Keresés

Részletes keresés

IDKFA Creative Commons License 2008.09.30 0 0 111

http://www.mno.hu/portal/588094

Tesznek. Felgyújtják azok házát akik rossz hírüket keltik. :P

bukovaribulcsu Creative Commons License 2008.09.29 0 0 110

A baj pontosan ottan van, hogy Magyarország szaporodása egyre jobban a cigányokra van bízva. (Az a cigányok  szaporodási mutatója most is több, mint háromszorosa Magyarországon a többieknek.)

Ha így meg tovább, nekik kell(ene) majd eltartani a jelenlegi nyugdíjasokat is. :-(

A most születő gyermekeknek pedig szembe kell nézni azzal, hogy minden egyes felnevelt gyerekük mellett ugyanannyi cigánygyerek felnevelésének finanszírozása is rájuk fog hárukni.

Szóval csak semmi aggodalom, épül a Szép Új Jövő. :-(

Előzmény: Kiss G. Eszter (97)
arnys Creative Commons License 2008.09.23 0 0 108
Mi rosszat tett ez a Kozák Rajmund? Nem hallottam róla.
Előzmény: Detonátor (93)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.23 0 0 107
Ezért használtam a termék kifejezést. Piacgazdaságban minden amit eladsz termék, a szellemi termék is, meg a szolgáltatás is. Ha véletlen programozó vagy az is végeredményét tekintve áru a piacon, és bizony az árában benne van a te munkadíjad adóstól, eü hozzájárulásostól, mindenestül.
Előzmény: Törölt nick (106)
vegyializ Creative Commons License 2008.09.23 0 0 105
talán ezért is nem vállal 100 ezer nettóra se 2 se 4 gyereket , mert olyasmik járnak az agyában hogy akkor nem tudja fizetni a gimit , meg a ház részletet és a villanyt fűtést netát autót mert nem putriban lakik...és nem dögöt zabál ...pl aztán meg az egyetem se olcsó , vagy esetleg nem lesz mit zabálni se ha elveszíti azt a munkahelyét ami van neki ... ha meg egzisztenciális létbizonytalanságba is nyomják , szétlopják alóla az országot , eladósítják , nem biztos abban hogy a gyerek nem a nyomort jelenti e vagy a lecsúszás kockázatát növeli

namostan a cigányok egy jelentős részének ilyen modern és egzisztenciális apróságok értelem szerűen eszükbe se jutnak. beveri a farkát merazjó oszt majd lesz valami alapon ... pedig nyilván nehéz helyzetbe kerül ha a 4. éhező és putrilakó gyerekére ráhúz még egyet kettőt ...

persze felettébb nehéz ám ezt felfogni
Előzmény: Kiss G. Eszter (97)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.23 0 0 104
Én nem is veszem észre, hogy te vitáznál, mert érveid nem nagyon vannak az álláspontod mellett.
Bele van számítva a tőled levont adó az általad kínált termék fogyasztói árába vagy nincsen? Ha nem vonják el tőled akkor a termék lesz olcsóbb vagy zsebreteszed?
Előzmény: Törölt nick (103)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.23 0 0 102
Hát inkább legyek demagóg, mint sértegető.
Pont te írtad, hogy 8,5 óra meló után még otthon is 2-3 órát ráversz és ez nem főzés-vagy mosogatás.... Vagyis fontosnak tartottad különválasztani a 2 dolgot.
Most pedig mégis az utóbbit hozod elő.
Előzmény: Törölt nick (101)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.23 0 0 100
Sejtjük azt is hogy mennyi marad. És hogy mennyire kell emelni az általad előállított termék árát, hogy annyit kaphass.
Előzmény: Törölt nick (86)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.23 0 0 99
Valamennyi adó bele van építve a termékek árába, úgyhogy mindent a fogyasztó fizet.
Most hogy akarja a kormány a robinhood adót, már felszólaltak hogy áremelés várható miatta.
Előzmény: Vanquisher Bobbins (76)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2008.09.23 0 0 98
.a legnagyobb adócsaló is cigány...oszt nem történt vele semmi

A profi kerékpáros Varjas István (aki epp Monacoban log az APEH elol) is cigany lenne?

Előzmény: Vanquisher Bobbins (92)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2008.09.23 0 0 97
Ha ez a gond akkor miert nem "szaporodik" a magyar? Ha nem tetszik neki, akkor ne is aggodjon miatta!
Előzmény: bukovaribulcsu (83)
Detonátor Creative Commons License 2008.09.22 0 0 95
A főtopiban már hatszor kitárgyaltuk. ;-) Már megint "gárdapartin" voltál? :-)
Előzmény: Törölt nick (84)
djsus Creative Commons License 2008.09.22 0 0 94
az abaj,hogy a segely elobbre helyezik,mint a tamogatst,pedig forditva kene.En nem sajnalnam a tamogatast toluk,mert ahhoz az kell hogy o is befektessen mondjuk min 50-60 %-ot es akkor kaphatna egy kis segitseget a vallalkozasahoz,persze llenorzott keretek kozott hogy pizzat rendeljen 13m-ert-))))
Detonátor Creative Commons License 2008.09.22 0 0 93
A sportolást csak módjával. Nincs szükség több Kozák Rajmundra. Én javasolnám a sakkot, meg társait. :-)
Előzmény: djsus (89)
Vanquisher Bobbins Creative Commons License 2008.09.22 0 0 92

Lóß@rt Geszitke, lóizét...a legnagyobb adócsaló is cigány...oszt nem történt vele semmi. Hogyan is lehetne, sz' cigány...

