Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Geri0730 Creative Commons License 2011.06.23 0 0 38

Sziasztok!

A Nissan Skyline GTR R35 a kedvenc japán autóm! Esetleg, van valakinek egy szép darab, amit leszabadna fotózni?

Előre is köszönöm a segítségeteket! :)

a8lang Creative Commons License 2010.03.11 0 0 37

Van egy két eladó alkatrészem hátha valakinek kell:

2009-es R35-höz való:

-Gyári intercooler

-Intercooler csővek

-Gyári légszűrődobozok

-Gyári hátsó kipufogó rendszer

-Európai és japán modellhez való fehér(színtelen)hátsó oldaljelző lámpák

-Gyári stabilizátor rudak

-560cc-s gyári denso injektorok

-800cc-s Deatschwerks injektorok

-Esetleg eladó HKS Legamax hátsó rendszer, Titek kat nélküli rezonátoros y csővel együtt

a8lang Creative Commons License 2009.12.14 0 0 36
Senkinek nincs még mindig ilyen autója???
T.Tamas1 Creative Commons License 2009.01.15 0 0 35
okok én meg válaszoltam
Előzmény: a8lang (34)
a8lang Creative Commons License 2009.01.15 0 0 34
küldtem mailt.
Előzmény: T.Tamas1 (32)
a8lang Creative Commons License 2009.01.15 0 0 33
Van nekem is gmail-em csak nem használom az iphone-on van beálítva és arra nem szoktak leveleket küldeni, nagyritkán én szoktam.
Előzmény: T.Tamas1 (32)
T.Tamas1 Creative Commons License 2009.01.15 0 0 32
elmeletileg a gmailbe 8gb van meg korlatlan email meret
Előzmény: a8lang (31)
a8lang Creative Commons License 2009.01.14 0 0 31
Nem értem ezeket a mailcímeket, mert a vipmailoson is van 2gb tárhely amiből nekem foglalt száz mega és nem tusz küldeni rá nagy képet , én el tudom küldeni de senki nem tudja fogadni, ezért tartottam meg a legelső kis nikon coolpix 2mp-es fényképezőmet azzal szoktam emailben küldendő képeket csinálni és 8 éves kora ellenére még mindig működik és elég szép képeket csinál 300kb-s lesz egy kép azt meg mindenki tudja fogadni.
Előzmény: T.Tamas1 (29)
a8lang Creative Commons License 2009.01.14 0 0 30
ttams0249
Előzmény: T.Tamas1 (29)
T.Tamas1 Creative Commons License 2009.01.14 0 0 29
bazdki, most hoztam letre ezt a fiokot amiben elobb kuldtem a kepeket, mert a masikkal uganaz volt a baj mint a vipmailoddal hogy nem volt eleg a tarhely, de most meg elfeleljtettem ezt az ujat...
leirnad a cimet, hogy mi van a @ elott?

istenem mar en is oregszem :D
Előzmény: T.Tamas1 (28)
T.Tamas1 Creative Commons License 2009.01.14 0 0 28
de,de samponozom meg szarazra torlom, van hozza 500 euroert vettem svajci tisztito csomag, wax sampon impregnalo stb napi 1 orat toltok vele ezt pempecselem a kocsira!
baratnom mar kicsit feltekeny is miatta :D

kepeket elkuldtem
Előzmény: a8lang (27)
a8lang Creative Commons License 2009.01.14 0 0 27
Nálam 25 fok van a garázsban, de csak 2 autó fér be az is egymás mögé, ez most 2 gtr, az enyém a másik meg az ezüst felnis fekete, szegény a8-am kint áll a garázs előtt igaz legalább tető alatt, nekem is van meleg víz a borotvához, csak nincs elég hosszú tömlőm, majd veszek egy 10m-es tömlőhosszabbítót, ilyen időben inkább kézimosóba viszem a kocsikat, ha kicsit melegszik lemosom őket, az a8-ban fehér belső (audi exclusive alabasterweiss) van azt magam takarítom egy évben 2-3 alkalommal.
Jó így lemosni egyből mert nem szárad rá a kosz és nem tud megtapadni, viszont nem lesz teljesen tiszta, ahhoz samponozás meg szárazra törlés is kell, de mindenképpen jobb neki mintha sós fekete maradna a kosztól.
Előzmény: T.Tamas1 (26)
T.Tamas1 Creative Commons License 2009.01.14 0 0 26
Hali,

