Öt mérkőzésre eltiltották Daniel Guijo-Velascót, a holland másodosztályban szereplő Helmond Sport labdarúgóját, mert náci karlendítéssel "hergelte" az ellenfél egyik játékosát.
A belga futballista az RBC Roosendaal elleni 1-1-re végződött pénteki bajnokin reagált így egyik ellenfele mozdulataira, legalábbis ezt állította a találkozót követően. Velasco eltiltása ellen klubja nem fellebbez.
Nyilván láttad a hazug televízióban, amit vagy RTL-nek, vagy TV2-nek neveznek, akik sorban járnak az ORTT elé éppen ilyen hazugságaikkal. Van, amikor előbányásznak 5-10 éves felvételeket és azt inszinuálják, hogy most történt, az ilyenek, mint te is, meg beveszik, sőt örülnek, mint Teleki államtitkár örült volna. Van másrészt az olyan, amikor mások tettét, amihez szurkolónak semmi köze nincs, beletszik a képsorokba - mint legutóbb, pár napja a vörös TV2-es az izraeli zászlóégetést - aztán te meg örülsz, mint Teleki államtitkár...
"Arra azért vigyázz, hogy minél többször írod le sanyarúnak vélt sorsod hányattatásait, annál nagyobb valószinűséggel fogsz hinni benne magad is!"
Egyelőre úgy tűnik, ti sokkal többet panaszkodtok, hogy ennyi fasiszta, rasszista és antiszemita között nem lehet élni. Annyit hangoztatjátok, hogy a romák rettegnek, a mózeshitűek pedig bőrönddel az előszobában várják a nem is oly sokára bekövetkező vészidőszak előli menekülés kezdetét, hogy előbb-utóbb ti is, valamint a médiavak fél szavazótábor is elhiszi azt.
Ötödikes csóka voltam, amikor beintettem a tanárnőnek. No kaptam egy intőt, vagy valami ilyesmit, én meg otthon magyaráztam, hogy intettem, intettem ugyan, de NEM PONTOSAN ÚGY. Tehát egyáltalán nem azt jelentette, hogy lófasz a seggibe. Sajnos a szüleim egy kicsit maradiak voltak, én sem voltam tisztában a JOGAIMMAL, így aztán el kellett viselnem a kissé drasztikus intelmeiket, hogy sehogy se kell integetni.
"Utaztam Győr felé és leszállított a vonatról mert "tudta", hogy disszidálni akarok, miközben évente jártam ki Ny.németországban, ott láttam ezt. Vagy elkaptak márc. 15-én és bevittek, mert "tudta", hogy tüntetni akarok és azért megyek az emlékmécses felé. (Hol a faszomba menjek át, nem fogom megkerülni). Vagy nem kaptam jutalmat, mert "tudta", hogy ellenzéki vagyok, miközben tök prózai okok miatt nem akartam belépni a munkásőrségbe, csajozni akartam és nem munkásőrködni."
Partizán (ellenálló) nem voltál? Enélkül hiányos a dolog. Legközelebb ne felejtsd ki!
Sötét vagy, ha azonosnak akarod tudni. Rosszindulatú, ha annak akarod beállítani. Az égvilágon semmi köze nincs hozzá.
Évek óta ment a mozdulat a szívtől a játékosok felé, senkinek nem jutott eszébe azt hazudni, hogy "náci". Aztán a magyarellenes uszítók elkezdték, majd abbahagyták, mert annyira lebőgtek vele. Te maradtál kövületnek.
Undorodom attol, hogy akarhova megyek, mindenhol elutasito, kirekeszto modon bannak a rasszistakkal. aki joizuen le meri irni hogy NIGGER, azt rogton megbelyegzik, kiutaljak a kozossegbol, azt sugalljak neki hogy o alacsonyabbrendu, tovabbi kapcsolatepitesi probalkozasait ellehetetlenitik szemelye kesobbi folyamatos felemlegetesevel. pedig nem veszik eszre hogy a rasszista is ugyanolyan szen alapu eletforma, csillagpor, mint aki nem. ez igy nem mehet tovabb.
van egy almom.
EMBER ES TORVENY ELOTTI EGYENLOSEGET A RASSZISTAKNAK!!!
És te ki vagy, hogy ilyen biztosan tudod? Az ilyenektől kaptam hülyét a kádár rendszerben. Utaztam Győr felé és leszállított a vonatról mert "tudta", hogy disszidálni akarok, miközben évente jártam ki Ny.németországban, ott láttam ezt. Vagy elkaptak márc. 15-én és bevittek, mert "tudta", hogy tüntetni akarok és azért megyek az emlékmécses felé. (Hol a faszomba menjek át, nem fogom megkerülni). Vagy nem kaptam jutalmat, mert "tudta", hogy ellenzéki vagyok, miközben tök prózai okok miatt nem akartam belépni a munkásőrségbe, csajozni akartam és nem munkásőrködni.
Egyébként gúnyból csinálták, szórakoztak ha úgy tetszik.