Amúgy annyiban egyetértek a topicnyitóval, hogy nem kellene ezt reklámozni, teljesen természetesnek kellene ennek lennie. De nem értem, miért csak a mai nap nem jó erre, holnap is hülyén veszi ki magát - a helyi megyei (regionális) lap / tv-t leszámítva - erről tudósítani, főleg előre, hátha valami balhés társaság kedvet kap a látogatáshoz.
És nagyon sok faluban, és nemcsak, már meg is tették ezeket a lépéseket úgy, hogy a sajtó nem is tud, nem tudott róla.
Igen, mert a sajtónak csak a negatívum, a borzalom a hír, amitől el lehet szörnyűlködni. próbáltak ezen már változtatni, de azt mondják, ilyen az emberi természet, a "Jó Hírek Lapja" nem találna sok olvasóra.
Igy van. És nagyon sok faluban, és nemcsak, már meg is tették ezeket a lépéseket úgy, hogy a sajtó nem is tud, nem tudott róla. Csendben lerendezték. Jómagam is részt vettem, részt veszek szivesen ilyeneken. Ám szvsz a mai nap nem megfelelő erre. Holnaptól nyomathatják ezerrel. És ne hozza le főoldalon EGYIK LAP se!
Sokszor az egyszerű ételek a legfinomabbak. Főleg ha jó kedvvel, jó hangulatban készítik el őket. Ha minden faluban így ünnepelnének, az ellentétes felek között is bekövetkezhetne a bolygó szintű felmelegedés.
Jómagam békülékeny tipus vagyok, főleg, ha a másik is közeledik, akkor a békülésnek semmi akadálya.