A miniszterelnök majd én leszek - mint ló, lássátok be, tisztelnetek kell a másságomat - , a többi pozíció azonban még szabad.
A program: kiszorítani a jelenlegi parlamenti pártokat a parlamentből. (ezen még lehet csiszolni)
Igen, ideje elkezdeni, hiszen nem sokkal több, mint fél év és jönnek a választások!!!!!! Az mszp kiadta az ukázt, hogy bontani kell a jobboldali egységet!!!!!! Alakítsunk tehát pártot ala vizipók szerűt, CENTRUM!!!!! vagy az a vitamin drazsé????????????:DDDDDDDDDD
Remek 5let! Az embléma pedig egy Fliegenpilz lehetne! Habár néha az a benyomásom, hogy némelyik már létező párt egyik-másik embere olyan, mintha azt fogyasztott volna...
A Polidilinek már van kormánya, miniszterelnöke, a pozíciók kiosztva le egészen a helyettes-al ellen-ellen-tengernagyig, ketten vagyunk az ellenzék és passz. (V.ö.: a Polidili kormányt alakít, vagy mi a franc a pontos címe topikkal.) Sőt, én magam vagyok a valódi radikális ellenzék, mert hogy nézne már ki, ha ellenzéken belül nem lennének ellentétek!
Ez valami hegemonista globalista puccs akar itt lenni?
Annyira nem élünk fényesen hogy ne lehetne a gondolatot körbejárni. Na a jelenlegi hatalmat már a perlamenttre vetítés is zavarta. Az összes párt elgondolkodna hogy ha látnák, bejutna valaki... már ezért megérné. És sokan mondják, aki eddíg volt, abból elég is.