olvastam olyasmit ott, hogy gyurcsi nem elmebeteg, csak idegesíti a zorbán. aztán olyat, hogy azért nincsenek reformok, mert a zorbán nem hagyja dolgozni. és a többi
#212476 | mama40 | 2008.08.18. 18:29:42 | Teljeses mértékben egyetértek, az ellen plakátok elkészitésével, és a nagyközönség tájékoztatásával. Most a politikai uborkaszezonban, nekünk is meg kell mutatni, hogy nem vagyunk teljesen szenilisek, és nem dőlünk be az állandó uszitó, gyülöletkeltő hadjáratuknak.
Az a vicces, hogy még a politikáról is nagyrész normálisan lehet beszélni velük. A régebben általam feltételezett orbánimádatnak pl. nyoma sincs, sokan nagyon is kritikusan állnak hozzá. A szocikat valóban igencsak utálják, ebből a szempontból azt kaptam, amit vártam.
Azt nem tudom, hogy Szíjjártóról mi az általános vélekedés, mert róla nagyon különböző véleményeket hallottam.
Az lesz a szép ha ezek is óriásplakátokat kezdenek nyomtatni úgymond adományokból :) Szépen fog kinézni egymás mellett a gyurcsány a hibás és a stop viktor. De mondjuk úgy van értelme, hogy azt mondja "Stop Viktor, Gyurcsány a hibás!" :)
Valszeg ugyanez a helyzet ott is. Bár az ismerőseim nagy része fideszes mármint szavazó de ismerek két fiatal szocit ők tényleg normálisak és politikáról nem is csevegek velük ha összefutunk mert van más téma is.
Slusszpoénként az is eszembe jutott, hogy pár napja valakitől hallottam, hogy a Fidelitast le kellene szidni, hogy matricáival összerondít mindent. Már nem tudom, ki mondta ezt, de gondolom, valami ballib médiaszemély lehetett.
Most inkább nem írom le, hogy Szíjjártóról mit gondolok, mert kimoderálnának érte. Az viszont sajnálatos, hogy míg a szervezetben sok jó arc van, legalábbis azon kevesek között, akiket ismerek, az egészet az ilyen figurák után ítélik meg, mint Petike és társai.
És kik voltak az egyik kiötlői? A győri fidelitasosok! Petike brancsa. Na mindegy ettől még a másikak is ökrök hogy ezt lereagálták. Izzó parazsat mindegyik ánuszába :)
Mikor meghallottam a "Gyurcsány a hibás" akciót, én is erre gondoltam egyből. Ami igazán elszomorított, az az, hogy van több jó ismerősöm a Fidelitasban, és mikor néhányukkal beszéltem erről, mind a fejét fogta kínjában. Az egy dolog, hogy uborkaszezon van, na de ennyire?!
áá szerintem ezek egy titkos kerekasztal tárgyaláson levajazták, hogy előbb a fidelitas majd a fiatal szocik csinálnak magukból bohócot, úgysincs nyáron semmia tv-ben gondolták ezzel feldobják a nyarat :)