Sokan csatlakoztak már jótékonysági felhíváshoz, saját készítésű tárgyakkal, örömmel-önzetlenül, hogy segítsenek és egy csöpnyi remémyt és boldogságot adjanak másoknak. Ezt a fórumot azért hívtam életre, hogy egy-egy nagyobb lélegzetű felhívás mellé állhassunk közösen, és egymással megbeszélve, együttműködve segíthessünk.
Gyönyörű anyagot kaptam Zsuzsától, már varrom a párnákat. Sajnos fényképezőgépem nincs, de a csomagot még aug elején küldöm, remélem utána láthatjátok a fotókat.
Köszönöm szépen a segítséged, Jolimama. A másik topicon azt írtad, csütörtökig nem leszel, ezért nem fordultam Hozzád közvetlenül. Írtam Zsuzsának és kértem a meghívót.
10 nappal ezelőtt felajánlásommal csatlakoztam Hozzátok. Azóta csak most olvasgattam bele a topicba, milyen meghívóról és blogról van szó? Kell még valamit tennem ahhoz, hogy a majdan elkészülő kis ajándékaimat eljuttathassam a dévai gyerekekhez? Segítsetek. Köszönöm.
sziasztok! Én is csatlakoztam a dévais ajándékakcióhoz, üdvözöllek Titeket jószívű kreatívok... Sajna a meghívóm még nekem se jött meg, vagy csak nem találom?!Na mindegy, ez az alkotó és segítő kedvemet nem veszi el! Jó készülődést Nektek!
Ejjkukk! Zsuzsa írt, hogy van pár kiküldött meghívó amit még nem használtak fel. Lehet, hogy neked is küldött, csak nem kaptad meg. Szerintem írj neki.
Sziasztok! Én is alkotok a gyerekeknek. Eddig pár hajgumi lett kész. Nem tudok ide képet feltenni.... valamiért nem enged... Akit érdekel a blogomon megnézheti:
Nálam már elkészült egy pár dolog és az ismerőseim közül is sokan jelezték segítő szándékukat, de sajna továbbra sem tudok blogolni. Nem baj! Ha nem baj, akkor majd ide rakok képeket....
Mondjuk az a lényeg, hogy akik kapják, örüljenek nekik.
Most a kis neszeszereknek fogok nekikezdeni: Van esetleg valami ötletes mintéja valakinek?
Sajnos csak meghívóval tudsz belépni és beírást tenni. Zsuzsának kell írnod egy e-mail.t és ő küld meghívót. Bár én már kaptam, és írtam is, de fogalmam sincs, hogy tudok-e meghívót küldeni. Pedig szivesen tenném. Úgyhogy írj bátran Neki.
Megkaptam a csomagot a tűvarázstól.... Közben készen lett egy kutyus is!
Szóval Zsuzsa nagyon szép anyagokat küldött, megy egy babamintát anyaggal és a hajhoz fonallal. Vannak már ötletek, hogy mik születnek belőlük! Sajna még nemkaptam meghívót a szeretvarázsra, de szerintetek annélkül is fel lehet lépni, vagy az mindenképpen kell?
Én is ma csatlakoztam, már írtam a Tűvarázsnak emailt, várom a válaszukat. Vállaltam gyerek párnákat, meg nesszeszereket, szeptember végéig bőven elkészülnek. Mire megkapják, már aktuális lesz a karácsonyfadísz és egyéb dekor is. Van készen bőven textil-lapom, azt is szívesen adok.
Sajnos, nincs fényképezőgépem, hogy feltegyem a kész cuccost, de majd megoldom. Nagyon jó varrogatást (kötést, horgolást, stb) mindenkinek !
Nagyon örülök ennek a felhívásnak és ennek a topicnak is. Én is jelentkezem. Máris írok mailt Zsuzsának. Az erre a célra létrehozott blogot is nagyon jó ötletnek tartom!
Szeptember végéig készülnének az ajándékok, melyekbõl aztán október elején 1 hetes jótékonysági kiállítást rendeznék, majd eljuttatnánk az alapítvány javára.
Kedves 36évi, kimásoltam a felhívásból.
A 44. hsz-ben van a link, ahol már a felajánlások is láthatóak.
Gyerekek, mikorra kellenek ezek a cuccok, mert azt valahogy nem bírtam kiolvasni sehonnan. Mert csiálnnék én szívesne bármit, csak most legalább egy hónapig esélytelen.
Pjulcsi, ez nem ér, dolgozom, többen vannak a szobában, nem zokoghatok fennhangon... már a topik elejének olvasásakor elkezdtem szipogni. És a saját, kéát hete nem látott kölkeimre gondolni. :(
Tegnap kislányommal védőnőnél jártunk. A váróban Dsida Jenő egyik versét olvasta, gondoltam leírom ide, hogy még jobban ösztönözzön minket.
"...
Te tudod, Istenem – milyen sok az árva, Aki oltalmadat, vigaszodat várja. Leborulva kérlek: gondod legyen rájuk, Hiszen szegényeknek nincsen édesanyjuk! Vigasztald meg őket áldó kegyelmeddel, Nagy-nagy bánatukat takard el, temesd el!..."
Tegnap kislányommal védőnőnél voltunk, a váróban Dsida Jenő egyik versét olvastam. Gondoltam felteszem ide egy részletét, hátha még jobban ösztönöz minket.
Te tudod, Istenem – milyen sok az árva, Aki oltalmadat, vigaszodat várja. Leborulva kérlek: gondod legyen rájuk, Hiszen szegényeknek nincsen édesanyjuk! Vigasztald meg őket áldó kegyelmeddel, Nagy-nagy bánatukat takard el, temesd el!