik a benzinkutak tankoloit ezt csak a magyarok talaltak ki. franciaorszagban az allam nem tesz semmit hanem bologatva veszi tudomasul hogy a benzinkutak onmaguknak elintezik a borravalokat. es mindezt minden benzinkut egysegesen csinalja hiszen ha nem egyforman csinalnak akkor a fogyasztast mero hulye franciak rajonnenek a turpissagra.

egyaltalan a francia allam a magyarral szemben szinte batoritja a kulonfele csalasokat.

ja en meg hulye vagyok.

mindenfele tortenetek vannak. peldaul voltak olyan tortenetek hogy a kulfoldi benzinnel, n.b. osztrakkal, 100 kilometerrel tobbet ment az auto mint a magyarral. en persze ezt is elhittem. hiszen mindent elhiszek amit mondanak nekem!

Előzmény: borzimorzi (61)
borzimorzi Creative Commons License 2008.12.31 0 0 61
A franciáknak sincsen röntgenszemük, olvtárs. Ők általában nem kannába (is) tankolnak, hanem csak az autó tankjába. (Meg jellemzően nem magyarországi úticéllal indulnak el kelet felé a francia Alpok túloldaláról.) A tankban nincsen se mérce bent, se digitális töltéskijelző, tehát csak azt látják, amit a benzinkút gépe kiír. Ez a fickó is ezt csinálta, ki is fizette a telire feltöltött tankot. Majd megbeszélte asszonypajtással, hogy mivel nem tudják, az Alpokon át hol lesz megint benzinkút, inkább meg kellene tölteni a marmonkannát is. Na, akkor derült ki számukra, hogy amikor a nafta eléri a kannán jelzett 20 literes vonalat, akkor a gép 22 litert ír ki.

A helyi rendőt meg, a kutas rokonaként boldogan asszisztált a külföldi turista becsapásához. Estére nyilván risztöltek.

Csót:
b
Előzmény: alfredoo (20)
Dobri Creative Commons License 2008.12.31 0 0 60

Nem találtam olyat ahol a km beosztás is a térképen lenne.

A kifutópálya hossza 2,38 km,lehet viszonyítani,hogy mennyire van a városközpont!

Előzmény: Törölt nick (55)
javított állomány Creative Commons License 2008.12.31 0 0 58

Ajvé Freddi.

Kezdesz felpörögni.

Bizonyítékom?

VALÓSZINÜ !!! irtam, te ló.

Egyébbként a szobafoglalás időszakából megtudható a tervezett

gépindulás ideje.-->zsaruk-->utaslista-->kaszálás.

Ha kurvázni indulok Párizsba én is mindíg viszem az asszonyt.

Csúnya és öreg?

Nézd van aki ez ügyben szerencsésebb nálad.

Pl én is. :-)))

Előzmény: alfredoo (54)
alfredoo Creative Commons License 2008.12.31 0 0 54

allomanykam

az is lehet hogy innen szolt ki medgyessy a becsuletrendintezobizottsagnak hogy embereink belepiszkoskodtak az ugyletebe.

valami bizonyitekod van a jokaimesedre? lehet hogy a ferfi elment es egy kurvanak nem fizetett sem elotte sem utana. a kurva meg elment rendorbaratjahoz. a baratunk tud franciaul de megjatszotta magat hogy nem erti hogy mirol van szo mert csunya es oreg felesege ott volt mellette.

ez legalabb annyi valosagtartalommal bir. honnan tudta volna a szalloda hogy tobb het utan mikor mennek el? ha tudta a szalloda hogy hol vannak, mit csinalnak akkor az elmaradt 6 euro bevetelert (egy napi tizedosztalyu garniszallo parizs kulvarosaban) mar elobb is fellephetett volna!

javított állomány Creative Commons License 2008.12.31 0 0 52

Frédikém.

Szerintem 1xxyyz kartács által vázolt szcénának lehet valószínüsége.

Nem mondták vissza a foglalást a  szállóban.

Szóltak a haveri kutya zsarubarátnak, aki átszólt a reptéri kollágáknak.

Hátha.

