Keresés

Részletes keresés

Skorpió Creative Commons License 2008.10.25 0 0 21
Már megint ez az összeesküvés elmélet. Beszervezve, vádalkú miegymás. Az igazság az, hogy ezekre az emberekre már kiépült a megfigyelési hálózat. Mindent tudnak róluk. Ha őket lekapcsolnák, akkor keresne más hülyét a csőcselék, oda újból be kéne épülni. Pénz, idő, energia. Igy viszont teljes kontroll alatt vannak, és mint látható volt, működik a dolog.
AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.10.25 0 0 20
Egy olyasfajta vízáradat, ami a lent lévők koponyáját is betörheti, a papírokat is elsodorhatja nem?

Én abban egyetértek, hogy Budaházi szvsz. immár (!!!) beépített ember lehet, csakúgy mint pl Tomcat és mások, de amiatt, mert vádalkut köthettek vele. A fennálló törvények értelmében eddig már többször konkrétan leültethették volna, mégsem tették, sértetlenül és büntetlenül kiengedték.

Egyébként nekem mindegy, én hálás vagyok, hogy azok a bombák nem robbantak fel.
Előzmény: borzimorzi (4)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.25 0 0 19
Szerintem Orbán keresi őt.
Előzmény: wizes (18)
wizes Creative Commons License 2008.10.24 0 0 18

Ez tecc!

Keresi orbánt?

Előzmény: Lúdas Matyi (5)
ooloo Creative Commons License 2008.10.24 0 0 17
Előzmény: borzimorzi (15)
ooloo Creative Commons License 2008.10.24 0 0 16
valódi jó ember, ne bántsd! ;-)
Előzmény: méregkeverő (13)
borzimorzi Creative Commons License 2008.10.24 0 0 15
Örülök neki hogy belátod. Megvallom, nekem nem volt kedvem turkálni a saját hsz-eim közt, meg bizonygatni, hogy így meg úgy rühellem a baromkodást. A közvagyon rongálására meg különösen érzékeny vagyok. Az én adómból is megy, sajna.

Csót:
b
Előzmény: méregkeverő (13)
borzimorzi Creative Commons License 2008.10.24 0 0 14
Nem a fenét nem. Szekrényekben, zsebekben, bárhol. Éppen úgy fizettek, mint a piacon. Ide egy köteg nyomtatott részvényt, én meg adom érte a bankókat. Persze, miután kikiáltották, hogy kinek mi van eladó.

Senki sem kötött szerződést olyan értékpapírra, ami nem volt ott, helyben, átvehetően és készen arra, hogy az eredetiségét ellenőrizzék. Aki meg el akart adni, annak vagy ott volt a pénz/részvény a zsebében, vagy valami letéteményesnél, a közelben. Akár valamelyik közeli bankban is lehetett. Megállapodott valakivel a részvényes, aztán elhozta a letéteményestől az értékpapírokat, és átadta a magbeszélt árért a vevőnek. A letéteményes lehetett akár a ház valamelyik irodájában is.

Az ügyletekről papír alapon készült szerződés és feljegyzés. Papíron volt nyilvántartva, melyik társaságban kinek mennyi részvénye van. Részvénykönyvek, feljegyzések, szerződések, mind papíralapon. Okuk volt tűz ellen minden módon bebiztosítani azt a házat.

És ebből a szempontból lényegtelen, hogy most mivel van teletömve. Mert azt a tüzivíz rendszert azóta is szépen karban lehet tartani. És karban is tartják szerintem.

Más volt az a világ. Nem jobb, de más. És tudtak építeni.

Csót:
b
Előzmény: Törölt nick (10)
méregkeverő Creative Commons License 2008.10.24 0 0 13

Na, jó, te tényleg elitélted a vandalizmust...

