Ha végre megtörténik, lassan minden és mindenki a helyére kerül. Lesz társadalmi kiegyezés, Alkotmány, a bűnösök a börtönben fognak csücsülni, a többiek pedig kikerülnek a lakásrácsok mögül. A paraszt nem idegenek fog dolgozni éhbérét a saját földjén, megszűnik az osztályharc és vége lesz az etnikai konfliktusoknak.
Óh!
Leírni sem lehet, mennyi mindent lenne képes jóra fordítani egy valódi
Én azt szeretném javasolni, hogy Magyarország hódítsa meg végre a Társaság-szigeteket, és Misimisit nevezzék ki Bora-Bora kormányzójának. (Az sem baj, ha valamenyik testvérét, netán unokatestvérét nevezik ki, majd a családban elrendezzük.) Nem vagyok nagy igényű, egy vacak fűkunyhóval beérem, fürdőszoba sem kell bele.
Lelkes csepeli lokálpatriótaként a következőket tudom mondani: szerintem egy erős ás politikától (egészséges) távolságot tartó civilszervezetet kell létrehozni,ahol csak a helyi ügyek, érdekek fontosak. És a nyomás után a politikának ennek emgfelelően kell dönteni,hiszen , ha nem így tesz , legközelebb a másik politikai szervezetet fogja támogatni..
nem vagyok szakértője a kérdésnek, de lelkes budai lokálpatriótaként érdeklődöm az önkormányzati ügyek iránt is. nagyjából értem, hogy az önkormányzati rendszer átalakításának legnagyobb akadálya az, hogy rengeteg pártkáder elhelyezésére ad alkalmat, és nincs is igen válaszom arra, hogy ezt az akadályt hogyan lehet leküzdeni. de látom a fejlesztések, területrendezések kudarcát, amelyek a kétszintű városvezetési rendszeren buknak meg, és látom a főváros teljes koncepciótlanságát. fogalmam sincs, hogyan lehetne ezt megoldani. de ha már egy önkormányzati képviselőhöz van szerencsém: szerinted milyen utak-módok vannak a nyomásgyakorlásra, a civil kezdeményezésekre ezen a téren? mit tehet a politikai felépítményen kívüli öntudatos lokálpatrióta?
én csevegni szeretnék. Jó néhány felsorolttal egyetértek, az önkormányzattal is (mondom ezt önk.képv-ként), de ez egy nehéz ügy. Sok az érdek, nagy a terület.
kérnék továbbá vádalkut és tanúvédelmet Zuschlag Jánsonak, részletes beismerő vallomásért cserébe:
"A Ferin tényleg felb...tam az agyamat, tehát azon, hogy érted, hogy éreztem két hete is, hogy gyakorlatilag mindent rám akar kenni" - hallani szavait a felvételen. Zuschlag János a telefonbeszélgetés során hozzátette: "És még meg vannak sértődve, hogy védekezek és alkudni akarok. Érted. Én meg nem is értem, én a Ferinek elmondtam, hogy b...d meg, neked négymilliárdod volt."