S lőn.

Engem inkább az érdekene ki volt az áldozat?

Mert hát ugye ha a közismerten libbant(szeresdazidegent) ATV hírt csinál az esetből,

akkor az illető vmilyen szinten csókos kell hogy legyen.

A francia rendőrség - honival ellentétben-meg nem pénzbehajtó cég.

Arra ott vannnak a végrehajtók.

A Code Napoleon óta.

Legalább is eddig így tudtam.

Előzmény: alfredoo (47)
orpheline Creative Commons License 2008.12.31 0 0 51
üdv.

maradjunk az életszerűségnél.... ha ilyen előzmények után valaki odatol elém egy irományt, még akkor sem írnám alá, ha 2 jól megtermett pofont kapnék is ( más a helyzet, ha 2 napig nem adnának enni...:P..) érte....
a legalantasabb komcsi rendőrségeknél is ( pl. '90 előtt hazánkban is...) alapvető követelmény volt a tolmács jelenléte külföldi polgár esetében, és 2x is elismételték ( sőt, külön alá kellett írni azt is) hogy megértette a jkv.-ben szereplő dolgokat...... miért pont az EU. vezérdemokráciájában lenne másképp??

az ATV-t meg hadd ne minősítsem, mert számomra olyan nem létezik....:o)) ( sőt, echo+hír sem...) híradóknál megmaradok az m1+a Duna műsorainál......

Hogy T.G. ártatlan lenne? Nézőpont kérdése..... ezt szerintem már csak ő tudhatja, meg az esetleges másik elkövető..... Te semmiesetre sem lehetsz benne biztos.....
Előzmény: alfredoo (40)
Karakaszalovics Ixa Creative Commons License 2008.12.31 0 0 50
Mindig akad legalább egy :((
Előzmény: LUCzI FERencz (49)
LUCzI FERencz Creative Commons License 2008.12.31 0 0 49
Miért, van, aki kétségbe vonja?
Előzmény: Karakaszalovics Ixa (48)
Karakaszalovics Ixa Creative Commons License 2008.12.31 0 0 48
Egyszeruen minden rosszrol AUTOMATIKUSAN AZORBAN TEHET.

Ez axióma.
Előzmény: dlouhy (38)
alfredoo Creative Commons License 2008.12.31 0 0 47

allomany

szarjanak sunt vagy a sunok szarjanak flickeket.

amugy gondolkodtal azon hogy kik jelentettek fel az illetoket? mert talan ott kellene keresni hogy mi van. miert a rendorokre haragszol?

biztos nem vagy rendor. volt feljelentes? arra indult el a rendorseg vagy csak megtalalta embereinket?

ha teged rabolnak ki mondjuk ezek az emberek akkor is sunoket szaratsz a flickekkel? utana meg azt hazudjak hogy megtamadtad oket. nem a fllickek hanem az emberek....

a francia hulye a magyar tisztesseges. ugye????? defaultbol. a leggenyabb magyar is tisztessegesebb mint a legtisztessegesebb francia??? lehet hogy egy s eleg lenne...

Előzmény: javított állomány (43)
alfredoo Creative Commons License 2008.12.31 0 0 46

allomany

KENYTELEN voltam megoldani a tanczos ugyet mivel nagypofaval egy eve igertek informaciot legkesobb fel ev mulvara es ugy csinaltak mintha tudnak hogy ki az igazi gyilkos

azota meg kussban vannak.

a sok hulye meg allast foglal egy elmebeteg gyerekgyilkos mellett. gratulalhatok?

gyurcsanyproblemadat egyelore nem tudom megoldani de dolgozok az ugyon!

Előzmény: javított állomány (42)
alfredoo Creative Commons License 2008.12.31 0 0 45

xxx

na de hogyan jutottak nyomukra? en meg nem is hallottam errol a repterrol, parizstol 80 kilometerre, fapados legitarsasagokra.

az esetleg cserbenhagyott szalloda nem igazan tudhatja hogy ok ott vannak.

egy le nem mondott szalloda igazabol nem sok karteritest kaphat/kerhet. szerintem ezek elofordulhatnak es barmikor lehet vis major.

talan a masik helyen a minibar vagy a huto... de ez csak talalgatas. latni kellene a jegyzokonyvet.!

