Ide varom azokat az olvtarsakat, akik az utobbi napokig hittek a jelenlegi kormanyban, de vannak eleg karakanok es nem csak maguknak, de nekunk is elmondjak, hogy mi jatszodik le bennuk.
A vizitdij nekem ott nem tetszett, hogy nagy sumaksag volt a draga vizitdijbeszedok gyartasa, karbantartasa teren. ugy erzem, hogy a vizitdij jelentos resze erre es az adminisztraciora ment el. Egyszerubb lett volna becsuletesen kiallni az emberek ele es azt mondani, hogy pl. 0,25%-kal megemeljuk a TB-t.
Bar ha azt vesszuk, hogy a TB kassza szufficites volt, akkor a vizitdijat semmivel nem lehet magyarazni.
Hát nehéz is megmondani, hogy Qurcsány melyik országban is él! Talán leginkább saját fantáziavilágában, melyben különböző szerepeket oszt önmagára, aztán ezeknek akar megfelelni. Anélkül, hogy szakmailag analizálni akarnám, nyilvánvaló, hogy komoly problémák vannak saját identitásával, mintha serdülő korában nem sikerült volna integrálnia személyiségét. (Ennek természetesen megvan a családi háttere, amiről persze nem tehet.)
Lehet, hogy átmennek a balosok jobbra, de majd jövőre kapnak kis kiegészítést, hogy 2010-ben újra megszavazzák ezt az elkúrót és kormányát. Mert igy szokott lenni.
A cérna kezdett foszladozni amikor bezárták a OPNI-t, de a vizitdíj bevezetése volt az utolsó csepp.
Nem a 300Ft-ért, bár szarban voltam-vagyok, de azt még kibirtam volna.
HA pl. azt mondja, kevés a pénz az e.ü-ben "adjuk össze" azt elfogadtam volna, de hogy fölöslegesen járunk orvoshoz, meg fölöslegesen iratnak fel gyógyszert, fasság.
A választási vitában nyiltan, az ország szine elött, áttételesen hazugozta Orbánt, illetve kereken tagadta a vizitdij bevezetését.
Ugye mindenki emlékszik 'elnök ur vonja vissza ezt a hazug állitást'?
Aztán lőn mégis. Ez azóta is a fülemben van.
Öszöd után azt gondoltam, mivel a párt képébe vágta a tétlenséget és hazugságokat, hogy változás jön.
Oszt' semmi, sőt. .
Most a megszorito csomagban is, csak ennyi helyet-tételt talált ahonnan le lehetne faragni?
Gyurcsány nem 'ebben az országban' él.
Legszivesebben elmondanám hogy a Fideszben mi nem tetsz, de most az itt KI/OFF lenne
Lúdas Matyi!
Igen a Munkáspárt, csak nem kap elég teret, hogy kifejtse allaspontjait, igy nem lehet megismerni eléggé, be sem jut a parlamentbe.
Monddj egy pontjukat amivel nem lehet egyetérteni, én mondok 2-őt a Fideszböl :)
Egyszeruen tényleg nincs kire szavazni jó szivvel. Áhhh....
Ne tedd ezt :-)))) Igy sem tolonganak a csalodottak, hat meg ha azt gondoljak, hogy gunyolodsz rajtuk. En tenyleg szeretnem tudni, hogy melyik volt az a pont naluk, amikor kimondtak, hogy "ELEG!", amikor mar ok is szeretnek ha nem ez a kormany uralkodna felettunk.
Nyilvan volt, aki az oszodi beszed utan, van aki az aremelkedesek utan, most a megvonasok adnak ujabb lehetoseget a csalodasra es termeszetesen vannak olyanok is, akik buszken allnak a sullyedo hajon es sohasem tudjuk meg mi jart a fejukben amiket szep lassan elboritanak a hullamok.
Nem, nem kell hamut szornod a fejedre. Reszemrol tisztelet ovez :-) mivel rajottel arra, hogy valami nagyon rossz dolog tortent valamivel, amiben valamikor hittel. Meg a szimpatiam is elnyerted, mert rossz dolog csalodni es te most csalodtal.
Mi volt az utolso szalmaszal nalad, aminel azt gondoltad, hogy a "tamogatasodnak" itt a vege?
(Ekezetes betuk: sokan vagyunk akik valamilyen oknal fogva ekezetlen billentyuket hasznalunk. Egy idoben atallitottam a billentyuzetet é=; á='; ű= sok hibat vetettem ugy is, es egy parszor amiatt is cikiztek. Akkor hataroztam el, hogy ha mar ugy is cikiznek, akkor nem farasztom magam ezzel. Aki nem erti meg a szovegkornyezet alapjan, hogy hova kene az ekezetet tenni, azt ostobanak tartom. Szerintem 80-as IQ felett ez nem okozhat senkinek gondot. Akinek esetleg megis gondot okozna az atlepi a hozzaszolasom)
Ha rájön valaki, hogy hülye volt, akkor sem meri bevallani
Jelen, bevallom.
