Szeretne kihozni minél többet garázsából, tárolójából? Hirdessen nálunk ingyenesen (bérbeadásra vagy értékesítésre)! Oldalunkon garázsát, tárolóját befektetőként is keresik!www.garazs.com
2015 március óta nem én vagyok a gondnok... KÉREM NE KERESSENEK SEM E-MAILBEN SEM TELEFONON.NEM TUDOK A HÁZRÓL SEMMIT (vagy inkább amit tudok nem publikus)
Zaj az van..tűzoltók ritkán és műszakváltáskor... de a cukrászüzem minden napos hajnali szállítása sokaknak kellemetlenséget okozott.
A párommal egy kisebb (egy vagy másfél szobás) kiadó lakást keresünk a házban, júliustól szeretnénk kibérelni, ketten költöznénk. Válaszaikat ide vagy a lakatosbrigitta910610@gmail.com e-mail címre várom. Segítségüket előre is köszönöm!
Szoktak hajnali négykor üvöltő szirénával innen elindulni rendszeresen?
Nem sűrűn. Persze időnként előfordulnak szirénázó tűzoltóautók, de hajnali négykor még nem tapasztaltam ilyet. Vagy csak jól alszom :) Ugyanakkor megvan az az elvitathatatlan előnye, hogy egy esetleges tűzesetnél 1 perc alatt kiérnek (már volt rá precedens nem is egyszer). Inkább a közeli Hunor hotelre szoktak panaszkodni a keleti oldalon lakók, mert szoktak jönni turistabuszok, amik járó motorral parkolnak, meg hangoskodnak a szállóvendég csoportok. Bár mostanában nem szokták emlegetni, lehet, hogy ez csak régebben volt probléma.
És amúgy, mennyire "működik" a ház, normális a lakóközösség?
A lakóközösség teljesen jó, kulturált, normális emberekkel találkozom szinte mindig (a kevés kivétel általában bérlő, akik azért gyakran cserélődnek). Sok fiatal pár és kisbabás család van, de persze minden korosztály képviselteti magát egy ilyen nagy társasházban. Rendben működik a ház, évről évre egyre stabilabb az anyagi helyzetünk és a kezdeti gyermekbetegségek is megoldódtak. Persze nem tökéletes, de hát semmi sem az. Van, aki érzékenyebb hiányosságokra, én speciel elégedett vagyok a beköltözésünk óta a házzal.
Sürgősen keresek albérletet a házban, mihamarabbi költözéssel! A lakásba egyedül én költöznék, pár évvel ezelőtt már laktam ott és nagyon megtetszett! Lakás + autóbeálló, amire szükségem lenne! Csendes környezetben lehetőleg!
A válaszokat ide, vagy a levai.istvan79@gmail.com e-mail címre várom! Előre is köszönöm!
a külső, keleti oldalon néztünk ki egy lakást, a 4. emeleten. Láttuk, hogy nem messze van egy tűzoltósági épület is. Ez mennyire szokott hangos lenni, nyitott ablaknál? (Fél éves a kisbabánk). Szoktak hajnali négykor üvöltő szirénával innen elindulni rendszeresen?
És amúgy, mennyire "működik" a ház, normális a lakóközösség?
A házban tervezek lakást vásárolni. Ezzel kapcsolatban kíváncsi lennék az ott lakók tapasztalataira a következő kérdésben:
A felső szinteken előfordult beázás a lapos tető miatt? Jó a tető hőszigetelése? Érezhetősen többet kell-e fűteni télen a felső szinten, mint egy körbefűtött lakásnál.
(A kiszemelt lakás a A lépcsőház 6. emeletén található, a közös tetőterasz alatt.)
Sürgősen keresünk albérletet a házban júliusi költözéssel! A lakásba 2. felnőtt és 2. gyermekkel költöznénk! Lakás + autóbeálló! Számunkra a legideálisabb 1+1 háló, erkélyes lenne a legmegfelelőbb! Csendes környezetben lehetőleg!
válaszokat, itt vagy a raski.norbi@gmail.com e-mail címre várjuk! Előre is köszönjük, további szép napot!
Érdeklődni szeretnék, hogy nincs-e valakinek a lakópark mélygarázsában kiadó (esetleg eladó) beállóhelye? A Kabar utcában lakom és hosszú távra keresnék az autómnak egy biztonságos, fedett parkolót.
Eladó a lakópark legkisebb lakása.Soha nem lakott benne a tulajdonos. érdeklődni lehet nálam: Czebei Imre gondnok 30/237-4741 vagy email : imre1953@gmail.com
Ezúton szeretném felajánalni Önöknek Csapatom és Jómagam kertészeti segítségét! Immáron 10 éve dolgozunk együtt, így mondhatom, összeszokott és gyakorlatias csapat lettünk. Rendelkezünk számos Társasházi és Lakópark referenciával a magánkerteken kívül is. Kérem, amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, keressenek fel a :
tel.:06-30-373-34-74-es számon, vagy
a e-mail:. cyprusgarden@cyprusgarden.hu-n keresztül!
III. kerületben, a CSILLAGKERT lakóparkban eladó vagy kiadó albérletbe egy harmadik emeleti PANORÁMÁS, NAPFÉNYES, CSENDES, ÚJSZERŰ, 36.32 nm-es, modern amerikai konyhás nappalis plusz 1 hálófülkés teraszos kis lakás. Alacsony rezsi költség, központi fűtés egyedi méréssel. Az infrastruktúra kiváló. Érdeklődni emailben taylor79elizabeth@yahoo.co.uk vagy telefonon lehet 06-30/417-1755
Köszönöm a válaszát! Sejtettem, hogy így van. Gondolom azóta már kiderült, hogy van e nyertese a pályázatnak és ha van akkor ki az. Viszont engem igazán az érdekelne, hogy ki a felszámoló, kinél lehet pályázni, ha mégsem volt sikeres az előző. Ugyanis szeretném felvenni vele a kapcsolatot. Meg tudná nekem adni a felszámoló nevét és esetleg az elérhatőségét is ha mód van rá?
Igen.. már meg is pályáztatták.. 1 milliárd 100 millióért ha jól tudom... már a nyílt napoknak is vége lett csütörtökön volt az utolsó...
Ha nyert valaki a pályázaton akkor lesz új tulajdonos.. ha nem akkor folytatodik... szerintem 2014 első negyedévében talán már lesz új tulajdonos és értékesités is...
Érdeklődni szeretnék tud e felvilágosítást adni, hogy megindult e már a felszámolás az építtető Engel Kft. ellen és ha igen akkor ki lett megbízva a felszámolással a Csillagkert Teraszház ügyében? Segítségét előre is köszönöm.
Kedves ismeretlen 74k !! Ha meg akar gyözödni az igazságról jöjjön el a helyszinre... nem sértésként írtam hogy várom egy vitára.... csak olyanok válaszolnak itt az értékesítéssel kapcsolatban akiknek halvány fogalmuk sincs hogy mi történik a házzal jelenleg!!!Azokkal vitatkoznék akik azt állitják hogy van értékesítés!!
És bátran kijelentem hogy csendes lakást nem talál a házban.... várom a helyszinen...
Nem vagyok az a vitatkozós fajta, csak informálodni szerettem volna. Nem bántólag mondom, de ha ön nem változtat a stilusán ne is csodálkozzon azon, hogy nem Önt kérdezik, hanem inkább a lakókat.