A balliberális tábor újra tanubizonyságot tett beteges önazonosság-tudatáról. Most éppen Megyesi Gusztáv dicsekedett el arról, hogy ő bizony letagadja magyar voltát külföldön, mert szégyenli azt.
Latom olvasni nem tudsz meg lusta vagy a fotopikba elnezni. Nem en dontom el, ahenm a KULFOLD!
Mi verhetjuk magunkat, hogy Elli si magyar meg mindenki csak hogy okosabbnak tunjunk.
Mi verhetjuk maunkat hogy azok a mi magyar peldakepeink (mert epp Orbanra szavazna) akik az istenert se ohajtottak hazaterni gazdagon se, SOT a gyerekeiket se tanittattak meg magyarul, de nem csak rohejesek, de szanalmasak is leszunk a vilag szemeben.
Komolyan ennyire elvakultak vagytok, hogy nem eritek fel esszel, hogy ha ilyeneket valasztottok hosi magyar peldakepnek akkor azzal csak azt mutatjatok a vilag fele, hogy mi senkik vagyunk akiknek igy kell peldakepeket talalni, mert MAS NINCS?!
Legjobb pedla a foci. Fenyevekre vagyunk az aranycsapattol szinvonalban de mai napig arra vagyunk buszkek. Hat nem rohej ha 60 evvel ezelotti sport valamivel verjuk a mellunket mert mas nincs?
En nem arrol beszeltem es nem amiatt erdekes az egesz.
Arrol van szo, hogy mi itt verhetjuk magunkat hogy milyen fene okosak vagyunk ha a vilag szerint ok nem magyarok. Mi rakhatjuk be Vieselt is hogy meg tobb NObel-dijunk legyen de mitol? Csak mert Erdelyben szuletett?
Abba meg bele se menjunk, hogy mit erunk vele, ha mindegyik kulfoldon elve lehetett csak NObel-dijas, itthon sosem! (ket kivetellel ugye, de abbol is egyiket azonnal elkezdtek finnyaskodva fikazni)
Nem hiszem, hogy bár ki is lelépne. A cigányok hová lépnének le? Sehol nem kivánatosak. Medgyesinek is jobb itt mint történetesen Bulgáriában. Magyar gyülölet Mo.-on belül egy túl dimenzionált kérdés. A magyarok és a cigányok soha nem szerették egymást, és nem is fogják.
Nem tiltakozom, csak megjegyzem. Én meg nem szeretem a megkülönböztetést, mi az, hogy igaz magyar? Aki magyar, az magyar, minden fajta megkülönböztetés nélkül. Ezen belül meg van szar ember és rendes ember.
Egyszóval merjünk kicsik lenni, nemde? (Jelzem ezt már a komcsivá vedlett Károlyinak sikerült is elérni, úgyhogy nem tudom, mire fel ez a nagy igyekezet...)
Most miért tiltakozol? Megyesi szerint még ennyi se. Úgy anblok gané az egész. Beleértve mindenki. Te is. Én is. Meg persze maga Megyesi is. De igaza van. Nézz csak körül. Míg a ballib reparálja a dolgokat, nem is lehet másképp.
A lényeg az, hogy nagy pofával, lelkesen hurrázva nekiugrunk a fagylaltnak, amikor meg az merészel visszanyalni, akkor rinyálunk mint a vénasszony, ahelyett, hogy férfiasan tudomásul vennénk! Játszottunk - vesztettünk. Ez van!
"nincs ok egyes, magyarul is tudó emberek magyarutálatán megsértődni."
Esetleg - nem az okain kellene inkább eltűnődni? Esetleg - egyszer a mondottak tartalmát is meg kellene érteni, nem csak a "mondó" személyét! Vagy legalább - megpróbálni! Egyszer (pontosabban: kétszer) már elkövettük ezt a hibát, egyszer Trianon lett belőle, másszor meg szovjet megszállás és kommunizmus! A népi bölcsesség úgy tartja: az az igazán hülye, aki ugyanazt a hibát kétszer(többször) követi el!
Sajnos nem. De Ti állandóan vesszittek. Igy volt ez már 1848-ban is. De vesztességi sorozatotok sokkal korában kezdödött, de lehet tul sokáig már nem fogg tartani, mert csak addig lehet vesziteni amig van mit.
Mit háborogsz ? Mindig csak veszittek. 1918 ban, 1945 ben, 1956 ban és természetes december 5-én. Hogy legyen erötök termelni ujabb vesztességekre idönként behazudják nektek, hogy mekkora nagy gyözelmet aratattok mint például ezt tették 1956-rol az egyik oldalnak az 1957-ea május 1-el csúcsositva, a másik oldalnak meg most, mert ez kivánja a gyözelmek folyatása ellenfeleitek javára.
A demokrácia igy müködik. Függetlenül, hogy népi demokráciának vagy tökés demokráciának, vagy csak egyszerüen demokráciának nevezik€,