Keresés

Részletes keresés

Tenorista muszlin Creative Commons License 2008.11.20 0 0 44
Hé, nahát :D

Hát, hajrá, hajrá :D
Előzmény: méregkeverő (43)
méregkeverő Creative Commons License 2008.11.20 0 0 43

"A tüntetők jól elrépázták a Néphazugság újságíróját, Reviczky Zsoltot, megrugdosták az indexes Kovács Ádámot, és állítólag a Népszava és a Hírszerző firkászai is kaptak a fejükre. Ezúton üzenem: ez az, srácok!!"

http://bombagyar.hu/index.php?post=127

Előzmény: Deashi Barai (37)
Hozzászól, ó! Creative Commons License 2008.11.20 0 0 42
Ugyan kérem, ez most - kivételesen, tényleg nagyon-nagyon kivételesen - NEM politikai kérdés. Pártállástól nagyjából függetlenül az egész ország csőrét bassza a monitortolvaj hülyegyerek. De most komolyan, nyilván te is észrevetted...
Előzmény: Deashi Barai (37)
méregkeverő Creative Commons License 2008.11.20 0 0 41

A "tomcat" topicban azonosították az "áldozatot".

Nem éppen a szelid, béketürő modoráról ismert...

Előzmény: carl solomon (32)
carl solomon Creative Commons License 2008.11.20 0 0 40
Egészen pontosan mit kéne csináljak?
Van egy hivatásos krakélerünk, aki minden problémára csak egy megoldást ismer, most meg az lett, amit ő kedvel és szeret, hát akkor?
Szétbasznak minket azok, akiket sose bántanak a fasiszták
Előzmény: IDKFA (38)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.20 0 0 39
Kedves béke_van! Tehét szerinted ezért jogos, helyes és támogatandó eljárás a nekünk nem rokonszenves pártok, mozgalmak plakátragasztó aktivistáinak megszurkákása? Egyértelmű választ várok.
Előzmény: Törölt nick (17)
IDKFA Creative Commons License 2008.11.20 0 0 38
Nem kéne neked is beállni a sorba. Bár...
Előzmény: carl solomon (32)
Deashi Barai Creative Commons License 2008.11.20 0 0 37
Én erre a kétszínűségre gondolok, ami agyrészről a röhögést jelenti a "fasisztákokon" ha épp leszúrnak egyet, másrészről a hörgésre a náci veszélyről ha véletlen egy szdsz/cigány/stb. aktivistát ér atrocitás. És ez pártállás független.
Előzmény: Tenorista muszlin (27)
MGperY Creative Commons License 2008.11.20 0 0 36
cserélj nikket ez szénné égett
Előzmény: petr[off] (-)
méregkeverő Creative Commons License 2008.11.20 0 0 35

Nem tudod, Che Guevarás polója is van?

Annyira feszegetik, ki miért hord olyat, hogy én is vennék!

Előzmény: Tenorista muszlin (31)
carl solomon Creative Commons License 2008.11.20 0 0 32
Miért, történt valami?
P. Tamás itt hencegett az index videóján, hogy őket nem báncsák a nácikok, mocskoszsidóindex meg húzzon onnan, mert leveri.
Ha nem bántják, hát nem bántják, én elfogadom, hiszen maga P. Tamás mondta.
Előzmény: IDKFA (28)
Tenorista muszlin Creative Commons License 2008.11.20 0 0 31
Szegíny tomket, hát kitű veszünk pólót, ha eccör őtet bökik meg? :D
Előzmény: pert1 (29)
pert1 Creative Commons License 2008.11.20 0 0 29
18.45: A Zöld Párt aktivistái közül egy háromfős csoport a Boráros téri aluljáróban helyezett el plakátokat. Egy huszonéves, fekete kapucnis pulóvert viselő férfi jelent meg mellettük, aki érdeklődött arról, hogy melyik szervezetnek dolgoznak. Amikor a férfi fölismerte a képeken Tomcatet, kést rántott és az aktivista combjába szúrt egy legalább hat centiméteres nyílt sebet okozva, mindössze néhány milliméterrel elkerülve a fiatal artériáját.

A férfi korábban még kérdéseket is tett föl a srácoknak és csak akkor támadt, amikor fölismerte Tomcatet, ezért a támadás egyértelműen politikai jellegű.

19.00: Tomcat a megérkezett a helyszínre. A mentők később érkeztek meg, pedig ők szirénázhatnak is, és nem is gyalog járnak.

