Ha igaz, hogy iskoláitokban cigányok tanulnak, akkor az azt jelenti, hogy képetekre formáljátok őket és megtanulnak kegyetlenül hazudni, végül majd ők megmagyarázzák, hogy a táborokban nem is a cigányok kínozták a zsidókat.
A cikk tehát a Népszabadság 2008.8.3-i számában jelent meg.
Akkor itt nagy bajok vannak.
Ismerve ezeket a tényeket (ismertük ezeket korábban is) , igen kétséges a zsidók őszinte politkája a cigányokkal szemben, és mind nyilvánvalóbb, hogy a Martin Luther King Egesületet a zsidók nem azért hozták létrem, mert állandóan a cigányokért dobog a szívük, hanem azért, mert így módjuk van (a demokrácia leple alatt) ráúszítani a cigányokat a magyarokra.
Okos politika, én is így tettem volna, ha érdekem lenne a magyar pusztítása.
Ezt a PC-s butaságot leszámítva szép részletek derülnek ki.
"Az atrocitásokat számos zsidó a kápók cigány származásával magyarázta. Tévedtek."
Aha! Vagyis egy cigány nem lehet antiszemita, hisz a szlovák zsidó is verte e magyar zsidót... Érdekes logika. Tehát a német őrök sem "a zsidót" bántották, hanem csak a gyengeségüket leplezték a feletteseik előtt.
Érdekes idézeteket találtam a népszabadság honlapján a roma holokausztal kapcsolatban.
A zsidókkal ellentétben a romákat a háború alatt éppúgy besorozták katonának, mint a többi magyar állampolgárt. Míg Hitlerék többször követelték a magyar kormánytól a zsidók deportálását, addig a cigánykérdés napirendre sem került. Jellemző, hogy 1944-ben a "végső megoldást" Magyarországon levezénylő Eichmann nem foglalkozott a körülbelül 200 ezer fős magyar cigánysággal. Előfordult, hogy a magyar zsidók és romák az ellenkező oldalra kerültek. A kistécsői gettó lakóit építkezésen dolgoztatták, cigány munkafelügyelőik ok nélkül verték őket. A nagyszöllősi gettóba a romák bejártak fosztogatni. 1944 szeptemberében egy zsidó munkaszolgálatos század tagjait a cigány keretlegények folyamatos verés közepette dolgoztatták.
A birkenaui cigány tábor egyik magyar zsidó túlélője számára természetes volt, hogy minden ottani cigány bűnöző. Egy sorstársa gúnyosan jegyezte meg, hogy a létszámellenőrzések azért tartottak órákig, mert a cigányok még számolni sem tudtak. Paradox módon a német állampolgárságú, "árja" romák a fajelmélet hatására sokszor alacsonyabb rendűként tekintettek a zsidókra, sértegették, megalázták őket. Mauthausenben még a cigány nők is zsidóztak. Több magyar zsidó észrevette, hogy a "cigányok elérhetetlen magasságban trónoltak a zsidó Häftlingek felett" és egyes romáknak "derogált, hogy a zsidókkal egy szintre kerültek". Nem tévedtek. Szociológiai kutatások kimutatták, hogy a táborokban 17 kategóriába sorolt foglyok közül hatalmi potenciál tekintetében a romák álltak az utolsó előtti helyen. Az utolsók a zsidók voltak. Ez a minimális különbség alulról nézve áthidalhatatlannak tűnt. Több tucat visszaemlékezés szerint a német roma kápók különösen brutálisan bántak a birkenaui cigány táborba hurcolt magyar zsidókkal: botokkal ütötték őket, sokakat agyonvertek, ellopták élelmüket, erővel elvették a cipőjüket. Az atrocitásokat számos zsidó a kápók cigány származásával magyarázta. Tévedtek. A magyar zsidó nőket a szlovák zsidó "blokkovák" hasonló intenzitással kínozták. Kápóként a verés a "munkájukhoz" tartozott, másrészt Auschwitzban a jóság gyengeség volt, gyengék pedig nem sokáig maradhattak funkcionáriusok. A szlovák nők meg is mondták: gyűlölik magyar hitsorsosaikat, mert míg ők 1942 óta raboskodtak itt, azok két évvel tovább élhettek normális emberi életet, ehettek rendes ételt.
Bepárásodott a szemüvegem ennyi szép és jó olvastán!
..." a liberálisok közül az szólal meg, akinek van mondanivalója. hogy téved vagy igaza van, az más kérdés, de a saját véleményét mondja, nem pedig botra tűzött harsogó valag (by Allan Ginsberg)."
Értem én. És, ha nem egyezik a véleménye (a saját véleménye) a főcsahosokéval, akkor páros lábbal, azonnal kirúgják, a háttér pedig hangosan és lelkesen fejezi ki "egyetértését", mint legutóbb Urbán polgármester esetében.
Szó, ami szó: van humorod. Ha meg akarsz nevetteni, mesélj csak további történeteket a szadiból...
Örömmel tapasztalom, hogy a moderátorok magas szinten végzik munkájukat, kaszálnak, csak azt nem tudom, ha az igazságról kérdezek, akkor azt a hozzászólást miért kell kivágni?
Így a homokozóban nincs egyenlőség..., diktatúra van mint gyurcsány bandájában...