(Most müködik a rendszer, vissza tudtam nézni a 2 évvel ezelötti hozzászólásaidat)

Előzmény: borzimorzi (9)
Lúdas Matyi Creative Commons License 2008.10.24 0 0 11

Szerintem Budaházi az ilyen magatokfajta internáci nyilasokat igyekszik elkapni

:D

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.24 0 0 10

Vagyis minden, de minden értékpapír - papíralapú volt. Mi a legveszélyesebb egy olyan házban, ahol akár a fél ország vagyona hever értékpapírokban?
...

Kedves borzimorzi. A tőzsdén, amikor még papíralapú volt, a részvények akkor sem voltak ott.

borzimorzi Creative Commons License 2008.10.24 0 0 9
Tévedsz, én már két évvel ezelőtt is ugyanezt mondtam.

Csót:
b
Előzmény: méregkeverő (6)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.24 0 0 7

Hülyének lenni állampolgári jogod, és te harsányan élsz is vele.

:o)))

Így lesznek a hős forradalmárokból provokátorok.

:o)))

Mikor mennyire kínos a jobbantaknak a hugyosforradalmi csürhe, úgy hol hősök, hol fizetett ügynökök a nyilas patkányok.

méregkeverő Creative Commons License 2008.10.24 0 0 6

Én nem vagyok építész, de:

Az az épület több mint 50 éve TV-székház, mint ilyen tele van elektronikus berendezéssel.

Biztos vagy benne, hogy ott tűz esetén vizzel árasztanák el az épületet?

Egyébként Budaházy 2 éve még "hős" volt és "forradalmár", csak azóta "provokátor", hogy vesztésre áll!!!

:-)))

Lúdas Matyi Creative Commons License 2008.10.24 0 0 5
Előzmény: Rübezahl (-)
borzimorzi Creative Commons License 2008.10.24 0 0 4

Neked csak most tűnik fel?

Gyerekek, a TV székháza eredetileg Tőzsdepalotának épült. Még jóval az immaterializált értékpapírok kora előtt. Vagyis minden, de minden értékpapír - papíralapú volt. Mi a legveszélyesebb egy olyan házban, ahol akár a fél ország vagyona hever értékpapírokban?
...
...
...

Csak tán nem a tűz?

Kiskutya legyek a következő életemben, ha abban a házban nincs egy legalább olyan jó tüzivíz rendszer, mint bármelyik hőerőműben.

Mármost, ha azt a magas nyomású vizecskét, teszem azt, az ötödkről lezúdították volna a randalírozókra, akkor nemcsak, hogy úgy csúszkáltrak volna butaháziék, mint malac a jégen, de effektíve, akit az a vízsugár ér, annak betörik a feje. Vagy leszakad.

Az a ház védhető. Legalábbis, ha a támadóknak komolyabb lőfegyverei nincsenek.

Ott a provokátor is,meg a rendőröket visszatartó szilváskomisszár is pontosan tudta, hogy miről van szó. Propagandafogásról. Hogy legyen mivel riogatni a maszop nyugdíjastáborát.

Csót:

b

Előzmény: méregkeverő (1)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.24 0 0 3
Hallottam olyat is,hogy újraélesztették a III/III-at,és Budaházi az első beszervezett.
Előzmény: Rübezahl (2)
Rübezahl Creative Commons License 2008.10.24 0 0 2
A ma esti hiradók alapján olyan benyomás alakult ki bennem, hogy ha a rendőrségtől kapta volna házi feladatként, hogy gyűjtse össze a randalírozni akarókat és vezesse őket egy előre megbeszélt helyre, ahol biztonságosan leszerelhetők, akkor se csinálhatta volna másképp vagy jobban. Tehát én inkább egy tehetséges szervezőnek gondolnám.
Előzmény: Törölt nick (0)
méregkeverő Creative Commons License 2008.10.24 0 0 1

pr0v0kát0r!

A követői meg hülyék!!!!!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2008.10.24 0 0 0
1 0-lla.
Rübezahl Creative Commons License 2008.10.24 0 0 topiknyitó
XXi. századi kiadásban? Vélemény?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!