Hát, a romantikának a jókais vonulata tényleg nem hordoz túlzottan sok izgalmat, tény, hogy ha álgyúval a fejemnél választanom kéne, hogy Jókai vagy mazsihisz-tudósítások, akkor biza én az utóbbit. De ugye ízlések és pofonok...
"Az irigyek és a töketlenek nem hajlandóak belátni, hogy a nyomoruk miatt leginkább ők a felelősek, mert akkor változtatniuk kéne, tenniük valamit, de hát töketlenek, így inkább keresnek egy kellően általános és kellően megfoghatatlan okot, melyre hivatkozva mintegy felmentik saját magukat, kéremszépen, itt zsidó szupremáció van, nincs mit tenni."
Az a vicc, hogy a nyítás alapjául szolgáló cikk (valszeg nem sokan olvasták) arról szól, hogy a mazsihisz genya - a többi zsidó szervezet szerint, mert nem ad nekik levegőt.
Lehet hogy félreértettem. A nevem a zuáv katonák bőszárú nadrágjának francia (?) eredetű megnevezése. (Az idei nyáron szinte kötelező viselete volt a pesti lányoknak-asszonyoknak). Azt gondoltam, hogy erre céloztál, s nem a csikósok öltözetére. (Tettem pedig ezt azért, mert más topicokban becsmérlő szövegkörnyezetben több lebőgatyásoztak. Kérem tisztelettel az MM-be a zsidózás és cigányozás tilalma mellé felvenni a gatyázást is! :-) )
Remélem nem bántásnak vetted. Feltételeztem, hogy érted mire gondolok. De akkor a többiek kedvéért: felteszem, hogy sokan úgy definiálják ma a karácsonyt, hogy ez az a nap, amikor mindenféle baromságot adunk embertársainknak, melynek ára a zsidó kereskedők páncélszekrényében köt ki.
Egyébként én még mindig nem tudom, hogy mi volt a topicnyitó célja. Mert arról szó sem esik, hogy az állam mi módon szól bele a zsidók hitéletébe, mindennapjaikba, miért csak a MAZSIHISZ-t tekinti partnernek, miért csak azt támogatja. Úgy látszik ez nem téma. Vagy azért mert nincsenek itt jelen zsidók vagy azért mert ez itt senkit nem érdekel. De akkor meg mehet a levesbe.
Nem hinném. A zuáv nadrághoz kell a textilipar. A pálinkához meg finánc. :-) De mindkettőhöz kell pénz, a pénzhez meg bank. A bankok meg a zsidó ékszerészek boltjaiból alakultak ki.
Most tetteted magad vagy a beszéddel, mint emberi kommunikációs eszköz alapvető tulajdonságaival vannak gondjaid? Egyik sem jó! Természetesen nem vér szerinti utódokról szóltam. a leszármazott nem csak ilyen értelemben használható.
megyek . ez van : delutan 3/4 5 van . a telefonomat mar kikapcsoltak , tv es internet meg van kb tovabbi 3-4 orat . akkor azt is kikapcsoljak . sotet van , be is soroztem amit ki kell aludni . azt hiszem megvarom a reggel 7 orat , a vilagossagot es akkor indulok