Keresés

Részletes keresés

yoona Creative Commons License 2008.12.19 0 0 14
Sziasztok! a visa electron jó google checkoutnál, énis fizettem már vele. egyébként akartam énis paypal miatt, sima visa-t vagy master card-ot csináltatni, be is mentem egy otp fiókba elmondtam, h miért kéne.

1, nemtudom hogy lehetséges, de lövésük nemvolt mi is az a paypal.
2, gőzerővel le akart beszélni róla és mondta, h nyissak náluk otp-s internetes fizetős számlát..

szóval nekem az volt az érzésem, h fingjuk nincs, miaz, h interneten fizetni.

nekem a gugli fizetős jó megoldásnak tűnik.
mAlter Creative Commons License 2008.11.28 0 0 13
Ezek az accountok pont arra valók, hogy még biztonságosabb legyen a netes vásárlás. Így csak egy szájtban kell megbíznod, és csak nekik megadni a bankkártyaadataidat, nem pedig minden egyes eladónak. Én a Paypal-t használom már több, mint 2 éve és még semmi probléma nem volt. Amikor az eladó nem megfelelően teljesít, akkor nyithatsz egy 'dispute'-ot és addig a Paypal nem utalja a lét az aladónak, míg megnyugtatóan le nem zárul az ügy. Ha az eladó mégis meglépne a pénzeddel, akkor a Paypal asszem 1000 euróig visszafizeti a pénzt.

A Paypal egyébként nem csak fizetésre való, hanem ott gyűjtheted a pénzt, onnan utalhatsz bárkinek, stb - olyan, mintha egy bankszámlád lenne. A Google checkout egyelőre még csak annyit tud, hogy a kártyás fizetéseket rajtuk keresztül lehet intézni, a nagyobb biztonság érdekében. Én is csak azért jelentkeztem be, mert fejlesztek.

Egyelőre a Paypalt javaslom - többet tud, és több helyen fogadják el, de ha belehúz a Google, akkor érdemes lehet átpártolni, mert a Paypal igen nagy sápot szed az átfolyó pénzekről.
Előzmény: Babeeface (12)
Babeeface Creative Commons License 2008.11.28 0 0 12

Egyébként mennyire biztonságos?

Senkinek nem volt még negatív tapasztalata vele? 

Babeeface Creative Commons License 2008.11.28 0 0 11

Dehogynem :)

Azért köszi az eddigieket :)

mAlter Creative Commons License 2008.11.28 0 0 10
Gőzöm nincs, nekem csak annyi volt, hogy beírtam, levontak 1 dollárt és használom. Nekem MKB-s webkártyám van.

Szerinted nem lenne egyszerűbb felhívni az ügyfélszolgálatot?
Előzmény: Babeeface (9)
Babeeface Creative Commons License 2008.11.28 0 0 9

A papírból készülttet most hagyjuk nem erről van szó, hanem a rendes maestro kártyámról. Amivel fizetek a boltban, amivel pénzt veszek ki az automatából.

Azt hogyan tudom használni?

Előzmény: mAlter (8)
mAlter Creative Commons License 2008.11.27 0 0 8
Szerintem kérdezz rá a bank ügyfélszolgálatán, hogy lehet-e ezt a kártyát nemzetközi fizetésre is használni, vagy csak dekoráció.
Előzmény: Babeeface (7)
Babeeface Creative Commons License 2008.11.27 0 0 7

:)

Mivel elektronikus számlacsomagom van, ez tulajdonképpen 3 számlaszámot tartalmaz.

Az első az az általános számla, ide jön a fizu...stb.

A második egy megtakarítási számla, ide át tudok magamnak utalni pénzt, ami minden lekötés nélkül úgy kamatozik, mintha le lenne kötve.

A harmadik pedig a webszámla, ez arra jó, hogy ha vmit vásárolni akarok a neten, akkor ide utalok annyi pénzt, amennyi az éppen aktuális vásárlásomhoz kell, és innen tudnak levenni pénzt, így a normál számlám és a rá érkező pénz biztonságban van. Nos ehhez a 3.-hoz van az a papírból készült, de ez csak olyan kártyaimitáció, igazából nem is tudom, hogy van-e jelentősége. Leginkább csak információkat tartalmaz. A norbál számlaszámomhoz természetesen tartozik egy rendes plasztik bankkártya (Maestro), amin a kártyaszám 10 jegyű, de utánaolvastam ez nem gond, mert elé kell írni a következő számokat: 675761, így ezzel megvan a 16 számjegy. Ettől függetlenül valami nem teszik neki, mármint a Google Checkout-nak, mert amikor a végén leokézom, akkor azt írja: Enter the card number.

Hát ennyi a gondom. Esetleg lenne valakinek valami ötlete?

Vagy a PayPal jobb? Ot elfogadná a kártyámat? Mert olvastam valahol, hogy ha nem dombornyomott, és nincs CVC száma, akkor nem lehet ott sem használni :(

Előzmény: mAlter (5)
mAlter Creative Commons License 2008.11.26 0 0 6
Akkor jó, itt meg sem próbáltam. A Paypalnál ha jól emlékszem nem ment az Electron.
Előzmény: Zak (4)
mAlter Creative Commons License 2008.11.26 0 0 5
Biztos vagy benne, hogy ez egy működő kártya? Azon lennie kell egy 16 jegyű számnak, egy lejárati időnek és a 3 jegyű CVC kódnak. És valószínűleg nem papírból van.
Előzmény: Babeeface (3)
Zak Creative Commons License 2008.11.26 0 0 4
Visa Electront használok, többször fizettem vele már a guglinak, úgyhogy az tutira működ.
Babeeface Creative Commons License 2008.11.25 0 0 3
Még annyit, hogy elektronikus számlacsomagom van, így járt hozzá egy webkártya is. De még sosem használtam. Ez papírból van, semmilyen szám nincs rajta.
Babeeface Creative Commons License 2008.11.25 0 0 2

OTP-s Maestro kártyám van, nem dombornyomott.

Azt tudom, hogy mivel ennek a kártyaszáma csak 10 jegyű, elé kell írni azt, hogy 675761, és így meglesz a 16 szám, de hiába.

CVC száma nincsen, mert nem dombornyomott :(

mAlter Creative Commons License 2008.11.24 0 0 1
Milyen kártyát használsz? Asszem Visa Electront nem lehet hozzáadni. Én most regisztráltam. Visa internetkártyám van, és azt gond nélkül elfogadta. Le is vont egyből 1 USD-t, hogy verifikálja.
Előzmény: Babeeface (-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.24 0 0 0
dombornyomott a kártyád? beírtad a CVC-t is?
Előzmény: Babeeface (-)
Babeeface Creative Commons License 2008.11.24 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Szeretnék Tőletek érdeklődni a Google Checkout nevű interneten történő fizetési lehetőségről.

Használta már valaki?

Én próbáltam regisztrálni, de egyfolytában kéri a kártyaszámomat, hiába írom be, újra csak kéri.

Tud valaki segíteni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!