Keresés

Részletes keresés

horex Creative Commons License 2010.05.05 0 0 63

Naaa, fölállt a guggolásból a szomszéd, még mindig normális vagy nagyképű lett?

:)

by horex

originalqszi Creative Commons License 2009.01.22 0 0 62
Nem!!!!!! Hanem 1xűen PRIMITÍV:(((((((
Előzmény: mac.m (7)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.17 0 0 61
hínnye hogy eddig nem találkoztam az értelem ezen topicba oltott gyümölcsével
Előzmény: Markszengelksz (-)
Markszengelksz Creative Commons License 2008.12.17 0 0 60
De durva.. :o(
Előzmény: geszthi (59)
geszthi Creative Commons License 2008.12.17 0 0 59
Nesze itt egy rendes polgar! Legyel buszek ra!

Engem a 2002-es választások valóban elválasztottak a keresztmamámtól és unokatestvéreimtől. Megdöbbentem, amikor keresztmamám, aki a kommunizmus idejében végig vasmunkás volt, 3 műszakban dolgozott és úgy utálta a rendszert, mint a bűnt, a szavazatát ezekre a mocskokra adta a családjával együtt. Az ok egyértelmű volt, 75 éves egész nap a TV-t nézte, szétmosták az agyát.

Viszont azóta szájzárat kaptam és nem vagyok képes még a telefonszámát sem feltárcsázni, nemhogy beszélni vele. Józan ésszel felfogom a
történteket, de itt belül - nem tehetek róla - megvetem....

Nekem kellene kinyújtani felé a kezemet, hiszen öreg, magányos, a tudata teljesen beszükült, beteg is, de nem tudok neki mit mondani, nem tudok a szemébe nézni. Elárult valamit, hátba döfött, mit tudom én, de szörnyű érzés.
Markszengelksz Creative Commons License 2008.12.17 0 0 58
Ez a legjobb megoldás. Ennél már csak az lenne a jobb ,ha ilyenről enm is kellene megállapodni.
Előzmény: comad (27)
Commander Pepe Creative Commons License 2008.12.15 0 0 57

"A ti szomszédélményiteket köszönjétek Orbán Viktornak, aki 1998-ban kettéosztotta az országot. Aki felnőtt volt akkor és átélte, az tudja miről bezsélek, a fiatalokkal meg úgysem tudok miről beszélni, ha valami általam ismeretlen okból máris el vannak kötelezve."

Ha a balos kampány nem épülne nagyban az orbángyűlöletre, akkor igazad lenne. Így nincs. A kettéosztásban minden párt benne volt, és ma is benne van.

Előzmény: AliceCsodaországban01 (42)
Commander Pepe Creative Commons License 2008.12.15 0 0 56

Akkor nézd meg jobban a cigánytopicokat, és ismerős neveket fogsz látni. Sok balos orbánfób szokott itt cigányozni ezerrel.

A zsidózás meg a széljobb szokása. A jobbikosok között divat.

Előzmény: Törölt nick (20)
battila63 Creative Commons License 2008.12.15 0 0 55
Abba kéne már hagyni a hasonló baromságokat.

Nem attól hülye a szomszédom mert Fideszes, vagy Mszp-és, hanem azért mert hülye.:)
Mindenhol vannak normális és nem normális emberek, ilyenek vagyunk.
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.15 0 0 54

Miért ne lehetne normális egy FIDESz-es. Az nem valami rút betegség,amit csak elsíbolt székház-pénzekkel lehet kikezelni.

A gond azzal van,aki megérezvén a hatalom ízét teljesen átváltozott.

És hiába ácsolnak alá magasítót,akkor is csak a bolhaköhögés hallik.

(Most,még hozsannázzák,de majd 2010-ben változik a "nép" véleménye.)

AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2008.12.15 0 0 53
A te problémád se az országé, hanem csak a tiéd, ilyen egyszerű ez.
Na megyek, mert fellőtték a pizsamámat, álmos vagyok.,
Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (52)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.12.14 0 0 52
Jó, ebből az látszik, hogy ki vagy bukva a Fideszre, meg Orbánra, de ez még mindig a te problémád és nem az országé! :)
Előzmény: AliceCsodaországban01 (51)
AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2008.12.14 0 0 51
Hát néha ki kell ereszteni gőzt... de azért én még elég kevésszer voltam innen kitiltva, még a régi 01-est nélkülöző sz. nickemen sem. Végülis erre van a polidili nem? olyían minta drukkerkocsma... és ez a baj is, hogy aki politizál, az már olyan mint a fradi B közép, és az adja meg alaphangot ... szerintem... és ez nem jó.

Én nem vagyok semmilyen fan. Én nem rajongok Gyurcsánért (bár azt elismerem, hogy orbánfóbiám van, mert ÉRZE, hogy ez az ember sokkal veszélyesbb ha hatalomra kerül, mint bármyilk hülye mszp-s.) De szarok rá, hogy a parlament kit is váalszt min.elnöknek, leváltják e avaygy nem tényleg. Sőt, még az sem érdekel, hogy bekerül-é az szdsz legközelebb, (szvsz nem ) , ez az ő dolguk, ha rosszul csinálták, így jártak és kész. Én egyetlen dologra vagyok agyon allergiás (múltbéli TAPASZTALATOK) , nevezetesen ha egy párt a GONDOLATAIMAT, AZ ÉRTÉKRENDEMET stb akarja megreformálni (erre nagyin jó példa a fidesz és főleg Orbán fan mérikú számos más nicken indított többezres beíyrást megért topicja).