Előzmény: Törölt nick (44)
javított állomány Creative Commons License 2008.12.31 0 0 43
Ja és a flick-ek szarjanak sünt.
javított állomány Creative Commons License 2008.12.31 0 0 42

Frédikém azért az nagyon örvendetes hogy pikkpakk megoldottad

a Tánczos ügyet.

Most már csak a másik táncossal kéne kezdeni valamit.

De ha kérhetném "rapid módon". :-))) 

Előzmény: alfredoo (40)
alfredoo Creative Commons License 2008.12.31 0 0 41

kesehazy

akkor fogalmazzunk ugy hogy gyurcsany biralata ezen az oldalon egyaltalan nem elkepzelhetetlen. mig 'nalatok' orban viktor egyszeruen nem tud rosszat tenni, rosszat mondani. ha ezt mondja akkor az UGY van jol es ha ennek az ellenkezojet mondja az termeszetesen UGY van jol. egyszeruen mindig jol mondja! eszrevetted?

Előzmény: Törölt nick (39)
alfredoo Creative Commons License 2008.12.31 0 0 40

orpheline

miert? tudod hogy mi van a jegyzokonyvben? lehet hogy az van benne hogy egy millio eurot nyertel es az atadasra a budapest francia nagykovetsegen vagy a kulturalis intezetben kerul sor. miert nem irnad ala? milyen az az ILYEN jegyzokonyv? merthogy errol nem tudunk.

az atv-t illetoen PEDIG esetleg gondoljuk at ezen ugy esetleges igazsagi hianyossagait es azt hogy az egesz orszag altal hon szeretett es tisztelt (mondhatnok imadott) 9 evet ARTATLANUL bortonben tartozkodott tanczos gabor ugyet is ez a nemes (arculatu) televizio karolta fel.

talan csak egyetlen szemeet, rohatt tagja van az orszagnak ki nem borul le a (nemzet es) tanczos gabor labanyoma elott, ezek zsofika hulye szulei! ok meeg mindig elhiszik hogy tanczos gabor olte/gyilkolta/abuzalta 9 eves gyerekuket. mas mindenki TUDJA hogy tanczos gabor ARTATLAN!

Előzmény: orpheline (17)
Karakaszalovics Ixa Creative Commons License 2008.12.30 0 0 36
Naja, csak az ember vezet, nem a kilométerórát skubizza, pláne nem írkálja az állását.
Előzmény: Dobri (35)
Dobri Creative Commons License 2008.12.30 0 0 35
Ezt inkább csalásnak,átb.szásnak hívják,mivel olyan kocsit használsz amiben van km számláló.:)
Előzmény: Karakaszalovics Ixa (34)
Karakaszalovics Ixa Creative Commons License 2008.12.30 0 0 34
Az ember távolságbecslése nem megbízható, én is mindig több kilométert írok a gépkocsielszámolásba, mint amennyit valójában megyek.
Előzmény: alfredoo (31)
Dobri Creative Commons License 2008.12.30 0 0 33
Neked kell tudnod,a Te használod névként!
Előzmény: levure sauvage (32)
levure sauvage Creative Commons License 2008.12.30 0 0 32
miért, van?
Előzmény: Dobri (29)
alfredoo Creative Commons License 2008.12.30 0 0 31

karaka

sot akar 30 nak is. miert nem 30nak tunt?

Előzmény: Karakaszalovics Ixa (28)
Karakaszalovics Ixa Creative Commons License 2008.12.30 0 0 30
Itt a polidilin az aludttej is bevadul.
Előzmény: Dobri (29)
Dobri Creative Commons License 2008.12.30 0 0 29
Nem is tudtam,hogy az élesztőgombának van vad változata is!
Előzmény: levure sauvage (27)
Karakaszalovics Ixa Creative Commons License 2008.12.30 0 0 28
Felcuccolva tűnhetett az 15-nek is.
Előzmény: Dobri (24)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!