Nos, igazad van. Most mit mondjak? Hogy tényleg nem volt egyetlen emberi pillanatod sem? Vagy hogy nem vagy fideszes? Melyik bánt jobban? Melyiket szeretnéd íly vehemensen tagadni?
Wic, drága! Bennem él két éve a kép, hogy a szerver-ügyre először emberi módon reagáltál. Mégsincs veszve minden! Kérlek, most ne vedd el tőlem a reményt! Ne mondd, hogy te mindig is csak vonalas fideszesként tudtál megnyilvánulni! Mondd, érted ezt még? Vagy most már mindegy? Vesszengyurcsány, éljenorbán? Tényleg?
Wic, komolyan szórakoztató vagy. Most tényleg azt gondolod, hogy nem tudnám előkeresni a két évvel ezelőtti hozzászólásaidat? De minek, könyörgöm? Miért akarnék ennyire kegyetlen lenni veled? Vagyok én a cihológusod? Maradjunk annyiban, hogy rohattkomcsilibsik! És ezzel mindent meg is magyaráztunk.
Wic, drága! Bocs, hogy szóltam. Neked van igazad mindenben. Te soha nem mondtál semmit! Bocs, ezt te most komolyan gondolod? Gondoltam, még van remény. A szerver-ügyre még tényleg emberként reagáltál egy darabig. Ha ezt most már nem vállalod, akkor bocs! De komolyan! Nem akartalak kínos helyzetbe hozni a választott barátaid (párttársaid) előtt. Itt kijelentem: Wic mindig is elítélte Szekeres Imrét, amiért Rogán Tóni gépére másolta a hillerhaveros polók képeit! Rohattkomcsik!
Mondom, drága! Én nem ambicionálom, hogy te szembenézz a nézeteiddel. :-) Hidd, hogy vagdalkoztam bizonyítékok nélkül! Sokkal olcsóbb, mint tükörbe nézni.
Wic, drága! Én eldöntöttem: nem igazán érted az iróniát. Tudod: nem reagáltál. Holott mindketten tudjuk, reagáltál. Először emberként, aztán fideszesként. Ez van. Nem szégyen ez ma Magyarországon! Sokan vannak, akik helyet cserélhetnének veled!