na ez a GTR szep, ez az egy szin tetszik meg a felni is jo hozza ez igy a jo.

hat igen, a quattrot en is elvezem...

Az 599 viszont hatso kerekes, elvezet volt ma menni vele a mocsokban, de elveztem, kanyarokban ovatosan meg lehetett faroltatni. Elhiheted hogy neztek az emberek, a kocsi fekete lett a latyaktol, belseje meg vaj szinu... Neztek emberek rendesen :D

Van masik kocsi, de azt a baratnom hasznalja, az is most zsir uj auto Audi A5 3l TDI, VW-t csereltuk be ra. Birom a kocsit, de a ferka utan nem akarok masba ulni!

Hazajottem az volt elso, hogy kocsit lemostam a garazs elott melegvizzel, megszaritottam aztan begurultam a garazsba... Igy szerintem nem fog megartani neki ez a sos trutyi, mert minden este lemosom. Garazsban meg rateritek ilyen ferraris ponyvat meg a belsejere is aztan meg a por se megy ra... Meg a belseje se lesz koszos annyira, mert van nalam egy rongy aztan mint ma pl ha koszos a cipom beszallas elott attorlom a cipot hogy lemenjen rola a mocsok... Lehet kicsit tisztasagmania... A garazsba meg raktam felulre ilyen hosugarzot, aztan kb ilyen hidegben is 5-10 fokon tartja a garazst. Szoval jo helye van

Lottem delutan par kepet emailbe mindjart kudom
Előzmény: a8lang (25)
a8lang Creative Commons License 2009.01.14 0 0 25
Még nem tudtam képeket csinálni róla, mert nem tudtam lemosni őket amióta hazajöttek, fagy, ha egy kicsit melegebb lesz csinálok csoportképet amin mind a 4 rajta lesz.
Itt van pár kép még kint lefotózta az ember az egyiket:

A másik fekete ugyanilyen csak ezüst felnivel és fekete belsővel.

Akartam kérdezni hogy nincs más autód az F mellett amivel ilyen mocsok időben lehetne menni?
Ma én is mentem egy 160km-t és azt nézegettem amikor indultam hogy vajon melyik autóval mennyek amit esetleg összetörök ha valami balul sül el a csúszós úton, A8-al mentem de szerencsére semmi nem volt(új M0-án mentem oda vissza sónedves volt végig nem csúszott 160-al oda vissza végig lehetett menni), bár itt nálunk az utcába tükör jég, gyalog életveszélyes, és kocsival is csak én tudtam feljönni(azért jó ez a quattro) a többiek lejjebb áltak meg egy száz méterrel, pedig nem meredek csak ennyire csúszott.
Előzmény: T.Tamas1 (24)
T.Tamas1 Creative Commons License 2009.01.14 0 0 24
fekete gtr rol csinalsz fotokat?

este ha hazaertem es beparkoltam a garazsba en is lovok 599 rol parat...

ma erdekes nap lesz, onoseso, ferrarim elso jeges utja... :D
Előzmény: a8lang (23)
a8lang Creative Commons License 2009.01.14 0 0 23
Nagyon finoman legalább be lesz járatva.
Sok sikert hozzá, remélem sok kellemes órát fogsz eltölteni vele(benne).
Előzmény: T.Tamas1 (22)
T.Tamas1 Creative Commons License 2009.01.13 0 0 22
de ugy kezelem a gazt meg mitnha tojason lepkednek... eddig a max tempo 140 volt vele autopalyan... nagyon nagyon kimelem, mert sokaig szeretnem hasznalni
T.Tamas1 Creative Commons License 2009.01.13 0 0 21
nem piros...bordo/fekete/lila kevereke...

