Keresés

Részletes keresés

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2011.09.09 0 0 180

'“A diplomácia egyik alapeszköze, hogy a tárgyaló felek, megszerzendő a másik bizalmát, olyan információkat is megosztanak egymással, amiket nem a nyilvánosságnak szánnak. Ez teljesen természetes” – mondja Simonyi András. Szerinte tipikusan ilyen lehetett például a sokat idézett Orbán-mejegyzés is arról, hogy ne arra figyeljenek, amit mond a kampányban. A volt nagykövet szerint ilyen szempontból pozitívan is értékelhető, hogy Orbán az amerikai partnerrel ilyen nyíltan beszélt.'

http://index.hu/belfold/2011/09/09/partikon_erdeklodnek_orbanrol_es_csanyirol_a_diplomatak/

Hát pertye:-(((

Főleg az, hogy önbevallást teszek, kvázi előre meggyónok egy idegen ország emisszionáriusa előtt, hogy ugyanolyan hazudós vagyok, mint a többi politikus.

És az is roppant természetes, hogy a (párt)társaimat teljesen megalázó módon bemártom, besúgom a Nagytestvér előtt.

Ez lehet, hogy Simonyinak és sok más gerinctelen, méltóságtalan csicskásnak természetes, de egy szuverén állam (igen, amiről Orbán hablatyol) politikusa számára ez nem hogy nem természetes, de egyenesen közelíti a hazaárulás megvalósulását, (persze csak annyiban, amennyiben egy szar politikai párt vezetőinek van egyáltalán köze a hazához:-((().

Előzmény: Álomvédelmi twist (179)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2011.09.07 0 0 179

Úgy jártak Orbánék önként és dalova pitizni és fecsegni az amerikai nagykövethez, (más fideszes és MSZP-s vezérekkel együtt), mintha a tartótisztjükhöz jártak volna, vagy mint annak idején Rákosi, Gerő Andropovhoz, vagy az erdélyi fejedelmek a szultánokhoz.

Ő meg, gondolom, megsimogatta a kis buksi fejüket, jól van, hülyegyerekek, csak mondjátok, annyival is kevesebbet kell költenem hírszerzésre.

Bár kétségtelenül súlyosabb a szovjet megszállóknak beszélni a Kisgazdapárt belső hatalmi harcairól, mint annak idején Árpi bácsi, de ez se sokkal kevésbé káros.

Markszengelksz Creative Commons License 2008.10.29 0 0 178
Orbán nem csak házal, hanem tukmál is.. Ráadásul megtéveszti a " vevőit"..
kizsgé Creative Commons License 2008.10.27 0 0 177

És mi van a tagságunkkal? Nem sokára EP.. :o)

On

Előzmény: Törölt nick (173)
Markszengelksz Creative Commons License 2008.10.27 0 0 176
Van benne valami.. :o)
Előzmény: Aerion (175)
Aerion Creative Commons License 2008.10.27 0 0 175

Mielőtt belekezdene bármelyik tábor: sem jobbos, sem balos nem vagyok.

Ennek a politikai felosztás-megközelítésnek semmi értelme sincs a magyar viszonylat alapján. Hogy lenne már balos egy olyan párt, amely a multinacionális tőke érdekében kormányoz, vezetői milliárdosok, akik saját cégeiknél még a szakszervezetek működését is akadályozzák? Mitől lenne jobbos például a Fidesz, mikor deklarált programelképzelései tele vannak olyan szociális alapú indítványokkal, amelyek nem jellemzőek konzervatív pártokra? 

NIncs egy normális vezető a Fideszben?

És pláne mekkor marhák azok a milliók, akik ennek a falrengető felismerésnek a dacára készülnek listán és egyéniben a Fideszre szavazni.

Előzmény: Markszengelksz (-)
Markszengelksz Creative Commons License 2008.10.27 0 0 174

Pénzisten? Nem az Istenem- de jóban vagyok vele.. :o) És nem ügyeskedek-persze,ez nézőpont kérdése. Te is úgy vagy vele,mint az egyszerű ember a korrupcióval: az a korrupció,amiből kihagytak engem.. :o)

De ha az ötvenes éveimben fogom csak elkapni,akkor még van legalább 18 jó évem..

Előzmény: Törölt nick (165)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.27 0 0 173
Hogy lenne, azér vagyunk ketten.
Előzmény: kizsgé (172)
kizsgé Creative Commons License 2008.10.27 0 0 172
Első a Párt-és az ő elnöke.. Hiszen nálunk nincs személyi kult.. :o)
Előzmény: Törölt nick (171)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.27 0 0 171

Nézd, nálunk első a párt. Ha mindenki belép, akkor a hazának is jó lesz!

Ha nem, nem.

Előzmény: kizsgé (170)
kizsgé Creative Commons License 2008.10.27 0 0 170

Elnököm,

a Fityma - élén Veled - mindenféle sörből(bocsánat: szarból) - ki tudja húzni kishazánkat.. :o) Csak sok sör legyen és kevés sor!

Vesszen a személyi kultusz! :o))

Előzmény: Törölt nick (169)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.27 0 0 169

Feltéve, hogy addig még marad rábaxnivaló kis hazánkban kedvenc társulatod után.

