Keresés

Részletes keresés

sógi Creative Commons License 2008.07.12 0 0 6
Májusban voltunk Firenzében. A Volan menetrendszerinti járatával. Este 8-kor indultunk a Népligetből, másnap d.e. 11-kor érkeztünk Firenzébe. Tudom, ez a 15 óra soknak hangzik, én is féltem tőle, de semmi gond nem volt. A. busz legalább hatszor megállt 10-20 percre. le lehetett szállni. Éjféltól reggel ötig lekapcsolták a világítást, lehetett aludni. És mindezt returban 13000 Ft-ért, mert sikerült megvennem a két legolcsóbb internetes jegyet. Természetesen már februárban megvettem, amint megjelent a honlapon. Mindenkinektudom ajánlani.
Crodino Creative Commons License 2008.07.12 0 0 5

Buszos utaknál legalább tudom nem marad el program! Krétán azt mondták nem indul egy program mert nincs megfelelő számú jelentkező!

Van olyan iroda aki 1 fővel is ,de inditja a fakultativ programokat

bellaggio Creative Commons License 2008.07.11 0 0 4
Szerintem érdemes  busszal is menni mert nagyon drága a benzin atópálya Olaszország!
Betti baba Creative Commons License 2008.07.11 0 0 3

Velencei Regata Történalmi Hajó felvonulásra is lehet menni busszal szept 6-8ig?

Szálloda a tengerparton van Jesoloban és még javába lehet fürödni!

www.c-travel.hu oldalon.

Betti baba Creative Commons License 2008.07.11 0 0 2

Őrangyalka !

Én is tudok ajánlani egy jó utat busszal teli programokkal.

IX.20-27.között Nagy észak olasz körút tavak hercegségek, Ligúria, Monaco MonteCarlo és Garda tó, Sirmione, Milánó, Como-tó, Paviai kolostor, Genova, Mantova, Verona, Cremona, Parma, Padova, Velence Jesolo.

Szálloda reggelivel végig magyar idegenvezető és minden városban helyi művészettörténész.

Akit érdekel megírom hol nézheti meg a komplett utat képekkel, árral.

A szüleim Húsvétkor voltak és szuper volt !!!

örangyalka Creative Commons License 2008.07.11 0 0 1

Augusztus 20-24 Jesolo tengerparti hotel busszal van még hely!

Jó hétvégi nyaralás -hosszú hétvége! Ja 58000Ft/fő busz szálloda strandhasználat nyugány,napernyő+ fakultativ programok!lehet busszal is menni!

Online foglalás www.go.hu.

procaliber Creative Commons License 2008.07.11 0 0 0
0 ilyen úton voltam
matyi70 Creative Commons License 2008.07.11 0 0 topiknyitó
Megnyilt a topicom várom hozzászólásaikat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!