,,Gyurcsány úr ha ráérezne az osztrák életszínvonal ízére..."
Valamit már sejthet belőle. ,,Gyurcsány a hozzá való disznólábat, -farkat, -bőrkét ......Magyarországon szerzi be." Kint az ilyenek kutyakaják.Nálunk a farháttal,tiklábbal sztár kaják.
Gyurcsány úr ha ráérezne az osztrák életszínvonal ízére és jobbnak találná mint a magyart, maradjon nyugodtan kint kérjen politikai menedékjogot. Disszidáljon! Mennyen a K a---ba!
grat min elnök úr! gart azért, hogy teljes szívéből támogatja az osztrák ipart, és csekély magával is hozzájárul, hogy az osztrák haza turista bevétele növekedjen. ennél szebb gesztust nem tehet szomszédaink felé. éljen az osztrák ipar! igyon osztrák tejet, tudja, ezt az osztrák gazdák termelték az osztrák haza polgárainak.
A pihenésre a miniszterelnök feleségét, Klárát, négy gyermekét és a karácsonyi ajándékokat viszi magával, ugyanis úgy határoztak, hogy megtúráztatják a meglepetéseket, s majd szenteste bontják ki a csomagokat. De nemcsak az ajándékokat, hanem az egyik karácsonyi étel alapjait is itthonról viszik ki.
A miniszterelnök elhatározta, hogy szabadsága alatt Ausztriában főzi meg a szokásos év végi kocsonyáját. Gyurcsány a hozzá való disznólábat, -farkat, -bőrkét és csülköt, valamint a műanyag tálkákat Magyarországon szerzi be, hogy a főzés előtt ezekkel ne kelljen bajlódnia. Azt, hogy az ünnepi vacsora főétele mi lesz, még nem tudja: majd Ausztriában döntik el, hogy mihez lesz kedvük.
...
A miniszterelnök kocsonyája Hozzávalók: 2,5 kg kocsonyahús (köröm, csülök, farok, bőrke), 0,3 kg füstölt hús, 1 fej vöröshagyma, 1 fej fokhagyma, 20 szem egész fekete bors, 1 db babérlevél, 1 evőkanál só, 1 mokkáskanál őrölt szerecsendió. Ízlés szerint erőspaprika, 1-1 szál sárga- és fehérrépa.
Elkészítés: A kocsonyahúst alaposan megtisztítjuk, és a füstölt hússal együtt annyi hideg vízzel, hogy a húst jól ellepje, feltesszük főni. Ha a víz felforrt, lehabozzuk, hozzáadjuk a többit, és fedő alatt, nagyon lassú tűzön addig főzzük (kb. 6-8 óra), amíg a hús a csontról könnyen leválik. A lét leszűrjük, a húst kicsontozzuk. A levet hidegre tesszük. A megdermedt zsírt kanállal leszedjük, a lét újra langyosra melegítjük, és rámerjük a tányérokban elhelyezett kicsontozott húsra. Eztán hideg helyre tesszük.
Ezt mindig mondjak, de honnan jott eppen a 150 ev?! Miert nem szaz? Vagy egeszen pontosan 151!
Kulonben is miert nem soha tobbet?!
Nekem nagyon utolagos bemagyarazasnak tunik. Amolyan csinaljunk valamit, de nem tetszik hat mondjuk, akkor azt hogy epp a konzervativ kormany milleniuma elott jar le.
OFF közben utánaolvastam, lehet hogy a 150 év kamu...
viszont van olyan verzió, hogy a koccintásnál elvileg átlöttyen valamennyi a másik poharába és ezzel biztosítják egymást, hogy nincs méreg az italban - nem csoda, ha a magyarok nem koccintanak :-)
az a hülye Gordon Brown meg folyton Angliában tölti a szabadságát, merhogy nem akarja heccelni a népet a szar gazdasági helyzetben külföldi pihenéssel...
Na te is jól tudod, hogyan is volt ez a sörkoccintás.....
Pont úgy, mint ahogy Vityka megoldaná a világválságot.
Azaz, már lehet koccintani, Vityka meg ....hát szánalom, de nem hallgatnak rá külföldön se, meg itthon se. Nem kéne már belátni, hogy egy nagy seggfej ő, akire senki nem figyel, legfeljebb néhány szolga....