Például rá lehetne költeni a vasúti pályafelújításra azokat a milliárdokat is, amiket demagóg és kizárólag pártpolitikai célokat szolgáló népszavazásokra vernek el...
Szíjjártó/Répássy/stb. Süvi azt mondja, hogy a kormány miatt siklott ki a vonat, Daróczi/Nyakó/stb. Süvi szerint meg azért, mert Orbán odatojt a sinekre. :-)
Figyelj ide!Az ország most egy nagy xar gazdaságilag,erkölcsileg...na most erről a kormány tehet,tehát az ő felelősségük....ha pedig nem ők tehetnek róla,akkor meg az a baj,hogy miért nem tettek ellene semmit.(?)
Nem baj, fiam, majd belejössz. Mindenki átesik a kamaszkor nehézségein. De a saját hülyeségedért ne szegény kormányt bántsd már, báncsák azt eleget a csunya náczik.
Van egy ilyen kis izé a számnál megvágtam borotválkozás közben. Ez a kormány hibája. A Fidesz alatt nem vágtam meg magam. Igaz akkor még nem is borotválkoztam...
Hát persze. Rosszul járt az állomásfõnök vekkere és emiatt akkor ment a vonat, mikor épp görbült a sin. Ha hagyták volna, hogy Orbán-vekkert használjon, nem következik be a baleset...
Mert mondjuk, a vasúti balesetért (a pálya rossz állapotáért ami az ok), bizony a kormány felel. Vannak országok, ahol a nagyobb vasúti balesetek után, lemond a közlekedési miniszter. Nálunk felemelik egymillerrel a fizuját, mert olyan lelki megterhelés érte a rohadt ellenzékzől, amit kompenzálni kell.
Miért lenne ő feleős bármiért is? Azért a havi kétmillerért amit elrak, ilyen-olyan címeken? Ki várhatja ezt el tőle?
a MÁV megalakulása óta egy pénznyelő rendszerváltás előtt és után milliárdok (kb. 6000) folytak el nyom nélkül, és ezen egyik magyar kormány/kurmány se tudott változtatni még eddig...
amúgy miéer nem a MÁV emberkiét kérdezik teszik felelőssé---
ps. az ÁSZ 2100 millárdját honnan akasszuk le?
psps. ha le is tudnánk akasztani, ki és mi a garancia, hogy nem jut a többi sorsára...
pspsps. az állam így is évi 200 millárdal tömi a MÁV-ot ész nélkül...
Most épp a vasúti balesetért, az AIDS terjedéséért, meg a 'som tudja még, miért okolják a kormányt. Ez valami feltűnési viszketegség a narancsos szélkakas részéről? Vagymi?