Soha semmire nincs pénz, csak akkor, ha az Gyurcsány elvtársnak és baráti körének hasznot hoz.
Pang a gazdaság, tiltakoznak a társadalmi körök, de a többséget ez nem igazán zavarja, mert nincs rend az emberek fejében sem.
Sokan továbbra sem tudják túltenni azon magukat, hogy egy hazáját "lek.rvázó", "éjjel, nappal hazudozó", örökösen "elqró" miniszterelnökünk van. És amíg így lesz, nem sok változás lesz. Sem gazdaságilag, sem morális értelembe véve.
A célérték 2.8 a novemberben lefelé módosított és sokak szerint "tartott" konvergencia programban. Ehhez képest hogy a nagyon szarhoz képest kevéssé szarra sikeredett az előzetes adat, nem sokat játszik.
Lemaradtál egy brossúrával. Már az elvtársak is csak bársonyosnak merik becézni azokat a "reformokat".
Szivassák is meg az összes szuzist, orrbaszájba, az kell :) Amúgy az is fossa ki a füstöt ezerrel, hiába kicsi és szar. Ami környezetszennyező jármű, azt keményen adóztatni kell, szerintem legalább kétszer ennyire, mint ahogy most van. Ezt egészen komolyan mondom. Amúgy is túl sok az autó, nem kell ennyi, el se férünk már :(
a gázárrámogatással kapcsolatban pont sajád magadnak mondasz ellen, hisz ezzel a rendszerrel pont az apeh felé bevallott jövedelemmel rendelkezőket szopatta meg...nem a stiklizőket...
a gépjármű teljesítményadó? azzal a sok suzuki tulajodnost szivatta meg, mert kis tömegű kocsikba van 80-90LE-s motor...jaj mekkora luxus egy suzuki gyurcsányisztánban...
az eü ingyenélői? na a sok segélyes az...
van tanár ismerősöd, akkor kérdezd meg őket...végülis felpofozza, megveri őket diák, szülő..
Hasznos volt az MSZP száz napja, kiderült, hogy nem igazán az SZDSZ miatt volt itt rossz minden, már nem lehet rájukfogni. Trógerek ők egymagukban is...
Persze, mert kivontak belőle annyit, amennyit. Meg 75%-kal emelték a befizetésemet. Node ezzel nem vitatkoztam, sőt. Az Eü kassza egyenlege konszolidálódik az AHT-ban, amire én magam hívtam fel a figyelmedet.
Mit is mond az "EU bizottság" és miről?
Csak hogy tudjad, miről beszélsz, beleolvashatnál.
Mér? Az AHT hiányon kívül mondj egy lényeges paramétert, ami az aktuális KP-ből idén teljesül. Nem elfelejtve persze azt sem, hogy már ez is az eredeti program egy alaposan daungrédelt változata.
Maga az elnevezés is eufemizmus a "jelenlegi kényszerpályán", momentán divergenciaprogram a becsületes neve.
Annak a szédítésére persze tökéletesen alkalmas, aki kidüllesztett mellel, büszkén ment a békeharcba, annó.
A közös tulajdonságuk még az a döbbenetes agresszivitás, amivel védik a jogosnak vélt csalásaikat. Kezd világossá válni, hogy miért olyan elvetemülten mocskolódóak itt a fórumon is.
Egyet azért nem értek. Ha Mihályék kormányra kerülnek, nekik szinte ugyanazt kell csinálniuk majd, mint ennek a kormánynak, ez ugye már kényszerpálya. Az is tuti, hogy a baloldal ellenzékben nem fog hisztériázni, gyújtogatni, tehát valszeg simábban fog menni minden.
Akkor ezek a véresszájú jobbosok hogy fognak reagálni? Mert ugye a pénznek nincs politikai meggyőződése, de azsebből rohadtul tud hiányozni. Mi lesz akkor?