Márpedig sajna a fidesz erre játszik... hogy ki a jó és ki a gonosz. Pl. mszp-s szomszéd gonosz, fideszes jó... hogy messzebbre ne is menjek....
Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (49)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.14 0 0 50
ja kérem ez most igy modern. :(
Előzmény: AliceCsodaországban01 (46)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.12.14 0 0 49
Alice, ugye nem akarod, högy összeszedjem, hogy hányszor váltottál át vitából hisztibe?

Nem is tudnám, sajnos nem fizetne érte senki! :)
Előzmény: AliceCsodaországban01 (46)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.12.14 0 0 48
Francokat, én ma is ugyanúgy tudok politikáról beszélgetni bármilyen párt szimpatizánsával és ugyanúgy a barátom, ugyanolyan jó ismerősöm, mint 1998 előtt. A hiba a te készülékedben van.
Wic Creative Commons License 2008.12.14 0 0 47
A ti szomszédélményiteket köszönjétek Orbán Viktornak, aki 1998-ban kettéosztotta az országot

baromság.
AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2008.12.14 0 0 46
Igen tudják, de még 1998-ban sem bonyolódtunk bele, mert itt uriemberek laknak, akik ismerik az illemet, és ha mégis valami vita lenne, akkor jól tudjuk, hogy mikor van az a pont, amikor inkább abbahagyjuk és egy ügyes átvezetéssel mondjuk a krumpli piaci árára kell áttérni. És nem haragszunk egymásra, mert tudjuk, hogy más a magánszféra, amibe szorosan beletatozik az is, hogy ki kire szavaz.

Tudod... neveltetés... gyerekszoba... ilyesmi. Én nem tehetek róla, ha a mostani fiatal generáció eszményképe a tahó bunkó. És a polidili nickjeinek nagy része ezt az elvet követi, még írásban sem képesek vitatkozni... (pedig írásnál van az embernek ideje mély lélegzetet venni meg inni egy pohár vizet, vagy csak egyszerűen otthagyni egy széméra méltatlan és reménytelen társalgást.)
Előzmény: Törölt nick (43)
Dormogo>Domotor Creative Commons License 2008.12.14 0 0 45
Te beszelsz a gyuloletrol?Minden szavad sut a gyulolettol,jobb ha halgatsz kicsi h.m.k.s.
Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.14 0 0 44
jav: ömeg
Előzmény: Törölt nick (43)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.14 0 0 43
:DDDDDDDDDD
ja öm róllad tugya, hogy vótál.

:))))))))))
AliceCsodaországban01 Creative Commons License 2008.12.14 0 0 42
Meg vagytok ti buggyanva.

Nekem is vannak szomszédaim, az egyikről tudom, hogy fideszes (hiszen képviselő), a másikról nem tudom, csak sejtem, mert az új felesége néha narancssárgába öltözik, és mindenféle kis karkötőket visel a kezén, amiről ő nem tudja, hogy én tudom mi... :-)))

Ugyanakkor soha nem szoktunk politikáról beszélni, és magánemberként csak jókat tudok róluk mondani. Magánemberként mindig segítünk egymásnak és kész.

És vannak fideszes és mszp-s és szdsz-es ismerőseim is, (legalábbis valaha azok voltak) de valahogy 1998 óta alapszabály, hogy rokonokkal, ismerősökkel, vendégekkel, szomszédokkal SOHA nem ebszélünk a politikáról vagy ha igen, akkor is inkább általánosságban szőrmentén... :-(((

A ti szomszédélményiteket köszönjétek Orbán Viktornak, aki 1998-ban kettéosztotta az országot. Aki felnőtt volt akkor és átélte, az tudja miről bezsélek, a fiatalokkal meg úgysem tudok miről beszélni, ha valami általam ismeretlen okból máris el vannak kötelezve.
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.14 0 0 41
no eLárulom engem megválasztott a sok fityiszes a panelunkban speaker manusnak.

aszonták amig ez a lisztes ember izé molnár a nacsalnyik addig járjak én be pofázni a kutya szar meg szemét eltakaritásé, hisz nyugger volnék.
ja fel proletárok vörösök. :D
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.14 0 0 40
Nálam Jobbikos van és kettő MSZP-s. Nekem ez aztért biznisz, mert ha szar a kedvem elég belehallgatnom a társalgásukba. Mind idős emberek, 50 éve ismerik és utálják is egymást. Hatalmas dumákat nyomnak.

Fideszesben csak kollégám van, az egyszer megette a csokimat de másnap kérés nélkül vett helyette egyet. Szóval jómunkásember.
Előzmény: Markszengelksz (-)
schlumberger Creative Commons License 2008.12.14 0 0 38
Kedves comad, igazad is van, egy kupica házipálinka minden nézetkülönbséget elboronál :-)
Előzmény: comad (27)
Fine Tune Creative Commons License 2008.12.14 0 0 36
Ez meg a másik. A sok rutinszavazó már bánja.
Előzmény: Törölt nick (35)
toloba Creative Commons License 2008.12.14 0 0 34
Hát, nem számoltam össze, de annyi mán meglehet...:)
Előzmény: Törölt nick (31)
Fine Tune Creative Commons License 2008.12.14 0 0 33
Az a helyzet, hogy mára már mindenki szomszédja fideszes.
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.14 0 0 32
A Munkácsy utca sarkán?
Előzmény: toloba (30)
toloba Creative Commons License 2008.12.14 0 0 30
Az én szomszédom parkolóőr Connecticutban....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!