Olvastam , láttam az LMP kis kampányfilmjét, meg írást róla,...hát azt gondolom, tisztességes a szándék dee nagggyon naívak,..azt vettem ki, Obama módszerét szeretnék követni és persze Obama a példakép, de a "magyar -Obama" címre már úgy látom bejelentkezett egy Gyurcsány nevű ember, ezt ki lehet venni, hogy az Obama vonallal akarják Gyurcsányt újra eladni az embereknek, úgyhogy ez nem fog menni, mert végül a balliberális szavazók úgyis Gyurcsányra fognak szavazni majd, a fiatalok is, az alterosok is a balról, stbstb ..ezért az LMP-nek nincs esélye, max 1-2 százalék, de azt az szdsz től veszik el majd. Az szdsz es szavazók is át fognak szavazni Gyurcsányra....
Ühüm. Tehát megpróbáljuk már valami ismerthez kötni. Amikor nincs előítélet, hiányzik?
Szerintem nagy szavazatrabló potenciál van ebben, több, mint a Centrumban volt.
Viszont kíváncsi vagyok, hogy amikor ez nyilvánvaló lesz, akkor mi történik. Kerülnek-e a vezetésbe bomlasztó elemek, jönnek-e majd a karrieristák, akik titokban jövedelmező pozíciókban reménykednek, illetve hogy hogyan védi ezeket ki a szervezet.
Itt a bemutatkozásuk. Sok környezet- és természetvédő. Nekem tetszik, bár a TASZ-os pofa nem annyira... Mindenesetre nem hiszem, hogy ezek bármely másik párt zsebéből bújtak volna ki.
És ha elhappolnak szavazatokat, akkor csak a nagyon csalódott szavazókat tudják maguk mellé állítani. Az pedig elsősorban a maszopnak rossz. Tehát: hajrá!