nekem regebben volt egy n97 mini telefonom, melyet a T-Mobile-töl vasaroltam.
Alapbol volt rajta 2 db videoklipp es az egyik nagyon tetszett nekem. A telefont mar eladtam, igy sajna nem emlekszem az elöadora. Annyit tudok, hogy ez a zenei videoklipp a youtube-n is fent van, csak mar nem emlekszem a cimere. Valaki tudja esetleg, mellyik volt az?
Tudna nekem segíteni valaki, hogy ha beállítom az e-mail letöltést a telefonon, hogy magától frissítsen, akkor ha jön email, akkor megjelenjen a főképernyőn, hogy új e-mail érkezett.
Most ha frissít magától, és jön egy új e-mail, akkor ugyan kiadja az új e-mail érkezésénél megszokott hangot, de semmilyen egyéb módon nem figyelmeztet, így ha pl. buszon vagyok, és nem hallottam a figyelmeztető hangot, akkor semmilyen módom nem kapok információt arról hogy új e-mail-om érkezett. Be kell mennem a menübe, és megnézni ott, hogy van e új e-mailom. Az automatikus frissítéssel pont ezt akarnám kiküszöbölni, hogy csak akkor menjek be a menübe, ha új e-mail érkezett.
Próbálkoztam a nokia saját widgetjével, amit ki lehet rakni főképernyőre, de nemigen jött be. Nagyon piciben látható, hogy történt e valamilyen mozgás e-mail fronton.
Nekem is csinálta: a C memória a telefon memóriája DE az E memória a háttértár, a 32 gigás, plusz a memóriakártya F. Hajlamos a teló a C-re pakolni, mindent ami nem közvetlen a működéhez kellő Nokia/Symbian progi húzz át az E-re illetve a "letöltési beállítások"-nál állítsd be alapértelmezett könyvtárnak az E meghajtót. remélem segít. Addig próbáld indítani hátha elkapja, vagy PC-ről a Nokia PC Suite programmal irtsál a C meghajtóról ezt-azt.
A 32 gigás memória miatt nem lenne szabad ilyet csinálnia. Nézd meg ténylegesen mennyi hely van rajta, lehet, hogy valami szemét rajta maradt az előző tulajtól. Minden mappát nézz át.
Ha tényleg üresek, akkor egy teljes frissítés talán segít.
Üdv mindenkinek. Van egy hatalmas problémám a telefon megadta magát, mert folyamatosan arra hivatkozik hogy a c: meghatjo megtelt és nem hajthato végre a müvelet, aztán egyből kiirja utánna hogy valami vcommand hiba és összeomlik a telefon és ujraindul, tudna valaki ebbe segiteni nekemi? Csak annyit tettem hogy rámásoltam zenéket és ennyi.Most vettem a telefont használtan,egy napig nem volt vele semmi baj. SOS köszi
Segitséget szeretnék kérni. Vettem egy fehér Nokia N97 - et. És az a problémám, hogy a Nokia Maps jelentősen késik rajta. Tehát nem követi pontossan az adott utvonalat ahol járok.
Utána meg nem gyözi fissíteni magát.
Ha valaki tud segiteni, hogy ilyenkor mi a helyzet vagy hol kell belőni a pontosságot megköszönném, ha írna nekem.
nekem egy olyan kérdésem lenne , hogy n97 minire meg lehet csinálni azt , hogy összefüzze az smseket mint ahogy a windowos mobilok csinálják . Tehét hogy automatikusan az azonos személytől érkező és amit annak küldesz üzenetek , időrendi sorrendbe összefűzi , és egy üzenetként kezeli ?
VAgy esetleg valami progival más alternativ megoldás erre ?
Telefonvásárlás előtt állok, tudnátok kicsit segíteni? Nokia n97 mini, 5800 navigational edition, iPhone a kiszemeltek. A legesélyesebb talán a 97 mini, ezért fordulok hozzátok, talán van már itt valaki aki egy ideje használja és vannak tapasztalatai. Köszönöm előre is. üdv
No igen, ez volna az en alomtelefonom is. Sajnos a jelen telefonom tegnapi nap folyaman meghalt (HTC, nem sikerult sajnos igazan megszeretnem egy ev alatt se..), ugyhogy nagyon kene egy lottonyeremeny vagy valami, MOST azonnal. :P
ez a traszmitteres dolog se rossz...de nekem most az a plafon amit egyik nap olvastam egy másik fórumban. Mégpedig az,hogy a beépített GPS-nek köszönhetően amikor fényképet csinálsz a GPS menti az akkori koordinátáidat és így ha feltöltöd netre a képed mások tudni fogják,hogy hol készült....nemsemmi.
nem tudom h mennyire fogom használni ezta funkciót, de sztem tök klassz, hogy a telóba nem csak FM rádiót, hanem FM transzmittert is raktak.
ez azt jelenti, hogy a készüléken tárolt zenéket az otthoni hifi, vagy a kocsim hangszóróira történő vezeték nélküli transzportálását. csak be kell állítani a telefonon a frekvenciát meg persze a hifin is és mehet a boogie..:D
azért nem házi cseléd ez a kütyü..:):) de tény h nagyon sok dolgot tud, amit korábban nem is gondoltam h egy telefon tudni fog. az tuti, h ha veszek, akkor én azt a szürkés fehéret veszem...
az ára nincs kapcsolatban azzal h kihasználom e a tudását..:):) egyébként ha nem használnám ki, nem is venném meg. tetszik h önállóan alakíthatom és h ez a telefon tényleg egyedi lesz belsőleg.