A politikai ifjúsági szervezetek ki vannak zárva a pályázati lehetőségekből." - tette hozzá Marsovszky. Vallomásában Zuschlag ötletének tulajdonította, hogy alapítsanak nem politikai jellegű ifjúsági szerveződéseket. "Ez általános volt minden politikai oldalon." - mondta.
http://www.origo.hu/itthon/20081117-zuschlagtargyalas-telefonbeszelgetest-jatszott-le-a-birosag.html --- a hatodrendű vádlott a párt tántoríthatatlan híveként érti a kor szellemét és biztos kézzel kenegeti a saját sz*rát.
Szvsz., amikor Zuschlag elvtárs azt mondta, hogy "neked négy-milliárdod volt", akkor nem a "feri" magánvagyonára gondolt, hanem az (alapítványokon keresztül) elsíbolt zsetonra. Ettől persze még ugyanarról a feriről van szó. ;)
Kisstílűnek nevezni valakit nem éppen bagatellizálás, de mára befejeztem a stilisztika órát.
Nyugodtan hagyd abba, mert úgyis hiába, ha eddig nem tanultad meg, hogy a kifejezések jelentése a kontextusuktól függ. Ha pl. kisstilűnek nevezel mondjuk engem, az valóban nem bagatellizálás, De ha egy hétpróbás csirkefogót, akkor akkor bizony az.
Arról már nem is beszélve, hogy mennyivel mást jelent, ha én mondom, hogy nem érdemes sokat foglalkozni zusival, mert csak egy kisstilű gazember, mintha ugyanezt te mondod. Fogod?
Ne terelj. Két feri jáccik cusinál. A 4 milliárdos, meg a 2 házkutatós. 4 milliárdos Ferik meg nem rohangálnak tucatszám a kunságban, mert a 100 leggazdagabb listáján is csak egy van miferink mellett, de azt cusi nem ismeri. Marad miferink.
ez már napok óta téma itt a fórumon... hogy télleg, ugyan miért nem kérdezik már meg, hogy ki is az a feri???? Én csak egyetlen egyet tudok elképzelni... hogy mindenki számára teljesen nyilvánvaló, hogy ki is az. Néha eljátszom azzal a gondolattal is, ha fajsúlyában csak töredéknyi ügyben felmerülne egy bizonyos viktor nevezetű.... mit művelne a ballibsi lakájmédia, és itt a fórumon az elvhű szajkómadarak.
Ja, és volt nála 2 házkutatás, meg nem áll szóba Zuschlággal, mert azt hiszi magáról, hogy rajta kívül mindenki korrupt.....Sokoldalú ez a Feri....na és éppen pont 4 milliárdja van, mint egy-két másik Ferinek a Kiskunságban....