Keresés

Részletes keresés

petr[off] Creative Commons License 2008.12.22 0 0 710
akarom mondani farzan!

ez nem html ;)
Előzmény: petr[off] (709)
petr[off] Creative Commons License 2008.12.22 0 0 709
<b>Far</b>zan!, seggturo...

latom nagyon erdekel teged a tema. tudok mondani egy ket ejjeli szorakozohelyet, ahol tudnanak neked segiteni.
Előzmény: Farzan! (52)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.22 0 0 708
Nehezen fogom fel, hogy mi köze egy cigányok által levadászott magyar Gárdistának a zsidó-arab konfliktushoz.

Talán én vagyok okolható a topci ezen száláért, mert felvetettem Gavrielnek, hogy pont olyan célból született meg a Magyar Gárda, mint a Hagana, vagy a libanoni Kataeb.
Előzmény: zividivi (620)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.22 0 0 707
Ami a Haganát illeti. Jó hasonlat akkor lenne ha pl. egy cigány szabadságharchoz hasonlítanád.

Ez igen érdekes meglátás, tehát a cigányok tökéletes illeszkednek a zsidó-keresztény kultúrkörbe, és azokat a velük kulturálisan nem kompatibilis magyarok támadják, élőhelyeiket, faluikat, intézményeiket, közösségeiket a magyarok teszik tönkre.

Egyik sem ütközik az európai kultúra mércéibe. Sőt! A népek szabadságáról szól.

Értem, tehát a zsidó önvédelem nem "ütközik az európai kultúra mércéibe", a cigányterror sem, csak a magyarok önvédelme. Kifejtenéd ez utóbbi miért is kakukktojás?

Előzmény: Gavriel (563)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.22 0 0 706
Milyen fórumon vonják kétségbe magyarásgodat?

Vitánk e szálát tekintve ez nem releváns kérdés, semmire sem érv. Legfeljebb akkor, ha úgy gondolod, a zsidó származású magyarokat külön kategóriába kell sorolni, őket külön kell kezelni. Nem látom be miért, és pont azt fejtegettem az előzményekben, hogy erre nincs is szükség, és szerintem nem is igénylik.
Kivéve talán a magadfajta identitásukban sérült, meghasonlott egyedeket, de abból meg kevés van. Ezért számosságotok nem indokolja azt, hogy máshogy viszonyuljunk egy zsidó ősökkel bíró magyarhoz, mint az összes többihez.

Mert nem vonták kétségbe rendszeres ismétlődéssel magyarságodat. Így könnyű. Nekem egyébként nincsenek identitás zavaraim. Soha sem voltak.

Dehogy nem, itteni munkásságod pont az ellenkezőjét mutatja. Zsidó nem tudsz lenni, magyar meg nem akarsz lenni. Érzed ezt te is, ezt kompenzálandó vagy te magyarfaló renegát. Úgy gondolod attól leszel majd igazi és jóravaló zsidó, ha minél jobban gyűlölöd a magyarokat, és jól megköpködöd volt nemzetedet.

Erre jöttök ti antiszemiták és cimkéztek, ráadésul olyan süket dumával...

Szépen levezethető. Erről ne legyenek illúzióid.

Saját magad érveket mellőző minősítését idézed, majd megismétled. Örömmel tölt el, hogy legalább magaddal egyetértesz.:-)

"Széttördeled mondataimat, hogy elfedd a lényeget, de még így sem vagy képes érdemben kikerülni a kérdést."

Amikor nincs érdemi válasz akkor jön: te nem érteni magiar.

Saját saraddal ne engem vádolj, rajtad kívül itt mindenki érti mikor az angol államról és annak hatóságairól írok, egyedül te nem vagy képes ezt értelmezni.

(Jó érv. Értékelem)
A Hagana még a török időkben alakult. A hanyatló török birodalom nem volt képes szavatolni lakosainak biztonságát. Ezért alakult a Hagana. Te ezzel azt mondtad, hogy jogos az magyar állampolgároknak önvédelmi szervezettek alapítani mert hanyatlik a magyar állam ezért nem képes megvédeni állampolgárait.

Igen, végre többszöri nekifutásra megértetted végre. Bár az a felismerésed még érzékelhetetlen messzeségbe, hogy egyenlő mércével is mréjél, a magyar önvédelem jogosságát is leismerd, ahogy a zsidókét egy percig sem vitatod.
Gondolom nagyon fel lennél háborodva, ha hardcore antiszemita, Hamaszfan magyar félhülyék tükörképének neveznélek, pedig túlképpen semmi különbség nincs, kizárólag a célcsoport más, mindegy egyéb stimmel.