Nem tetszett a Fidesz kormány egynémely stílusa.
Most hamut szórjak magamra? Nem csak jobban kell kormányozni, hanem szimpatikusnak is kell látszani.
De ki a farokra szavazzak legközelebb. Én baloldali világfelfogású vagyok.
Segitsd a lebukottat a rászorultat!
A mai megszorito intezkedések tukrében, indithatna valaki egy "Csináljunk megszoritást" topikot
/én klaszikus modemmel hasitok :) /
Mert szép , hogy szarban vagyunk, de lenne szépszámmal olyan kiadás amit le lehetne húzni.
Attol meg a viz kiver amikor valaki szóvá teszi ezt. Én valaha programoztam és még mindig nem áll rá a kezem a magyar ékezetekre, nem is ott vannak a magyar betuk ahol látom.
ezt elárultam volna neked topic nélkül is... gerinces és karakán baloldali???... vagyis bocsánat... nem a baloldali a helyes. Ennek a kormánynak vajmi kevés köze van a baloldalisághoz....viszont a baloldali szavazókat szopatják... a nagyobb baj, hogy azokat is, akik az életbe nem szavaztak erre a kretén, tehetségtelen, hazaáruló, pipogya, impotens et cetera kormányra.
Egyetertek veled. Most tobb mint szaz hozzaszolas utan kiderul, hogy egyetlen ex-baloldali tamogato sincs, aki elénk tárná dontesenek okat, olyan pedig aztan vegkepp nincs, aki meg karakán is.
aki hülye az, az is marad.... tisztelet a kivételnek, de számtanilag kimutathatatlan ezeknek az aránya. Ha rájön valaki, hogy hülye volt, akkor sem meri bevallani...aki meg itt még maszopozik, meg szadeszozik, és bennük látja a hiteles kormányt... nos rájuk szó nincs. Talán egyetlen magyarázatuk lehet, ők a haszonélvezők... Amikor pakisztán szintjére süllyesztett le a vörös briganti kormány....felesleges itt kérdezgetni bárkit is.
Sajnos a doktori disszertaciok szinvonalat messze felulmulo forumon most nem tudom a hozzaszolasaim lektoraltatni, mert a megbizhato nyelvesz professzorom tovabbkepzesen van, igy olvtarsaink kenytelenek megelegedni a pongyolan odavetett, nyelvtani hibaktol hemzsego, ekezettelen hozzaszolasaimmal :-)
"A szavazók nagy része egyszerűen nem kér még1x a fidesz terrorból."
Teged ennyire terrorizalt a Maastricht-i feltetelek teljesitese? Keszulj fel, Csanyi szerint be kell lepnunk az ERMII-be (a szabalyok betartasaval, ahogy a Fidesz tervezte, mar nem lehet, mert a gazdasagunkat elqurtak, nem kicsit, nagyon, Most konyorgunk az EU-nak, hogy minket engedjenek be)
Olvasd vissza a topiknyitót és ellenőrizd le, hogy valóban készségcsökkent-e írás tárgyában. Látni fogod, hogy nem az.
Sokan vétenek betűhibát, mert nem mindenki képzett gépíró(nő) és ezt te is tudod, hogy az elírási hibák többsége nem a nyelvtani tudás hiányosságából ered, hanem a keyboardon történő írás esetlégességéből. Különösen ha valki esetleg sietve ír.
Annyira szánalmas, hogy többnyire nyilvánvaló elütés okán keletkezett hibákat veszel célkeresztbe és ugyan számodra is világos, hogy valószínűleg tudja a szerző, hogy kell az illető szót helyesen írni, de azért belekapszkodsz és ezzel próbálsz igen satnya módon demoralizálni.
Szerintem most leviszik a jovo evi tervet -5%-ra, aztan a veglegesben* megemelik -4,8%-ra es ezt mint gazdasagi sikert konyvelhetik el szlogenjeikben jovore.
*veglegesben nem remenykedhetunk, de fogadjuk el veglegesnek azt, ami ket-harom hetig valtozatlan, legalabbis olyan 20%-ban
kérlek, felgyorsult világban élünk és ugye a jósok szerint 2012-ben eljő a világvége. ebben a lassuló tempóban mi majd felkészülten fogadjuk, 0%-os gazdasági teljesítménnyel :)
egyébként meg semmi ok pánikra, ha a következő három hétben nem kell újabb 3 költségvetést készíteni és további 4 százalékkal se kell csökkenteni a jövő évi terveket, akkor lehet újra mondani, hogy "beindultunk" és "lassan látszanak az eredmények" ;)
A magyar gazdaságpolitika szigorúan monoton javul és már megelőzi a korát! Eddig csak utólag lehetett a sületlenségeket más sületlenségekkel lecserélni, de már sikerül előre is.
A gyorsasag relativ dolog. Szerintem gyors a koltsegvetesek elkeszitese is. Harom het alatt mar a harmadik. Ennyire megbizhato az a dokumentum, mely jovo evi gazdasagunkat, eletunket hatarozza majd meg.