A játék, mely nem grafikai értékeivel próbál teret hódítani magának, hanem a valóban új ötletektől vezérelt játékmenetével szeretné bevésni nevét a játékosok emlékezetébe. Egy középkori világban játszódik történetünk, melyben lovagok, királyok és háborúk zargatták a vidéket. Hatalmas terep áll rendelkezésünkre kalandozni - tényleg hatalmas -, melyet egy felülnézetes formában követhetünk - technikájában hasonló a Heroes of Might & Magic sorozatra, de megjelenítésében és kivitelezésében cseppet sem. Ha a térképen elérünk egy helyszínt, akkor az átvált 3D-s nézetbe, így csöppenünk bele a világ "real-time" körforgásába.
Ami talán a legjobb a programban; a harcrendszer kivitelezése. Egész hadseregeket toborozhatunk, melynek mi vagyunk a hadvezére és a csatamezőn akár több mint százan is gyilkolhatjuk egymást. Maga a küzdelem tényleg remekül, életszerűen lett megoldva. Itt valóban kardozni kell, hárítani a megfelelő irányba, kibillenteni az egyensúlyából az ellenfelet, mivel nincsenek gyógyitalok. Ha megsebződtél, akkor az sérülés marad, amíg a csata tart, nincs idő ellátni a sebeidet. Minden képesség alapú, tehát sebgyógyítás, lovaglás, célzás, és a többi - akár a papír-ceruza szerepjátékok többségénél.
Remek játék, egyetlen problémája, hogy a next-gen térhódításának idején jelenik meg, így lehet sokan pillantást sem vetnek rá, az idejét múlt grafikát látván...
"PC GURU Online"
Pár hónapja láttam, letöltöttem a demót, meghallottam, hogy magyarul jelenik meg, megvettem, azóta csak játszom, és játszom.
Egyszerűen zseniális játék. A grafika nem eget rengető, de a karakterek egyediek, a mozgás animációja meg szuper. Egyszer megfogalmaztam magamban, hogy milyen játékot szeretnék, és a reményeim kétharmada benne van. Komolyam mondom, hogy a Total War sorozat óta ilyen jó játékkal még nem játszottam. Őróbálja ki mindenki.