Legjobb lenne, ha cserélnének, a mentők indulnának a választáson, a Tomcat meg vállaná a sürgősségi betegellátást.
IDKFA Creative Commons License 2008.11.20 0 0 28
Te mekkora bunkó vagy ecsém. Szóval ha valami szdeszest pofonvágnak (asszem volt rá példa)  az támadás a demokrácia ellen, ha meg megkéselnek egy nektek nem tetsző oldalit, akkor csak elkenték a náci száját mi?  
Tenorista muszlin Creative Commons License 2008.11.20 0 0 27
Gondolj azokra, akiket a monitortolvaj pólóárus megvert...
Előzmény: Deashi Barai (25)
Deashi Barai Creative Commons License 2008.11.20 0 0 25
Elhiszem hogy nem szimpatikus adott személy vagy adott párt, de azért ne legyünk már ennyire primitívek, hogy örülünk egy ember megtámadásának és ezen keresztül politikai indíttatású erőszakos cselekményeknek...
- duplagondol - Creative Commons License 2008.11.20 0 0 24
A zöld pártok első nagy mecénása Európában a KGB volt; amolyan fordított Mrashall-segélyként...
Előzmény: Törölt nick (21)
méregkeverő Creative Commons License 2008.11.20 0 0 23

Nyilaszöld!

:-((

Előzmény: Törölt nick (15)
Vasgerinc Creative Commons License 2008.11.20 0 0 22

Utálom a zöldeket.

Fú most gondolkodom, hogy ez vajon rasszizmus?

Törölt nick Creative Commons License 2008.11.20 0 0 21
A természetvédelemmel foglalkozó magyarországi civil szervezetek nem tömörülnek pártba, és sosem hallottam olyasmiről, hogy együttműködtek volna bármiféle "Zöld Párttal". A szóban forgó párt aktivistáiról sem hallottam, hogy nagyon mozgolódnának, pedig valamelyest figyelemmel követem a természetvédelem itthoni helyzetét.

Egyébként európai "zöld" pártoknak is, tudtommal, kevés közük van a környezetvédelemhez. Inkább a szélsőséges liberális eszmék pártfogói, melegek és verbális antirasszisták gyűjtőhelyei. Magyarországon kb. az szdsz tölti be ezt a szerepet.

Ezért is különös, hogy éppen Tomcat arcát reklámozzák...

Numerakirály! Creative Commons License 2008.11.20 0 0 20
Ha egy cigánypárti képviselővel történne ez, most az index főhíre lenne, és sorra nyilnának a topikok, hogy "fehérterror", "fasizmus" és "nácik", és az egész ország rendőrsége ezen az ügyön dolgozna. De így nem...

És nem értik, nem képesek felfogni, hogy az embereknek a tökük tele van ezzel a vérlázítóan igazságtalan kettős mércévél, és ha itt valaha "fehérterror" lesz, remélem nem lesz, de akkor az azoknak köszönhető, akik ezt az egészet szítják a gusztustalan, hazug elfogultságukkal, amit a liberalizmus köntösébe bújtatnak.
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.20 0 0 19
Ha úgy vesszük, a parlagfű is zöld.
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.20 0 0 18
Nevelője válogatja.
Előzmény: Törölt nick (16)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.20 0 0 15
Én eddig azt se tudtam, hogy Tomi cica ződ.
Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.20 0 0 13
az szdsz-nek az az ilyenkor szokásos válasza, hogy "minek ment oda"?
Előzmény: Törölt nick (10)
orpheline Creative Commons License 2008.11.20 0 0 12
az már úgy el van határolódva mindentől, hogy a boldogult vasfüggöny hozzá képest egy korzó....... az egész egy pengedrót gombolyag...
Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.20 0 0 11
Jókor kérdezed, ma úgyis az exem tartja ott az ügyeletet, ha gondolod beprotezsállak:)
Előzmény: petr[off] (8)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.20 0 0 10
kiváncsi vagyok, hogy az SZDSZ mikor fog elhatárolódni az ilyen eseményektől
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.20 0 0 9
Kéne már egy boxzsák. Szerintem alkalmas lennél...
Előzmény: petr[off] (8)
petr[off] Creative Commons License 2008.11.20 0 0 8
latom hasonlo szellemi szinten vagytok. Mi ujsag a kisegitoben?
Előzmény: Törölt nick (7)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!