Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.12.05 0 0 34
Tőlem ilyet nem olvastál.
Előzmény: Törölt nick (24)
tbando Creative Commons License 2008.12.04 0 0 33
Az nálam az óvónénivel volt. 5 évesen is, meg 25 évesen is. (Nem ugyanazt az óvónénit). De tízévesen lenéztem a csajokat. Még focizni se tuttak.
Előzmény: Törölt nick (29)
figyelő Creative Commons License 2008.12.04 0 0 32
"Természetesen" hazudik. Nagyon is tudták, tudják, mit művelnek.
Előzmény: internal server terror (31)
internal server terror Creative Commons License 2008.12.04 0 0 31
"Évek óta ment a mozdulat a szívtől a játékosok felé, senkinek nem jutott eszébe azt hazudni, hogy "náci"."

Hát, ha a szívtől, akkor talán függőlegesen vagy felfelé tartott tenyérrel kellene, mert átadja és nem leejti a földre... :))
Előzmény: takacsi (18)
T.Howard Creative Commons License 2008.12.04 0 0 30
:))))
Előzmény: Törölt nick (29)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.04 0 0 29
Tanárnéninek nem integetünk, hanem randira hívjuk.
Előzmény: tbando (20)
takacsi Creative Commons License 2008.12.04 0 0 28
Nyilván láttad a hazug televízióban, amit vagy RTL-nek, vagy TV2-nek neveznek, akik sorban járnak az ORTT elé éppen ilyen hazugságaikkal.
Van, amikor előbányásznak 5-10 éves felvételeket és azt inszinuálják, hogy most történt, az ilyenek, mint te is, meg beveszik, sőt örülnek, mint Teleki államtitkár örült volna. Van másrészt az olyan, amikor mások tettét, amihez szurkolónak semmi köze nincs, beletszik a képsorokba - mint legutóbb, pár napja a vörös TV2-es az izraeli zászlóégetést - aztán te meg örülsz, mint Teleki államtitkár...
Előzmény: Törölt nick (22)
Dua Creative Commons License 2008.12.04 0 0 25
Neked sok sérelmed van.
Előzmény: Fine Tune (10)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.04 0 0 24
"Arra azért vigyázz, hogy minél többször írod le sanyarúnak vélt sorsod hányattatásait, annál nagyobb valószinűséggel fogsz hinni benne magad is!"

Egyelőre úgy tűnik, ti sokkal többet panaszkodtok, hogy ennyi fasiszta, rasszista és antiszemita között nem lehet élni. Annyit hangoztatjátok, hogy a romák rettegnek, a mózeshitűek pedig bőrönddel az előszobában várják a nem is oly sokára bekövetkező vészidőszak előli menekülés kezdetét, hogy előbb-utóbb ti is, valamint a médiavak fél szavazótábor is elhiszi azt.
Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.04 0 0 22

Évek óta ment a mozdulat a szívtől a játékosok felé, senkinek nem jutott eszébe azt hazudni, hogy "náci".

Addig amíg a mozdulat volt csupán, nem is mondta senki.

De azóta már a lelkes szurkolók eljutottak egy magasabb szintre.
Most már ugyanehhez a mozdulathoz a "sieg heil" is dukál.

Na nem náciként, hanem szívből jövő szurkolásként.

Előzmény: takacsi (18)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.04 0 0 21
Arra azért vigyázz, hogy minél többször írod le sanyarúnak vélt sorsod hányattatásait, annál nagyobb valószinűséggel fogsz hinni benne magad is!
tbando Creative Commons License 2008.12.04 0 0 20
Ötödikes csóka voltam, amikor beintettem a tanárnőnek. No kaptam egy intőt, vagy valami ilyesmit, én meg otthon magyaráztam, hogy intettem, intettem ugyan, de NEM PONTOSAN ÚGY. Tehát egyáltalán nem azt jelentette, hogy lófasz a seggibe. Sajnos a szüleim egy kicsit maradiak voltak, én sem voltam tisztában a JOGAIMMAL, így aztán el kellett viselnem a kissé drasztikus intelmeiket, hogy sehogy se kell integetni.
Előzmény: Fine Tune (5)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.03 0 0 19
"Utaztam Győr felé és leszállított a vonatról mert "tudta", hogy disszidálni akarok, miközben évente jártam ki Ny.németországban, ott láttam ezt. Vagy elkaptak márc. 15-én és bevittek, mert "tudta", hogy tüntetni akarok és azért megyek az emlékmécses felé. (Hol a faszomba menjek át, nem fogom megkerülni). Vagy nem kaptam jutalmat, mert "tudta", hogy ellenzéki vagyok, miközben tök prózai okok miatt nem akartam belépni a munkásőrségbe, csajozni akartam és nem munkásőrködni."

Partizán (ellenálló) nem voltál?
Enélkül hiányos a dolog. Legközelebb ne felejtsd ki!
takacsi Creative Commons License 2008.12.03 0 0 18
Sötét vagy, ha azonosnak akarod tudni.
Rosszindulatú, ha annak akarod beállítani.
Az égvilágon semmi köze nincs hozzá.

