dunántúli csatározásaikban mint szekció részt tudnék venni. Úgy érzem megfelelő tapasztalattal rendelkezem, hoztam már működésbe saját készítésű pirotechnikai eszközt meccs után a sötét utcasarkon, míg huligánakcióim közül talán azt emelném ki, amikor bemutattam az ellenfél buszának, míg ők a sérült társukat várták a kórház előtt.
Számos külföldi csapattal szimpatizálok, kérésre listát küldök róluk, bízva abban, hogy egyik sem kizáró ok.
Mi történt ezzel a faszán induló kis mozgalommal? Ha nincs foci, akkor már szurkolói élet se legyen?! Csapjatok az asztalra a póginál hogy nektek kell az adrenalin!
velem ne szívózzál, mert küldök neked ajándékba egy lámpát, gyanútlanul megörülsz neki, berakod az ágyad mellé olvasólámpának, de csak amikor felkapcsoltad veszed azt észre, hogy az égő helyett bizony egy 9 Voltos elem van a foglalatba csavarva, de bizony akkor már késő lesz, mivel szétrobban és tiszta kosz lesz minden meg törmelék! és akkor takaríthatsz késő este és másnap irtó álmos leszel az isiben!
huha ezt nem értem.mi a z a sztanil?,meg a szalmiák?lehet apukám tudja,de ő csak este fele gyűn haza.majd megbeszélem vele,hogy nézze meg a görögtűz házi leírását.köszi
ököllel még csak a suli udvarán verekedtem,de ott győztem.a meccsen nem szabad mert akkor betilthatják a pályát,ezért a meccs utána huligánjaink lendülnek akcióba,de nem kézzel,de majd megfontoljuk a hozzászólásodat,mert érdekes.
egy titkos receptet megosztok a CBFUF-fal: szalmiákrakéta. újságpapírt kell szalmiákszeszbe mártani, megvárni amíg kiszárad, összetekerni kolbászformává, majd sztaniolba csavarni úgy, hogy csak a végén lógjon ki egy kis gyutacsrész (kb 10 100-alék%). ezt kell meggyújtani, szikrázik mint atom, majd beég a sztaniol alá, és ekkor kilő! lehet, hogy rosszul emlékszem, és nem szalmiákba, hanem mondjuk benzinbe kell áztatni, a hatás mindenesetre: lenyűgöző.
kisebb méretben papírgöpzire rögzítve a legállatabb, eldobjátok a röpülőt az ellentábor felé, először röhögnek, aztán hirtelen azt látják, hogy beindulnak a sugárhajtóművek. a rosszabb látású ellenséges szurkolók akár még menekülőre is foghatják, hiszen azt hihetik, tényleg valami bombázó támad!
Úgy döntöttünk,a tábor huligán része,hogy ezentúl nem szeretnénk,ha jönnének vendégszurkolók csapataink bármilyen meccsére,mert akkor kemény lesz.Ezúton kihirdetjük,hogy mi huligánok és az ultrák törzshelye a kerités megett lesz,ahová már egy hónapja gyüjtűnk kőveket,hogy mikor elindul a bajnokság legyen kavics,meg fadarab.Aki tábor jön hozzánk,az nem jól jár,főleg mert Jociékkal már tervezzük telefon vételét,és akkor tudjuk egymást hívni nem csak otthon,azt anyu nem szereti,mert sok a számla.És akkor mi is a cselsie huligánokhoz hasonlóan telefonálva adjuk egymásnak a hírt az ellendrukkerekről.Köszönöm a nyilvános levél nyilvánosságra hozatalát.
De sajnálom! Pedig már mi Dunaszerdahelyröl is fel szerettük volna venni veletek a kapcsolatot (Felvidéki Harcosok, Wallace Army), csakhát mi most a szlovák területen élünk. :) Akkor nem barátkozunk! :)
A kisfiam szólt a haverjainak az oviban és összerántottak egy elég komoly brigádot, akikről mellékelem a képet, szerintem Palikáék bevehetnék őket is, ütős kis társaság ez:
Múltkor elfogadtátok, hogy Polyci barátommal mi is belépjünk, méltán világhírű és rettegett szervezetetekbe, viszont ehhez kellene nekünk is póló, mert csak a külsőségek számítanak igazán. Hol lehetne ezt megrendelni? Írhatnál a mailcímemre valami pontosabb infókat a dologról. Köszöntem: