"Derczének a megbízhatóan magas magyar hőbörgési faktorból eredő népszerűségnövekedés számít, nem a zaj konkrétan mit tett a sziget nyilvános basztatásán kívül?"
Azon kívül, hogy kibaszta a kerület önkormányzati sulijaiból az egyik tanárverő kiskölköt (amivel egyetértek), konkrétan semmit.
"Gondolod, hogy a Derczét én, egyszemélyben bíztattam fel, hogy próbálja elhallgattatni ezt a zajártalmat? "
Derce foglalkozhatna azzal is, hogy normális kerületet varázsoljon a szemétdombjából. De persze azzal nem lehet villogni a tévében.
Én is hallom a Szigetről a zajt, de őszintén szólva azt is bevállalnám, hogy egy évben egy hétig ütvefúrózzanak az ablakom alatt, csak a többi napokon ne fulladjunk bele a mocsokba.
A nagy többség felsőfokú intézményben tanul, vagy tanult.
Ez természetesen nem jelent különösebb extrát, mert a hülyeség nem végzettségfüggő, de rámutat arra, mekkora baromságot írtál (ebben a hozzászólásban is).
Zenét hallgatnak, szórakoznak, ismerkednek, társasági életet élnek... mindazonáltal a sziget hangulata már nem a régi, olyan lett mint egy nagy pláza, nincs az a családias hangulat, teljesen elüzletiesedett, és sajnos a zenei kínálat is egyre igénytelenebb...de sajnos erre van kereslet!
De vannak még fesztiválok országszerte Rockmaraton, Efott, Volt, Művészetek Völgye (spec az idén állami támogatás híjján egy fos volt)... és az új Fishing in Orfű amik szerintem hangulatosabbak, igaz jóval kisebbek is!
A fővárosiak nyugalma előbbre való, mint sokezer részeg barom agybeteg tobzódása, fekáliában dagonyázása!
Vigyék ki valami szántóra, a puszta közepébe (ne védett területre!), ott verje el a pénzét a jobb sorsa érdemes európai fiatalság efféle szarra fogékony hányada!