Ezek a pénzt bűnözésből hozzák össze, az APEH meg még a környékükre sem mer menni...

Itten a többség a cigányokra -egyre növekvő volumennel- jelenleg mintegy 2000 millárdot költ el évente. Ezt a pénzt a mi adónkból fedezik!

Előzmény: Kiss G. Eszter (79)
djsus Creative Commons License 2008.09.22 0 0 91
szerintem sokan futnak 10 alatt,csak meg nem tudjak.Attol fugg mennyire sportos a helyi rendor-))))
Sokan triatlonoznak is kozuluk,csak nem latjuk.
djsus Creative Commons License 2008.09.22 0 0 89
miert nem tudnak a ciganyok is ugy beilleszkedni,mint amerikaban a kubaiak,mexikoiak,feketek,indiaiak,pakik,haitiaiak...
Sportoljanak,eljenek sajat kozossegben,sajat iskolaval,tanarokkal,ujsaggal,radioval ha maskepp nem megy.
Miamiban joforman mar mnden spanyol.Meg a mekiben a ketchup is.Legyen 100 000 roma zenesz,de elmehetnek sportolni.Taxizzanak.Lehetnenek Vajda Attilak,de nem mert ott dolgozni kell meghozza kemenyen.Barmely nepcsoport be tud illeszkedni barhol a vilagon rajtuk kivul.Legyen sajat keruletuk,mint sok mas heleyn china town,harlem,latin negyed... akkjor jobban fel tudnak tartani magukat,mert roma lenne a kozertes,a zoldseges,a cipesz,a butikos...
bukovaribulcsu Creative Commons License 2008.09.22 0 0 88

Vonuljanak haza Indiába, ennél jobbat nem képesek tenni.

Sajnos ott nem lelkesedtek túlságosan értük. (Vajh miért?) Bizton hallottál a kaszt rendszerről, amit ott halál komolyan vesznek) Ezért gyüttek el.

Mindíg ott maradnak, ahol legjobban megtűrik - támogatják - őket. Ez az életszemléletük.

Előzmény: Törölt nick (59)
Detonátor Creative Commons License 2008.09.22 0 0 85
A győzike család is kezsit-lábát töri, hogy adózhasson. No, meg a kulcsár gyerekről ne is beszéljünk! A devecseri lomisok meg egyenes csúcsadózók.
bukovaribulcsu Creative Commons License 2008.09.22 0 0 83

Több, mint a netto jövedelmem kétszeresét sok évtizeden keresztül. Kiszámoltam. Amelett rengeteg munkával ennek ellenére sokszor nélkülözések között de tisztességesen felneveltem, kitaníttattam  saját erőmből, - nem segilykéből  - három gyereket  akik tovább teszik ugyanezt.

Csak félek, nekik sokkal nagyobb terhet fog kiróni a nyakukra az állam. Mivel a népszaporodás nálunk egy olyan rétegre van bízva, amely közismerten nem adózik, sőt jó része csak tartja a markát  és követelődzik. 

Előzmény: Kiss G. Eszter (69)
Detonátor Creative Commons License 2008.09.22 0 0 82
Az uzsorások pl. szétadózzák a zagyukat. Csakúgy hordják be a sok kőoroszlyányt az APEH-oz.
FriendlyFire Creative Commons License 2008.09.22 0 0 81

<embed width="420" height="260" src="http://mf.index.hu/player_ng_169.swf?file=/belfold/charta_20080920" type="application/x-

Siralmas! Azt sem tudják, hogy miért tüntetnek! :-(

A szélsőjobbosoknak legalább van valami hablatyjuk a hun-magyar folyamatosságról.

Fine Tune Creative Commons License 2008.09.22 0 0 80
Ez életképesnek látszik.
Előzmény: Detonátor (67)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2008.09.22 0 0 79
A gazdag ciganyok is fizetnek adot.
Előzmény: Vanquisher Bobbins (76)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2008.09.22 0 0 78
Vertem en magam azon, hogy a gazdag ciganyok miert nem adjak oda penzuket a szegeny ciganyoknak segelyre?

Majd ha fogom, akkor kerdezheted mert kapcsolodo lesz.
Előzmény: meghallhatom (77)
meghallhatom Creative Commons License 2008.09.22 0 0 77
"TE hany szazalekat adod fizetesednek a szegenyek, oregek es nagycsalados magyarok tamogatasara ?!2

Es te ha mar itt tartunk???
Vanquisher Bobbins Creative Commons License 2008.09.22 0 0 76

A jövedelmem többszörösét, amit adó formájában ránkver az állam. Mennyi adót is fizetnek ezek a puhos cigányok?

Egyáltalán fizettek, fizetnek valaha is egy fillár adót, tb.-t ilyesmit? Nemdenem még a segílykéket is felveszik? Kiló fuxot ilyenkor a kocsiban hagyva?

Detonátor Creative Commons License 2008.09.22 0 0 75
A "sima" Orbán senkit nem érdekel. Mi van Color Bán-nal?
Előzmény: Kiss G. Eszter (72)
Detonátor Creative Commons License 2008.09.22 0 0 74
Itt kellene alázni egy olvtársat. Tudom, hogy kényes téma, de beraknád a hozzászólásai számát? :-)
Előzmény: Kiss G. Eszter (71)
Detonátor Creative Commons License 2008.09.22 0 0 73
Nem érdekel a linked! Az én linkjeimben van mindennek az alfája és omegája. :-P
Előzmény: Kiss G. Eszter (71)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!