"A tüntetők jól elrépázták a Néphazugság újságíróját, Reviczky Zsoltot, megrugdosták az indexes Kovács Ádámot, és állítólag a Népszava és a Hírszerző firkászai is kaptak a fejükre. Ezúton üzenem: ez az, srácok!!"
Ugyan kérem, ez most - kivételesen, tényleg nagyon-nagyon kivételesen - NEM politikai kérdés. Pártállástól nagyjából függetlenül az egész ország csőrét bassza a monitortolvaj hülyegyerek. De most komolyan, nyilván te is észrevetted...
Kedves béke_van! Tehét szerinted ezért jogos, helyes és támogatandó eljárás a nekünk nem rokonszenves pártok, mozgalmak plakátragasztó aktivistáinak megszurkákása? Egyértelmű választ várok.
Én erre a kétszínűségre gondolok, ami agyrészről a röhögést jelenti a "fasisztákokon" ha épp leszúrnak egyet, másrészről a hörgésre a náci veszélyről ha véletlen egy szdsz/cigány/stb. aktivistát ér atrocitás. És ez pártállás független.
Miért, történt valami? P. Tamás itt hencegett az index videóján, hogy őket nem báncsák a nácikok, mocskoszsidóindex meg húzzon onnan, mert leveri. Ha nem bántják, hát nem bántják, én elfogadom, hiszen maga P. Tamás mondta.
18.45: A Zöld Párt aktivistái közül egy háromfős csoport a Boráros téri aluljáróban helyezett el plakátokat. Egy huszonéves, fekete kapucnis pulóvert viselő férfi jelent meg mellettük, aki érdeklődött arról, hogy melyik szervezetnek dolgoznak. Amikor a férfi fölismerte a képeken Tomcatet, kést rántott és az aktivista combjába szúrt egy legalább hat centiméteres nyílt sebet okozva, mindössze néhány milliméterrel elkerülve a fiatal artériáját.
A férfi korábban még kérdéseket is tett föl a srácoknak és csak akkor támadt, amikor fölismerte Tomcatet, ezért a támadás egyértelműen politikai jellegű.
19.00: Tomcat a megérkezett a helyszínre. A mentők később érkeztek meg, pedig ők szirénázhatnak is, és nem is gyalog járnak.
Legjobb lenne, ha cserélnének, a mentők indulnának a választáson, a Tomcat meg vállaná a sürgősségi betegellátást.
Te mekkora bunkó vagy ecsém. Szóval ha valami szdeszest pofonvágnak (asszem volt rá példa) az támadás a demokrácia ellen, ha meg megkéselnek egy nektek nem tetsző oldalit, akkor csak elkenték a náci száját mi?
Elhiszem hogy nem szimpatikus adott személy vagy adott párt, de azért ne legyünk már ennyire primitívek, hogy örülünk egy ember megtámadásának és ezen keresztül politikai indíttatású erőszakos cselekményeknek...
A természetvédelemmel foglalkozó magyarországi civil szervezetek nem tömörülnek pártba, és sosem hallottam olyasmiről, hogy együttműködtek volna bármiféle "Zöld Párttal". A szóban forgó párt aktivistáiról sem hallottam, hogy nagyon mozgolódnának, pedig valamelyest figyelemmel követem a természetvédelem itthoni helyzetét.
Egyébként európai "zöld" pártoknak is, tudtommal, kevés közük van a környezetvédelemhez. Inkább a szélsőséges liberális eszmék pártfogói, melegek és verbális antirasszisták gyűjtőhelyei. Magyarországon kb. az szdsz tölti be ezt a szerepet.
Ezért is különös, hogy éppen Tomcat arcát reklámozzák...
Ha egy cigánypárti képviselővel történne ez, most az index főhíre lenne, és sorra nyilnának a topikok, hogy "fehérterror", "fasizmus" és "nácik", és az egész ország rendőrsége ezen az ügyön dolgozna. De így nem...
És nem értik, nem képesek felfogni, hogy az embereknek a tökük tele van ezzel a vérlázítóan igazságtalan kettős mércévél, és ha itt valaha "fehérterror" lesz, remélem nem lesz, de akkor az azoknak köszönhető, akik ezt az egészet szítják a gusztustalan, hazug elfogultságukkal, amit a liberalizmus köntösébe bújtatnak.