Keresés

Részletes keresés

fustoltcsulok Creative Commons License 2013.08.17 0 0 42
lmrck Creative Commons License 2012.12.07 0 0 41

kitaláltam egy jó kis durva szurkolói rigmust:

BÜTTÖSI BUNKÓK,

ANYÁTOK IS BUNKÓK!

Inndeks Creative Commons License 2010.02.11 0 0 40

Pál kérem,

dunántúli csatározásaikban mint szekció részt tudnék venni. Úgy érzem megfelelő tapasztalattal rendelkezem, hoztam már működésbe saját készítésű pirotechnikai eszközt meccs után a sötét utcasarkon, míg huligánakcióim közül talán azt emelném ki, amikor bemutattam az ellenfél buszának, míg ők a sérült társukat várták a kórház előtt. 

Számos külföldi csapattal szimpatizálok, kérésre listát küldök róluk, bízva abban, hogy egyik sem kizáró ok.

babgulyascsiposen Creative Commons License 2009.10.02 0 0 39
Mi történt ezzel a faszán induló kis mozgalommal?
Ha nincs foci, akkor már szurkolói élet se legyen?!
Csapjatok az asztalra a póginál hogy nektek kell az adrenalin!
lmrck Creative Commons License 2009.08.26 0 0 38
mondjuk azon sem lepődnák meg, ha a büttösi faluház epontból jött volna a huligántámadás a CBFUF holnapja ellen!
Előzmény: lmrck (37)
lmrck Creative Commons License 2009.08.26 0 0 37
mi türtént a fulókércs internetes újságjával? legyakták a felsőgagyi húlok?
lmrck Creative Commons License 2009.04.10 0 0 36
olvasólámpa, fém vállfa, fabergé-tojás, ezekre specializálódtam.
Előzmény: Törölt nick (35)
lmrck Creative Commons License 2009.04.10 0 0 33
egyébként ez az ammonium-nitrát elég veszélyesen hangzik, ugyanis a lövöldözős játékokban is az AMMO az durva, mégpedig lőszer!
Előzmény: Törölt nick (28)
lmrck Creative Commons License 2009.04.10 0 0 32
velem ne szívózzál, mert küldök neked ajándékba egy lámpát, gyanútlanul megörülsz neki, berakod az ágyad mellé olvasólámpának, de csak amikor felkapcsoltad veszed azt észre, hogy az égő helyett bizony egy 9 Voltos elem van a foglalatba csavarva, de bizony akkor már késő lesz, mivel szétrobban és tiszta kosz lesz minden meg törmelék! és akkor takaríthatsz késő este és másnap irtó álmos leszel az isiben!
palika95 Creative Commons License 2009.04.10 0 0 31
ez nagyon állat,köszike.még jó hogy vannak ilyen ultrák,akik ilyet irnak.
Előzmény: Törölt nick (30)
palika95 Creative Commons License 2009.04.10 0 0 29
ez egyébként a házi görögtűz?
palika95 Creative Commons License 2009.04.10 0 0 27
huha ezt nem értem.mi a z a sztanil?,meg a szalmiák?lehet apukám tudja,de ő csak este fele gyűn haza.majd megbeszélem vele,hogy nézze meg a görögtűz házi leírását.köszi
Előzmény: lmrck (24)
palika95 Creative Commons License 2009.04.10 0 0 26
ököllel még csak a suli udvarán verekedtem,de ott győztem.a meccsen nem szabad mert akkor betilthatják a pályát,ezért a meccs utána huligánjaink lendülnek akcióba,de nem kézzel,de majd megfontoljuk a hozzászólásodat,mert érdekes.
Előzmény: Törölt nick (23)
lmrck Creative Commons License 2009.04.10 0 0 25

egyébéként tökre elmennék egy fulókércs meccsre, de amíg nem javítom ki a két föci kapámat, addig az ősök nem engednek sehova :(

a javítás meg szinte reménytelen, amíg a nagy földi légkörzést tanuljuk

lmrck Creative Commons License 2009.04.10 0 0 24

egy titkos receptet megosztok a CBFUF-fal: szalmiákrakéta. újságpapírt kell szalmiákszeszbe mártani, megvárni amíg kiszárad, összetekerni kolbászformává, majd sztaniolba csavarni úgy, hogy csak a végén lógjon ki egy kis gyutacsrész (kb 10 100-alék%). ezt kell meggyújtani, szikrázik mint atom, majd beég a sztaniol alá, és ekkor kilő! lehet, hogy rosszul emlékszem, és nem szalmiákba, hanem mondjuk benzinbe kell áztatni, a hatás mindenesetre: lenyűgöző.

