Makón lakok. Minden nap Szegedre járok munka ügyben a hírhedt 43-as főúton.
A járművek 90 %-a külföldi, román, spanyol, görög, német olasz stb., ezen belül kb 3000 KAMION NAPONTA. A városunkat kettévágja az autófolyam, a házak repedeznek, a szmog elviselhetetlen az út mentén.
Mégis, ha Szeged felé megyek, a lépten nyomon felbukkanó közúti ellenőrzéseken szinte még soha nem láttam külföldit vegzálni. Olyat igen, hogy a rendőrök a Fábiás 60 éves asszonyt ellenőrzik, román mercis 180-al előzi a kocsisort, és a rendőrök le s e sz*rják. És olyat is, hogy Szőregen egy két felnőttet és 3 gyereket szállító 15 éves Vectrát ellenőriznek, és a német Q7 a záróvonalat átlépve, a beton sávelválasztót megkerülve kb 140-el (30-es táblánál) rodeózik, a rendőr felnéz, megvonja a vállát, és a szerencsétlen családdal intézkedik tovább.
Szóval, a külföldiek tönkre teszik a lakásainkat, ellehetetlenítik a közlekedésünket, a balesetek 90%-át okozzák, de a magyar rendőrök, látszólag csak a környékünkön élő magyarokkal van elfoglalva.
Elegem van ebből, csináljanak rendet, egyenlő bánásmódot követelek!
Én is makói vagyok... és a kolléga egy hangyafaszányit sem színez! Maximálisan megerősítem minden szavát!
A sebességmegítélésről: elég jól meg tudom ítélni (amatőr motoros gyorsulási versenyző voltam...), és bizony a kamionok TÉNYLEG 70-90 között döngetnek le a rámpán... és a szaros seggű román meg még ezeket előzgeti...
Igen, 4 azaz négy méterre mennek el a házamtól a kamionok...
Van egy hitelesített mérési jegyzőkönyv a birtokomban: a zajszint esetenként 115dB...
A polgármesterünk olyan, amilyen. Nem rá szavaztam. DE: qrvára mindegy, ki a polgármester, elkerülő utat szarni senki sem tud!
Kértük mi ide az unió forgalmát? NEM!!!
Amikor a jelenlegi lakhelyemre költöztem, az autót az utcán lehetett hagyni éjszakára. Most meg... hahahaha...
És igen, a rendőrök NEM BASZTATJÁK A KÜLFÖLDIEKET! DE ENGEM FEL AKARTAK JELENTENI, MERT TILOSBAN ÁLLTAM MEG A HÁZAM ELŐTT, HOGY KINYISSAM A KAPUT!
AKI NEM HISZI AZ EGÉSZET, KÖZLEKEDJEN A 43-ASON NAPI RENDSZERESSÉGGEL! DE HA NEM HELYBELI RUTINRÓKA, AKKOR ÍRJON VÉGRENDELETET!
a "füfcig"-re gondolsz? No Mindkét kérdésedre remélem, kielégítő választ adtam. (A 20-az azért írtam, mert itt a környéken két olyan volt rendőrről is tudok, aki a "cvancig euró" miatt nem az.)
A Magyar Rendőrség és a Magyar Bünözők közt a határvonal nagyon vékony. Ma már eljutottunk oda, hogy a rendőrség gyakorlatilag felfegyverzett haramiabanda, akinek egyetlen célja, hogy minél többet húzzon le a "gazdagokról", ami elég jól lefedi azt a réteget, akinek autója van. A bünözők ugyancsak ebben tevékenykednek és a rendőrség kis erőfeszitést tesz, hogy őket ebben megakadályozza, hiszen abból nekik nem esik le semmi, sőt csak bajuk lehet belőle, ha a pl a cigánybünözőkhöz hozzá mernének nyúlni..
A képen lévő fekete autó és sötétszürke autó ütköztek, a fekete, hasonlóan a v.szürke 206 peugeothoz, akart bekanyarodni szemben a forgalommal!!! A rendőr1 ott áll szemben a sorompónál, a 206-os simám bemegy. Ezután kb. 10 autó ugyanígy.
1. Fura, hogy a rendőr nem figyel ezekre (az előző baleset is ilyen miatt volt) 2. Itt naponta van ugyanilyen baleset, mikor tesznek már valamit ez ellen? Nem veszik észre, hogy naponta járnak ki ide? (Budafoki - Prielle sarok)
Rendőreink nem beszélnek külföldiül. Magyarul is csak akadozva. Különben is hogy mondják külföldiül, hogy csúsztassa a tízest a jogsiba, és akkor mehet.))))
Miért lennék náci? Micsoda hülyeség ez. A nicknevem a Playstation-ból jön (Sony), amikor regeltem anno, ez volt a legközelebbi szó, ami nem volt foglalt.
A példáimról: ezek nem túlzások, a valóság.
Újabb példa: a barátom 70-el megy a kocsisorban, kb 50 autó között, nem vette észre, hogy pont őt intették ki, (mondjuk észre vehette volna, egyedül ő volt magyar a sorban) és 5 km-el arrébb villogva szorították le közúti ellenőrzésre.
Budapestieknek: a 43-as forgalma a legjobban a Könyves Kálmán - Hungária körút péntek délutáni dugójára hasonlít, csak két sávon.
Ha befelé jön az országba - macerás a külföldivel a gyorsított szabs. utáni papírmunka...... kifelé menőkkel gyorsabb - és 2 szereplős történet ( téliszalámira való....)......:o))
Makón lakok. Minden nap Szegedre járok munka ügyben a hírhedt 43-as főúton.
A járművek 90 %-a külföldi, román, spanyol, görög, német olasz stb., ezen belül kb 3000 KAMION NAPONTA. A városunkat kettévágja az autófolyam, a házak repedeznek, a szmog elviselhetetlen az út mentén. Mégis, ha Szeged felé megyek, a lépten nyomon felbukkanó közúti ellenőrzéseken szinte még soha nem láttam külföldit vegzálni. Olyat igen, hogy a rendőrök a Fábiás 60 éves asszonyt ellenőrzik, román mercis 180-al előzi a kocsisort, és a rendőrök le s e sz*rják. És olyat is, hogy Szőregen egy két felnőttet és 3 gyereket szállító 15 éves Vectrát ellenőriznek, és a német Q7 a záróvonalat átlépve, a beton sávelválasztót megkerülve kb 140-el (30-es táblánál) rodeózik, a rendőr felnéz, megvonja a vállát, és a szerencsétlen családdal intézkedik tovább. Szóval, a külföldiek tönkre teszik a lakásainkat, ellehetetlenítik a közlekedésünket, a balesetek 90%-át okozzák, de a magyar rendőrök, látszólag csak a környékünkön élő magyarokkal van elfoglalva. Elegem van ebből, csináljanak rendet, egyenlő bánásmódot követelek