Előzmény: Gavriel (562)
originalqszi Creative Commons License 2008.12.22 0 0 705
És hányat a rendőröknél??????? És főleg Gergényinél?????:DDDDDDDDDDDD
Priluki Creative Commons License 2008.12.22 0 0 704
Kicsit cinikus voltál. De nem kell messzire menni a történelembe. Volt példa már ilyenre. Anglia magára hagyta a zsidókat, és az életképesség utat tört magának.
Örülnénk, ha ezt az életképességet engednék nekünk is gyakorolni, mert a jelenleg regnáló kormány, egyszerűen - tudatos megfontolásokból -, magunkra hagyott.
Ne csodálkozzanak azon a liberók, ha a magyarokat ért atrocitások végül az alábbi eseményeket generelják.

"A Hagana megalakításának szükségessége hamarosan beigazolódott, ugyanis megszaporodtak a zsidó telepesek elleni, fosztogatásba, öldöklésbe torkolló arab támadások. Válaszlépésként a zsidók megerõsítették a Haganát: nagy súlyt fektettek a tagok kiképzésére és a fegyverarzenál feltöltésére. A Hagana látta el a központtól távol esõ, magányos települések védelmét, s emellett olyan védernyõket hoztak létre, melyek mögött újabb települések jöhettek létre."

Drága barátaim! Húzzunk bele!
Előzmény: Gavriel (694)
Fine Tune Creative Commons License 2008.12.21 0 0 701
Nézd, rengeteg településen nincs cigánybűnözés, pedig vannak cigányok. Megoldották. Történik valami, tudják ki az (kik azok) megoldják, a csóka legközelebb meggondolja. Senki nem beszél róla, jó a közbiztonság, a cigány sem kerül a sittre, a rendőrség sincs terhelve.

Nem mindig a demokrácia a célravezető.
Előzmény: Gavriel (699)
zividivi Creative Commons License 2008.12.21 0 0 698
//"..azt gondolom, a következő diktatúra (a pénz diktatúrája) őszinte lesz és szikár.."//

Hozzászólásaikból az derül ki, hogy kizárólag ebben a diktatúrában érdekeltek a vitapartnereink.

És nem a Gárdától rettegnek, hanem attól, hogy nem sikerül nekik a pénz diktatúráját az egész világra rákényszeríteni.

Márpedig nemcsak a Gárda ódzkodik tőlük, hanem egyre többen szerte a világban.

És a látványos "sikerélményeik" is egyre több ember szemét nyitják fel: "nem lesz ennek jó vége".

Előzmény: Törölt nick (685)
Kőtörőtörp Creative Commons License 2008.12.21 0 0 697
Vipeját tajájtak jévészmájijuszná.

Fine Tune Creative Commons License 2008.12.21 0 0 696
Nem tagadom meg a demokráciát, csak éppen azt nem gondolom, hogy olyannak kellene ezt meghatároznia, aki egyébként nem demokrata. A demokrácia szerintem egy lehetőségrendszer, amit alulról felfelé (település, régió, stb) tölt meg tartalommal.

Az nem demokrácia, hogy valaki kitalálja, mától a holokauszttagadás bünettendő, hanem diktatúra. Röhej, hogy amíg a kommunizmusban egy szovjet zászló letépés hat hónap sittel járt, addig egy "demokráciában" a holokausztagadás 3-10 évi börtönnel.

Ne örülj, mert egy ilyen törvényt Mo-n soha nem fognak tudni betartatni, ahogy pld. a TV előfizetést sem sikerült. Egy törvénynek akkor van értelme, ha azzal a lakosság többsége egyetért. A holokauszt 3-10 évvel való büntethetőségével a magyar lakosság 99%-a nem ért egyet, ergo betartatni sem fogják tudni.

Nem értek egyet, de ettől még nem büntetném meg. Ez igazából az illető magánügye.
Előzmény: Gavriel (693)
Fine Tune Creative Commons License 2008.12.21 0 0 695
Dehogy várunk. Az MG-t nem állambácsi alapította:)
Előzmény: Gavriel (694)
Fine Tune Creative Commons License 2008.12.21 0 0 692
Ezt GYurcsánynak javasold Gavriel, ne nekünk.

