Keresés

Részletes keresés

forumozok Creative Commons License 2008.11.12 0 0 6
Jobb híján az lesz, de nem szeretek feleslegesen dolgozni, amikor mások megcsinálták már egyszer ugyanazt.
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.12 0 0 5
Programozd le.

http://hu.wikipedia.org/wiki/IFrame
http://grizzlyweb.com/webmaster/javascripts/refresh.asp
Előzmény: forumozok (3)
forumozok Creative Commons License 2008.11.12 0 0 4
Volt egy olyan oldal, ami ezt tudta, és az nem a clipmarks volt, de egyelőre nem találok hasonlót, pedig annak idején próbálgattam is.
Előzmény: forumozok (3)
forumozok Creative Commons License 2008.11.12 0 0 3
Világos. Ehhez kellene egy olyan szolgáltatás, amivel vizuálisan egy mozdulattal ki lehet vágni a megfelelő részt az oldalból, és a különböző oldalakat egymás mellé tudom pakolni, mintha a net különböző részeiből magamnak szerkesztenék egy automatikusan frissülő újságot.

Az első felét a clipmarks megoldja, csak egyelőre azt nem látom, hogy ezeket a kivágott részeket hogyan lehetne egy oldalra, egymás mellé, újságszerűen összepakolni.

Nem RSS-ról van szó, hanem olyan dolgokról, amihez nincs feed, csak ott van mondjuk egy dobozka, információkkal valahol egy oldalon, és én csak azt a kis dobozt akarom látni az oldalból.
Előzmény: locsemege (2)
locsemege Creative Commons License 2008.11.12 0 0 2
Praktikusan kiszeded az oldal forráskódjából.
Előzmény: forumozok (1)
forumozok Creative Commons License 2008.11.12 0 0 1
Ez a clipmarks mégsem teljesen kielégítő, mert körülményes kirakni a kivágásokat egymás mellé, úgyhogy ha valaki tud más hasonlóról, az érdekelne.
Előzmény: forumozok (0)
forumozok Creative Commons License 2008.11.12 0 0 0
Megválaszolom a saját kérdésemet, mert sikerült találnom egyet: clipmarks.com

Ha valakit érdekel Itt van a példa, amit fent említettem, a friss index topikok. Ezt a kivágást, aztán be lehet tenni igoogle-re, netvibes-ra, ki mit használ:

friss topikok kivágva
Előzmény: forumozok (-)
forumozok Creative Commons License 2008.11.12 0 0 topiknyitó
Több ilyen is volt pedig.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!