"Meggyötört, zavaros arcot" lát az, aki ma Magyarországra tekint "
Szerintem meg nem, a válsztás óta pláne nem. Inkább Európa többi, nyugati része van megzavarodva. Még mindig diktál nekik az USA, és azon keresztül egy kis ország, de már látják, hogy nincs mögötte gazdasági erő.
A nyomorult liberális gondolkodás, a rabló bankárok és más gonosztevők mára erkölcsileg lenullázták a nyugatot. Mi folyik Libiában is, röhej? Ahová lépnek humanitárius indokkal ott tömeghalál és földig lerombolt ország marad.
Kósa András 2009-01-05 06:48 cikktárba levél nyomtatás
"Meggyötört, zavaros arcot" lát az, aki ma Magyarországra tekint, holott a 90-es évek elején még egy szépreményű, fiatal demokrácia voltunk - mondja lapunknak adott interjújában Hankiss Elemér szociológus. Az MTA tagja szerint a pillanatnyi helyzet nem sok jót ígér, a társadalmi mobilitás például jobban befagyott, mint száz éve bármikor, de a felszín alatt azért vannak apró, biztató jelek.
szia. Én aztat szokom mondogatni, nem kell nekem új Magyarország. Megelégednék azzal, ha az Árpád vezérlő fejedelem által ránk hagyottat visszakapnánk. :-)))
Azt direkt nem tettem hozzá, mindkét tábor drukkereire jellemző, hogy a másik defaultból hazaáruló, kommunista/rasszista, miegymás, különben is a kurva anyját. De ahhoz, hogy valaki ennek a kormánynak csápoljon, ahhoz tényleg baromi jól takaró szemellenző kell ...
amikor a fél eu. minálnokai felhívták gyurcsányt, és a kormányszóvivő különösen kihangsúlyozta, hogy a beszélgetést a külföldi felek kezdeményezték, szilárd meggyőződésem volt(;-)), hogy tanácsért fordultak miferinkhez, hogy csinálja a dübörgő gazdaságot, amikor ők válságban vannak.
tévedtem volna?
ha nem utasítják, ez az idiótánk még mindig ott tartana, hogy "lendületben az ország"?
Több kerekesszékes barátom van. Az egyik bement egy kereskedésbe: kellene nekem az a modern szék. 420 ezer. jó, bemegyek a TB-hez. Ja, TB támogatás is van rá? akkor 620..........
Tanulság: aki teheti, könyékig van keze a pénzeskosárban. Csak nincs aki levágná.