kisebb méretben papírgöpzire rögzítve a legállatabb, eldobjátok a röpülőt az ellentábor felé, először röhögnek, aztán hirtelen azt látják, hogy beindulnak a sugárhajtóművek. a rosszabb látású ellenséges szurkolók akár még menekülőre is foghatják, hiszen azt hihetik, tényleg valami bombázó támad!

palika95 Creative Commons License 2009.04.10 0 0 22
Úgy döntöttünk,a tábor huligán része,hogy ezentúl nem szeretnénk,ha jönnének vendégszurkolók csapataink bármilyen  meccsére,mert akkor kemény lesz.Ezúton kihirdetjük,hogy mi huligánok és az ultrák törzshelye a kerités megett lesz,ahová már egy hónapja gyüjtűnk kőveket,hogy mikor elindul a bajnokság legyen kavics,meg fadarab.Aki tábor jön hozzánk,az nem jól jár,főleg mert Jociékkal már tervezzük telefon vételét,és akkor tudjuk egymást hívni nem csak otthon,azt anyu nem szereti,mert sok a számla.És akkor mi is a cselsie huligánokhoz hasonlóan telefonálva adjuk egymásnak a hírt az ellendrukkerekről.Köszönöm a nyilvános levél nyilvánosságra hozatalát.
Franko82 Creative Commons License 2009.02.24 0 0 21
De sajnálom! Pedig már mi Dunaszerdahelyröl is fel szerettük volna venni veletek a kapcsolatot (Felvidéki Harcosok, Wallace Army), csakhát mi most a szlovák területen élünk. :) Akkor nem barátkozunk! :)
Ayreon Creative Commons License 2008.10.07 0 0 20
Feketében nincs Palika?
Előzmény: palika95 (16)
Kovács Einstein Creative Commons License 2008.10.07 0 0 19
Szevasz, Tesó!

A kisfiam szólt a haverjainak az oviban és összerántottak egy elég komoly brigádot, akikről mellékelem a képet, szerintem Palikáék bevehetnék őket is, ütős kis társaság ez:
17-es szektor
Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.04 0 0 18
Természetesen szívesen fizetnénk is érte.

Csak Fulókércs!!!!
Kovács Einstein Creative Commons License 2008.10.02 0 0 17

Palikám, vezérünk!

Múltkor elfogadtátok, hogy Polyci barátommal mi is belépjünk, méltán világhírű és rettegett szervezetetekbe, viszont ehhez kellene nekünk is póló, mert csak a külsőségek számítanak igazán. Hol lehetne ezt megrendelni? Írhatnál a mailcímemre valami pontosabb infókat a dologról. Köszöntem:

Kovács

Előzmény: palika95 (16)
palika95 Creative Commons License 2008.10.02 0 0 16
palika95 Creative Commons License 2008.10.02 0 0 15
polónk....
Ayreon Creative Commons License 2008.09.30 0 0 14

Minden elismerésem. Még mindig nem tudom eldönteni, hogy ez most igaz, vagy fake denahyon jó!

A honlapotok is csudajó!

Ha van még póló rendelnk én is, mert ebben igazán büszkén tudnék az utcán mászkálni!

Forza Fulókércs!!!!

Kovács Einstein Creative Commons License 2008.09.22 0 0 13
A csütörtökre gondoltam :DDD És akkor hétvégén már tolhatnánk mi is a biciklit velük.
Előzmény: Törölt nick (10)
Kovács Einstein Creative Commons License 2008.09.22 0 0 12
Nanana! Azért nem akarok öngyilkos lenni! Valami nem ennyire veszélyes feladat nincs?
Előzmény: Feyd-Rautha (11)
Feyd-Rautha Creative Commons License 2008.09.22 0 0 11
Szerintem, ha a novajidrányi óvoda kiscsoportosaitól elloptok egy-két uszonnáspapírt, akkor nyert ügyetek van.
Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.22 0 0 10

Valamiképpen bizonyítanunk kellene.

Van ötleted?

Előzmény: Kovács Einstein (9)
Kovács Einstein Creative Commons License 2008.09.22 0 0 9
Én már írtam a honlapon is, hogy tag szeretnék lenni, de nem mondtak semmit és azóta végtelenül szomorú vagyok. :(
Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.22 0 0 8

Kit kell megölnöm, hogy tag lehessek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!