Évek óta ment a mozdulat a szívtől a játékosok felé, senkinek nem jutott eszébe azt hazudni, hogy "náci".
Aztán a magyarellenes uszítók elkezdték, majd abbahagyták, mert annyira lebőgtek vele.
Te maradtál kövületnek.
Előzmény: Törölt nick (7)
cirkóniu Creative Commons License 2008.12.03 0 0 17
Hol van ő Paolo Di Caniotól...
Cooper ügynök Creative Commons License 2008.12.03 0 0 16
ELÉG!!!

Undorodom attol, hogy akarhova megyek, mindenhol elutasito, kirekeszto modon bannak a rasszistakkal. aki joizuen le meri irni hogy NIGGER, azt rogton megbelyegzik, kiutaljak a kozossegbol, azt sugalljak neki hogy o alacsonyabbrendu, tovabbi kapcsolatepitesi probalkozasait ellehetetlenitik szemelye kesobbi folyamatos felemlegetesevel. pedig nem veszik eszre hogy a rasszista is ugyanolyan szen alapu eletforma, csillagpor, mint aki nem. ez igy nem mehet tovabb.

van egy almom.

EMBER ES TORVENY ELOTTI EGYENLOSEGET A RASSZISTAKNAK!!!
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.03 0 0 14
Nagy baj lesz. Addig hergelik a libsik a világot amíg betelik a pohár.
figyelő Creative Commons License 2008.12.03 0 0 13
Lófaszt, öreg: a döntő többség odaát benneteket utál, de nagyon. Annyira, hogy újra meg újra rendőri védelemre szorultok.
Előzmény: Fine Tune (11)
Dobri Creative Commons License 2008.12.03 0 0 12

Di Canio kevesebbel úszta meg.Elötte pár évvel meg fair play díjjat is kapott.

Fine Tune Creative Commons License 2008.12.03 0 0 11
Dehogy vernék össze, utálják a liberálisokat mint a szart:)
Előzmény: figyelő (9)
Fine Tune Creative Commons License 2008.12.03 0 0 10
És te ki vagy, hogy ilyen biztosan tudod? Az ilyenektől kaptam hülyét a kádár rendszerben. Utaztam Győr felé és leszállított a vonatról mert "tudta", hogy disszidálni akarok, miközben évente jártam ki Ny.németországban, ott láttam ezt. Vagy elkaptak márc. 15-én és bevittek, mert "tudta", hogy tüntetni akarok és azért megyek az emlékmécses felé. (Hol a faszomba menjek át, nem fogom megkerülni). Vagy nem kaptam jutalmat, mert "tudta", hogy ellenzéki vagyok, miközben tök prózai okok miatt nem akartam belépni a munkásőrségbe, csajozni akartam és nem munkásőrködni.

Egyébként gúnyból csinálták, szórakoztak ha úgy tetszik.
Előzmény: Törölt nick (7)
figyelő Creative Commons License 2008.12.03 0 0 9

Ma viszont simán összevernék őket - Németországban is, Angliában is.

Talán ezért, hogy Angliában - de Németországban is - egy idő óta náci jelképek, mocskos transzaprensek és balhék nélkül is lemegy egy-egy MECCS.

Előzmény: Fine Tune (6)
Nem tudom. Creative Commons License 2008.12.03 0 0 8
A legfurcsabb, hogy "nem fellebez". Ha "nem lebezne fel", mindjart maskepp allnank.
Előzmény: Megálló (-)
Fine Tune Creative Commons License 2008.12.03 0 0 6
Akkor elmondom, hogy 20 éve az angolok azzal szórakoztak németországban, hogy kart lengettek a rendőröknek, járókelőknek.

Le sem szarták őket, akkor az ottani SZDSZ még sehol nem volt.
Előzmény: figyelő (4)
Fine Tune Creative Commons License 2008.12.03 0 0 5
Miből gondolod, hogy ez a csóka náci? Vagy aki karlendít, az csak náci lehet?
Ez pld. gúnyból volt.

Na ezért kell pártodnak eltünni 2010-ben, mert itt nem szeretnék ilyet, mint ott van.
Előzmény: Törölt nick (2)
figyelő Creative Commons License 2008.12.03 0 0 4

Azért, mert neked semmi bajod a náci karlendítéssel, még nem állítható, hogy csak a "ballib médiakórusnak" nem tetszik.

Előzmény: Fine Tune (0)
figyelő Creative Commons License 2008.12.03 0 0 3

Mi ebben a furcsa?

Legfeljebb az, ha nem hajtják el a retkesbe.

Fine Tune Creative Commons License 2008.12.03 0 0 0
Tudják, hogy minek? Itt sem lenne sok értelme, ha már megszólalt a ballib médiakórus.
Megálló Creative Commons License 2008.12.03 0 0 topiknyitó

Megismétlem a legfurcsábbat:

"Velasco eltiltása ellen klubja nem fellebbez. "

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!