Előzmény: Törölt nick (167)
lujo2 Creative Commons License 2008.10.27 0 0 168
ebben egyetértek
2010-ben gyf veszít, és remélem nem az ellentetje jön, m cseverből vederbe
Előzmény: Törölt nick (167)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.27 0 0 167
Orbán ... Magyarország leendő miniszterelnöke.

Na arra baszna rá Magyarország. Nem kicsit, nagyon.
Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.27 0 0 166
Nem is kicsit. Kamuzik itt összevissza.
Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.27 0 0 165
irigykedjen rád a panelproli
az ilyen pénzisten körül forgó ügyeskedők mint te az 50-es éveikben magkapják az infarktust, aztán vegetálnak még 10 évet
a vagyont örökölni kell és élvezni, nem jólmenni lol
Előzmény: Markszengelksz (63)
lujo2 Creative Commons License 2008.10.27 0 0 164
ebben a helyzetben nem sértegetném OV-t, sem rajta keresztül a jobboldalt.
én legalábbis, még ha el is ismerem, van amiben igaza van a jobboldalnak, de olyan alpári módon támadták, sértegették a jobboldaliak a baloldali politikusokat, és ezen keresztúl engemet, hogy ezzel sikerült teljsen elvadítani tőlük
OV most egy gesztust tett, h nem a hatalom mindenárom megragadása a cél, hanem a ország érdekében félretette a sérelmeit, igaz korábban minden ilyen baloldali gesztust, felé nyújtott kezet elütött,
én most kivételesen megemelem a kalapom előtte, és reméynkedem, hátha sikerül összefogni a kormánynak ellenzéknek erre az időre, a jobboldalnak is jobb lenne majd, ha 2010-ben könnyebben kezdik el azt, amit eddig mereven elutasítottak, és ami még előttük van
tbando Creative Commons License 2008.10.26 0 0 163
Na de a marksengelsznek mennyivel több. Meg volt még az a Tanai. Azt hittem kipurcantak végre. De még mindig itt eszi a fene a diliben.

Sic transit gloria mundi.
Előzmény: Törölt nick (16)
tbando Creative Commons License 2008.10.26 0 0 162
És te vagy a bankszövetség, a kamara és a stb?
Előzmény: Markszengelksz (-)
őszkaján Creative Commons License 2008.10.26 0 0 161
 Csapd fel a Tőkét, az legalább szinvonal! Marx majd elszórakoztat. Részemről 'indulapapaludni'.
Előzmény: Egyes! (156)
toloba Creative Commons License 2008.10.26 0 0 160
Mindég ez van, ha Orbán terítékre kerül...
Előzmény: Markszengelksz (159)
Markszengelksz Creative Commons License 2008.10.26 0 0 159
Pedig nem bántottam. Csak kérdeztem valamit.. De már azt sem lehet..
Előzmény: toloba (158)
toloba Creative Commons License 2008.10.26 0 0 158
Mér, te az vagy a fideszben?
Fel vagy demhedve, mer báncsák a zorbánkát...
Előzmény: Álomvédelmi twist (143)
Markszengelksz Creative Commons License 2008.10.26 0 0 157
Gyerekkoromban is szerettem megnevettetni másokat.Mondta is a tanítónéni: Feri,Feri nem sokra fogod vinni így! :o)
Előzmény: Egyes! (156)
Egyes! Creative Commons License 2008.10.26 0 0 156
Ne hagyjátok abba! Lemondtam minden tv-, meg vicclap előfizetést!
Markszengelksz Creative Commons License 2008.10.26 0 0 155
A legnagyobb örömmel teszem. Te kötöttél belém.. De mostantól tényleg szállj le rólam,kis Orbán nyalonc..
Előzmény: Álomvédelmi twist (154)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.10.26 0 0 154
Egyezzünk meg, hogy olyan végtelenül buta vagy, hogy már így is túl sok időt pazaroltam rád. Felejts el!
Előzmény: Markszengelksz (152)
Markszengelksz Creative Commons License 2008.10.26 0 0 153
Ahogy a hsz-eid elnézem,elsősorban magadra gondoltál. Röhögni meg tényleg lehet-elsősorban rajtad.. :o)
Előzmény: őszkaján (151)
Markszengelksz Creative Commons License 2008.10.26 0 0 152
Miért, ki a tököm vagy? Miért kellene,hogy érdekeljen egy számomra jelentéktelen,érdektelen senki? Nem avgy partnerem, nem lesz üzletfelem. Itt osztod az észt és minősítesz engem,anélkül,hogy érdekelne, ki vagyok én. És ráadásul te kezdted.
Előzmény: Álomvédelmi twist (150)
őszkaján Creative Commons License 2008.10.26 0 0 151
 Én idáig azt hittem, hogy ide leginkább röhögni járunk. A baj azokkal a nagy elmékkel van akik nem tudnak viccet mesélni, ill. folyton-folyt elcseszik a poént. Esetleg - félve mondom - darabbérben vannak.
Előzmény: Törölt nick (147)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!