Annyira visszataszító,ha valaki mindenhol tukmálja magát és a maga "termékét" akarja eladni mindenhol. Miért jó ez neki jelen helyzetben? Engem zavarnak a házaló, eladni kívánó ügynökök, nem is fogadom őket, ha egy megbeszélés után erőszakosan nyomulnak.
'“A diplomácia egyik alapeszköze, hogy a tárgyaló felek, megszerzendő a másik bizalmát, olyan információkat is megosztanak egymással, amiket nem a nyilvánosságnak szánnak. Ez teljesen természetes” – mondja Simonyi András. Szerinte tipikusan ilyen lehetett például a sokat idézett Orbán-mejegyzés is arról, hogy ne arra figyeljenek, amit mond a kampányban. A volt nagykövet szerint ilyen szempontból pozitívan is értékelhető, hogy Orbán az amerikai partnerrel ilyen nyíltan beszélt.'
Főleg az, hogy önbevallást teszek, kvázi előre meggyónok egy idegen ország emisszionáriusa előtt, hogy ugyanolyan hazudós vagyok, mint a többi politikus.
És az is roppant természetes, hogy a (párt)társaimat teljesen megalázó módon bemártom, besúgom a Nagytestvér előtt.
Ez lehet, hogy Simonyinak és sok más gerinctelen, méltóságtalan csicskásnak természetes, de egy szuverén állam (igen, amiről Orbán hablatyol) politikusa számára ez nem hogy nem természetes, de egyenesen közelíti a hazaárulás megvalósulását, (persze csak annyiban, amennyiben egy szar politikai párt vezetőinek van egyáltalán köze a hazához:-((().
Úgy jártak Orbánék önként és dalova pitizni és fecsegni az amerikai nagykövethez, (más fideszes és MSZP-s vezérekkel együtt), mintha a tartótisztjükhöz jártak volna, vagy mint annak idején Rákosi, Gerő Andropovhoz, vagy az erdélyi fejedelmek a szultánokhoz.
Ő meg, gondolom, megsimogatta a kis buksi fejüket, jól van, hülyegyerekek, csak mondjátok, annyival is kevesebbet kell költenem hírszerzésre.
Bár kétségtelenül súlyosabb a szovjet megszállóknak beszélni a Kisgazdapárt belső hatalmi harcairól, mint annak idején Árpi bácsi, de ez se sokkal kevésbé káros.
Mielőtt belekezdene bármelyik tábor: sem jobbos, sem balos nem vagyok.
Ennek a politikai felosztás-megközelítésnek semmi értelme sincs a magyar viszonylat alapján. Hogy lenne már balos egy olyan párt, amely a multinacionális tőke érdekében kormányoz, vezetői milliárdosok, akik saját cégeiknél még a szakszervezetek működését is akadályozzák? Mitől lenne jobbos például a Fidesz, mikor deklarált programelképzelései tele vannak olyan szociális alapú indítványokkal, amelyek nem jellemzőek konzervatív pártokra?
NIncs egy normális vezető a Fideszben?
És pláne mekkor marhák azok a milliók, akik ennek a falrengető felismerésnek a dacára készülnek listán és egyéniben a Fideszre szavazni.
Pénzisten? Nem az Istenem- de jóban vagyok vele.. :o) És nem ügyeskedek-persze,ez nézőpont kérdése. Te is úgy vagy vele,mint az egyszerű ember a korrupcióval: az a korrupció,amiből kihagytak engem.. :o)
De ha az ötvenes éveimben fogom csak elkapni,akkor még van legalább 18 jó évem..
irigykedjen rád a panelproli az ilyen pénzisten körül forgó ügyeskedők mint te az 50-es éveikben magkapják az infarktust, aztán vegetálnak még 10 évet a vagyont örökölni kell és élvezni, nem jólmenni lol
ebben a helyzetben nem sértegetném OV-t, sem rajta keresztül a jobboldalt. én legalábbis, még ha el is ismerem, van amiben igaza van a jobboldalnak, de olyan alpári módon támadták, sértegették a jobboldaliak a baloldali politikusokat, és ezen keresztúl engemet, hogy ezzel sikerült teljsen elvadítani tőlük OV most egy gesztust tett, h nem a hatalom mindenárom megragadása a cél, hanem a ország érdekében félretette a sérelmeit, igaz korábban minden ilyen baloldali gesztust, felé nyújtott kezet elütött, én most kivételesen megemelem a kalapom előtte, és reméynkedem, hátha sikerül összefogni a kormánynak ellenzéknek erre az időre, a jobboldalnak is jobb lenne majd, ha 2010-ben könnyebben kezdik el azt, amit eddig mereven elutasítottak, és ami még előttük van
Miért, ki a tököm vagy? Miért kellene,hogy érdekeljen egy számomra jelentéktelen,érdektelen senki? Nem avgy partnerem, nem lesz üzletfelem. Itt osztod az észt és minősítesz engem,anélkül,hogy érdekelne, ki vagyok én. És ráadásul te kezdted.
Én idáig azt hittem, hogy ide leginkább röhögni járunk. A baj azokkal a nagy elmékkel van akik nem tudnak viccet mesélni, ill. folyton-folyt elcseszik a poént. Esetleg - félve mondom - darabbérben vannak.