gondolom, hogy furan hangzik igy, ez egy egyedi szin, vinaccia neven fut
http://www.carzi.com/wp-content/uploads/purple-scud.jpg
igy nez ki egy vinaccia f430 pl...

amugy 2008.12.01. a gyartasi ido, es van benne 2100km...

gazdasagi valsag miatt valaki nem tudta mar megvenni, es atvallaltam, a eloleget nem kellett fizetni csak a maradek 70% ot.. hozzam dec 19. kor kerult.

fogyasztas attol fugg hogy hasznalod, de mivel tel van sport meg ezekbe nem raktam meg, atlagban vegyes 18l... varosban 25 korul videken 14 korul... de nyilvan nyaron sport vagy race allasban tobbet fog enni...
Előzmény: a8lang (20)
a8lang Creative Commons License 2009.01.13 0 0 20
Tényleg ennyire sokat eszik mint ahogy írják a gyári adatok vagy azért ennyire nem durva, tudom ilyen autónál nem számít de hát azért 32l városi azért nem piskóta.
Előzmény: a8lang (19)
a8lang Creative Commons License 2009.01.13 0 0 19
Piros gondolom.
Milyen idős, km?
Előzmény: T.Tamas1 (18)
T.Tamas1 Creative Commons License 2009.01.13 0 0 18
hat, haraposak elegge... de most telen a Low Grip vagy ICE modon hasznalom, aztan igy nem lehet kiengedni mind a 620 pacit..
szep hangja van, az nem kifejezes... meg rettento kenyelmes... meg szep...

csomagtarto: kb 350liter hatul

meg az ulesek mogott is van csomagtarto hely, kb 2 nagy sporttaska fer oda...

de ahhoz van 2 borond a kocsihoz, amik oda bepasszolnak es rogzithetoek..
Előzmény: a8lang (17)
a8lang Creative Commons License 2009.01.13 0 0 17
Harapnak a lovak?
v12-es, szép hangja lehet, hátul mennyi hely van benne?
Előzmény: T.Tamas1 (16)
T.Tamas1 Creative Commons License 2009.01.13 0 0 16
hello, nem, turaautot mint mondtam, 599gtb-t... kenyelmes meg jol pakolhato...

430 szerintem sokkal razosabb lenne mint a Nissan... :] meg abba nem lehet elferni, hasznalhatatlan..
Előzmény: a8lang (15)
a8lang Creative Commons License 2009.01.13 0 0 15
Én is azt gondoltam, hogy megveszik egyből, az elsőt elvitték 1 hét alatt, azóta meg itt van 3 és nem viszik, akik nézegetik tetszik nekik, csak még várnak vagy nincs is pénzük nem tudom, de még megvannak az a lényeg, azért gondolom ahogy elmúlnak ezek a minuszok csak elviszik őket több autót meg nem hozok, mert nincs vevő semmire itthon, keresni meg alig lehet rajta és azt is hosszú idő alatt, jó ötletnek tűnt , nem az sajnos. Az enyémet meg megtartom, mert nekem tetszik belül is kivül is tény hogy kicsit kényelmetlen(a futómű rázós), de hát ilyen egy sportkocsi.
430-ast vettél?
Előzmény: T.Tamas1 (14)
T.Tamas1 Creative Commons License 2009.01.13 0 0 14
Hali!
jah igen, az R8-at is eladtam, vettem egy olaszt maranellobol... Igy most aztan semmilyen auto nem kell melle...
biztosan szep lett!
ebbol egy tuning gepezet lesz rendesen...
USA-ban kiprobalhattam egyet, de nem tetszett, a belseje, meg az egesz, sokkal kenyelmetlenebb, inkabb egy sportauto benyomasat kelti bennem... Szerintem inkabb arra valo, amit te csinalsz... Rajottem, hogy nekem inkabb egy elegans es eros turaauto kellett inkabb...