Mi legfeljebb azt tudjuk tenni, hogy a kormány helyett kitalálunk valamit, aztán ha eljön az ideje, magát a kormányt is elhajtjuk.

Tudod, hogy van, itt ha már egyre kevesebben is, de még tapsolnak Ferinek. Viszont ha a "való életben" azt látja, hogy cigányok kötik el a kocsiját, vagy cigányok verik a gyerekét a suliban az igyekszik addig is megoldást találni, amíg feriék nem távoznak.

Az MG betiltását az RTL klub felmérése szerint 60% ellenzi. Pedig az RTL nem igazán jobbos közönségű adó.
Előzmény: Gavriel (690)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.21 0 0 689
Igen. Az ösközösségi időszakban. Ahol a törzsfőnök pofán vágta, aki csúnyán nézett :-)

És komolyan gondolom, a pénz diktatúrája őszinte lesz. Új világ. Nevükn nevezzük a dolgokat.
Előzmény: Gavriel (686)
Fine Tune Creative Commons License 2008.12.21 0 0 688
Ugye, hogy egyezik a véleményünk? Az arabot helyettesítsd be cigánnyal.
Előzmény: Gavriel (682)
Fine Tune Creative Commons License 2008.12.21 0 0 687
Felfogás kérdése Gavriel. A szegény ember nem tud élni a demokráciával, a gazdag meg nem akar. A demokrácia a középosztálynak jó. Nem a demokráciát kell fejleszteni, ez SZDSZ-es lózung, hanem a középosztály megerősítésére. Ettől lesz stabilabb a demokrácia. Mit gondolsz, svédországban, németországban miért van akkora demokrácia? Mert erős a középosztály. És mi az eredménye? A liberalizmus terjedése, amiáltal épp a demokrácia gyengül. Az ottani középosztály már nem is olyan lassan csökken, szivárog el ausztráliába, kanadába. Épp most tervez az EU német mintára egy olyan törvényt elfogadni, amely pld. a holokauszt tagadását 3-10 évre bünteti.

Ennek bevezetése mellesleg Mo-on (ahol szerinted soha nem volt demokrácia) jelenleg lehetetlen.

Nekem az nem demokrácia, ha valakit azért zárnak be akár hat napra, mert tagadja a holokausztot.
Előzmény: Gavriel (679)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.21 0 0 685
Mert azt gondolom, a következő diktatúra (a pénz diktatúrája) őszinte lesz és szikár.
Előzmény: Gavriel (683)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.21 0 0 681
Ne röhögtess!

Naná hogy éltem. De nem volt szikár, őszinte. Nyálas, sunyi, hazug diktatúra volt, nagy eszmékbe csomagolva. A családomat (meg a feleségemét is) földönfutóvá tették, és nem vígasztal hogy Kádár milyen puritán volt.

De elkanyarodtunk nagyon.
Előzmény: Gavriel (677)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.21 0 0 675
Van egy jó hírem számodra: A liberális demokrácia törvényszerűen visszavezet a feudalizmusba, és lesz mód az őszinte, szikár diktatúrát megtapasztalni.

Hamarabb mint gondolnánk.
Előzmény: Törölt nick (674)
Fine Tune Creative Commons License 2008.12.21 0 0 672
Nem vagy te kicsit paranoiás? Magyarország összes történelmi korszakában enyhébben élte meg a dolgokat, mint bárki más a közvetlen, vagy távolabbi környezetében. Igy volt ez az inkvizicióknál, az I. és II. világháborúban és így volt ez a kommunizmusban is.

A történelem vesztesei tutira nem mi vagyunk, még akkor sem, ha országunk jórészét elvesztettük. Hogy viseltük volna el pld. a kommunizmust egy csomó gyülölködő szlávval a hátunkon? Valahogy mindig sikerült lerázni az igazán veszélyes csókákat. Régebben a nyilasokat, aztán a komcsikat, most az SZDSZ-nek leszz vége:)
Előzmény: Gavriel (668)
Fine Tune Creative Commons License 2008.12.21 0 0 671
Te simán bízhatsz az izraeli rendfenntrató erőkben. Mi sajnos nem. És ha te és a környezeted nem bízna meg bennük, mit csinálnátok? Nem önmagában az arabok, hanem a bűnözők ellen?

Valamit nyilván alakítanátok. Te lehet, hogy csak anyagilag támogatnád. Vagy csak melléjük állnál.