na de ennyire nagy a valsag?? Azt hittem, ilyen kocsira azert van kereslet... En gondoltam is ra, hogy hozzak be eladasra...
R8-at 9nap alatt eladtam.. 2 jelentkezo is volt ra de az egyik ralicitalt a masikra..
Előzmény: a8lang (13)
a8lang Creative Commons License 2009.01.09 0 0 13
Mármint azt hogy nem veszel.
Egyébként nem sikerült még, van több jelentkező is , de még pénzt nem hozott senki, elvégre válság van, és nem csak ezt nem lehet eladni hanem semmit szinte, az enyémet már elkezdtem bejáratni, de még csak 250km van benne, ebben a nagy hidegben csak ritkán megyek vele, amúgy száraz időben elég jól tapad a potenza is hiába van hideg, az egyik autón 4 évszakos dunlop van és meglepő módon sokkal finomabban puhábban fut mint a nyárigumisok és igencsak tapad hidegben is.
Jövő héten hozzák meg a cobb tuningomat, ha benne lesz az 1500km akkor rátöltöm, meg megrendelem a hks legamax kipufogót meg a hks kansai y csövet, meg sport szűrőt, ezekkel kapok még +100Le -t keréken, egyenlőre ennyi tuning elég lesz, ezenkívül még tolató és első kamerát akarok beszerelni, a lézerblokkolót már beraktam előre, hátra is szerelek fel, meg egy beépített radardetektor is belekerül, mérnek itt már mindennel, legyek megvédve amennyire csak lehetséges.
Európai fehér első oldaljelzőt már felszereltem, sokkal jobban néz ki mint a sárga, a hátsót nehéz kicserélni így ott marad egyenlőre a piros, Highpower Ledeket raktam mindenhová ahol sárga égő volt, ez is feldobja egy kicsit.
Előzmény: T.Tamas1 (12)
T.Tamas1 Creative Commons License 2009.01.09 0 0 12
hello, mit döntöttem el?

sikerult eladni a kocsikat? :)
Előzmény: a8lang (11)
a8lang Creative Commons License 2008.12.10 0 0 11
Látom eldöntötted
Előzmény: T.Tamas1 (9)
a8lang Creative Commons License 2008.11.06 0 0 10
Hali
Itt az első piros, ha gondolod valamikor megnézheted ha van rá időd, holnap lemosom mert kicsit poros lett a nagy utazás alatt, de sérülés nincs az a lényeg, mosás után csinálok pár képet elküldöm neked.
Előzmény: T.Tamas1 (9)
T.Tamas1 Creative Commons License 2008.10.28 0 0 9
Hello!

Hát igen, szerintem a nissan nem is városi furikázásra való, hanem pályás autó... jobb is, hogy nem az utcán tölti ki a versenyzőszellemét.
Nem, nem az enyém, én nem szoktam ilyen dolgokkal foglalkozni! Meg nem hinném, hogy az én ítéletem alapján venne bárki is R8-at...
"Következő autója? Q7 W12 TDI, R8 V10, A8 W12 TDI (ha megoldják a váltót)" szép listája van... :D
Mellesleg a népítéletben nem bízok, van pár jó nagy kamu cikk..

ttamas1@seznam.cz ide várok egy árat, felszereltséget stb. amit ígértél! Aztán eldöntöm mi legyen... nem tudom, hogy egy 25M-s autót egy R8 és egy Sharan mellett fenn kéne-e tartanom csak azért, hogy néha menjek vele.. ez a nagy dilemma! Főleg a mostani helyzetben :)
Előzmény: a8lang (8)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!