Úgy alakul, hogy a bünőzők többsége arab. Nagyobb körükben a szegénység, amúgy is utálnak benneteket, stb, szóval jobban meg tudja magyarázni, miért inkább a te nejedet csapja le egy sötét utcán és miért nem egy másik arabét.

A bűnmegelőző csoport elkezd az arabokra specializálódni. Nem azért mert rasszista, hanem azért, mert erőforrásait eredményesen szeretné felhasználni. Őket tanulmányozza, ellenük vet be speciálisabb arab szokásokra apelláló védelmet, stb.

Most te erre mit mondasz? Hátha holnap meg ellenem jönnek, inkább meg se alakuljanak?

A kulcs a bizalom. Gyurcsányék ezt eljátszották, a településeken a mindennapi létet veszélyeztető bünözés nagyságrendekkel nőtt. Sokan hajlamosak bagatellizálni. Ugyan, nem olyan nagy tragédia, ha leszedik Kovácsék almáját, hiszen nem érték. De Kovács konfrontálódhat a rendőrség által eltűrt bűnözővel és elképzelhető, hogy meg is ölik, hiszen a bünöző épp a büntetés elmaradása miatt nem érzi bűnnek a tettét. A gond az, hogy a kontaktusok száma nőtt meg. A büntetteknél az emberölés, súlyos testi sértés az esetek 90%-ban nem előre kitervelt, hanem úgy alakul. Az alap bűntett sok esetben pár ezer Ft elkövetési értékű.

Előzmény: Gavriel (665)
Fine Tune Creative Commons License 2008.12.21 0 0 666
Jó. Hívhatjuk kommunistának is, ugyanaz.
Előzmény: Gavriel (663)
Fine Tune Creative Commons License 2008.12.21 0 0 664
Az MG -ben potenciális náci szervezetet látsz.
Előzmény: Gavriel (661)
Fine Tune Creative Commons License 2008.12.21 0 0 662
Én is általánosan értem. Nyilvánvaló, hogy a veszélyt nem szélsőséges zsidók, hanem szélsőséges cigányok jelentik. Önmagában tökmindegy, hogy német nácik, vagy magyar cigányok miatt nem mehetsz át mondjuk zalaegerszegen nappal a buszpályaudvaron.

Vagy szerinted nem?
Előzmény: Gavriel (660)
Fine Tune Creative Commons License 2008.12.21 0 0 659
És akkor neked mi a problémád? Itt nácizod az MG-t, de egyetlen bizonyítékot nem tudsz erre felmutatni. A náci egy gyűjtőfogalom, hat tucat zsidó ugyanúgy beletartozhat, mint hat db. Magyar gárdista, ha a helyzet úgy alakul. Szóval ez a félelmed baromság, egyébként sem értem, miért rettegsz te helyettünk.

Nem keressük a baj okát, megoldjuk ha tudjuk. De legfőbb problémánk most nem a nácizmus, hanem a rossz közbiztonság. Elég égető probléma, nem szivesen várunk vele 2010-ig.:)

Előzmény: Gavriel (654)
Fine Tune Creative Commons License 2008.12.21 0 0 655
Az elv egy szélsőséges zsidó esetében is veszélyes.
Előzmény: Gavriel (653)
Fine Tune Creative Commons License 2008.12.21 0 0 652
Tudod miért fog mégis működni a Gárda? Mert a többség támogatja. Én is. És ahogy egyre gagyibbak Gyurcsányék, úgy lesznek egyre erősebbek. Mert igény van rá, mert anyagilag és erkölcsileg támogatják őket. Épp ma olvastam, hogy valahol ma toborzót tartott.

Ez van Gavriel és te mehetsz a sóhivatalba:)
Előzmény: Gavriel (650)
Fine Tune Creative Commons License 2008.12.21 0 0 649
A munkásőrség pártállam által irányított szervezet volt. Mellesleg ugyanazoké, akik rendőrsége a magyar zászlót tapossa.

Előzmény: Gavriel (644)
Fine Tune Creative Commons License 2008.12.21 0 0 647
Te nem értetted meg. Az MG-t te tartod veszélyesnek, nem én.
Előzmény: Gavriel (643)
Fine Tune Creative Commons License 2008.12.21 0 0 645
Szerintem egy magyar zászlót taposó rendőrség esetében korábban kellene reagálni.
Előzmény: Gavriel (642)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!