Keresés

Részletes keresés

keresztesi e Creative Commons License 2009.12.15 0 0 68
Ajánlani tudom a Zseppelin utazási irodát Szegedről. Évek alatt többször is utaztam velük Európában és azon kívül is. Nagyon korrektek. Számos irodával utaztam már, van összehasonlítási alapom. Ennek alapján bátran mondhatom, a Zseppelin a legjobbak közé tartozik. Minden jól szervezett, bár az útjaik szerintem kicsit zsúfoltak programokkal, de ez az egyetlen kis hibájuk. A szállásaik is nagyon jók, bár sajnos újabban -gondolom anyagi okok miatt -kicsit távolabb vannak azoktól a városoktól, ahol a programok lezajlanak. Ezen kellene változtatniuk véleményem szerint. Jó idegenvezetőik vannak. Nekem szerencsém volt egy ceglédi idegenvezetővel többször is utazni, Sándornak hívják. Ő egyszerűen fantasztikus, elképesztő tudásanyaggal, lenyűgöző humorral és kedvességgel, szervezőkészséggel. Csak dicsérni lehet. Ha ő megy,akkor az út garantáltan jó lesz! Jövőre is tervezek uta(ka)t az irodával, és mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
zsazsa0127 Creative Commons License 2008.07.11 0 0 67
Én is csak ajánlani tudom a Vivaldi Travelt!!Mi Horvátországban voltunk velük először.
Porecben,egy nemzetközi kempingben voltak sátraik,fantasztikus nyaralás volt.Bécsi
Adventi vásáron és Velencei karneválon(2 x )is velük utaztunk.Jók az áraik,barátságosak és főleg felkészültek az idegenvezetőik.Ősszel Róma-Pompei-Nápoly-Velence lesz az uticél,fak.prog.belépővel,fp.együtt 6 nap kb
90 e Ft.Szerintem nagyon is megfizethető!
Előzmény: kvalcsi (12)
missadria Creative Commons License 2008.07.11 0 0 66

Sziasztok engem Mexico és a Karib-térség érdekelne.

Kit ajánlotok, melyik irodát???

A Tuival mentünk Görögbe, de az út a Suntimes-é volt, a repjegy meg a Green T.-é.

aegon Creative Commons License 2008.07.11 0 0 65
Meleg van és unatkozik. :s
Előzmény: gumimacy67 (64)
gumimacy67 Creative Commons License 2008.07.11 0 0 64
Bocs, hogy megkérdezem, de a párbetűs hozzászólásokkal 15-20 topikban mi a célod(tok) ?
Előzmény: Törölt nick (63)
bellaggio Creative Commons License 2008.07.10 0 0 61

Crodino

Tényleg a mamámék is igy utaznak október 23 Róma!1 hét csak 68000ft/fő,repjegy is olcsó volt mert már januárban foglalták a fapadost!!! A csoport busszal megy Róma,Vatikán oda vissza közben tranzitszállás és ők meg repülővel ,majd a szálláson találkoznak és csatlakoznak a programokhoz!

Szeretném ha ajánlana valaki Kanári szigeteket augusztusban?Kivel utazzunk a barátainkhoz akik kint laknak Teneriffén.Ja és kb mennyi?

Crodino Creative Commons License 2008.07.10 0 0 60

Iklara

Igen de a buszos utjaikhoz neked egy kattintás és foglalsz a neten olcsó repülőjegyet és pld mehet velük igy Sziciliában! ők busszal mennek és tranzittal,te meg veszel egy olcsó jegyet Bp-Catania oda-vissza!Lent Szicilia meg tudtok kirándulni és együtt menni.

Ugyanigy Bp-Nápoly oda -vissza.És sorrento,Capri 1 kellemes hét!

Ja a neten időben foglalsz repülőjegyet irtó olcsó!

lklara Creative Commons License 2008.07.10 0 0 59
aha tényleg nagyon jók a buszos olasz utakban, szerintünk verhetetlenek ebben, de nincs is másféle utjuk, erre álltak rá
Előzmény: Törölt nick (57)
Crodino Creative Commons License 2008.07.10 0 0 58

Nem jó,csak megpróbál normális lenni!!! Aki dicséri már utazott biztos vele!

Mindenütt vannak apró cseprő problémák!Azért csak müködik 13 éve!!!

Ismerem a tulajd! Baromi sokat dolgaznak,mint a többi iroda!

Próbáld ki? Ők csak Olaszországgal foglalkoznak!És lehet mindenhez érteni szerinted?Talán abban jók,mások másba!

Törölt nick Creative Commons License 2008.07.10 0 0 57
Azt szeretném megkérdezni hogy az ANACAPRITRAVEL TÉNYLEG EGY ILYEN JÓ IRODA MERT SZINTE MINDENKI DICSÉRI NEKEM! ?????
gumimacy67 Creative Commons License 2008.07.10 0 0 55
Lehet használni még a http://www.holidaycheck.com oldalt is. 
Előzmény: Törölt nick (53)
gumimacy67 Creative Commons License 2008.07.10 0 0 54

Nekem is hasonló a kapcsolatom a Necki kecskeméti irodájában.

Kacérkodtunk Ródosszal de a szálloda, ami szimpatikus lett volna, a világvégén van. Rákérdeztem egyre Falirakiban és mondta, hogy azt nagy ívben kerüljem el. Úgy érzem, hogy kicsit fontos vagyok.

Előzmény: lklara (52)
lklara Creative Commons License 2008.07.10 0 0 52

hát igen, sokat számit, hogy az ott dolgozók hogy állnak hozzád.

az  5kontiban a főirodában van egy bűbájos kis hölgy, nála intéztem ciprust, majd most már ragaszkodtam hozzá, hogy a török utat is ő intézze.

amikor visszajöttem és meglátott, felugrott, odajött, hogy na milyen volt stb. stb.

ezek az emberi dolgok nagyon sokat számitanak, és igy a problémát is könnyebb "eladni" az utasnak, ha van ilyen. nekem nem volt.

Előzmény: anyuci68 (49)
lklara Creative Commons License 2008.07.10 0 0 51

köszi

mi három igen apró gyermekkel megyünk, és nekünk még nem ideális rodosz óvárosában a szállás, de biztos hogy kétnaponta bemegyünk délután-este, mert mi is nagyon szeretjük, sőt ...........

jó áron volt a wizz-nél a rep.jegy

Előzmény: aegon (50)
aegon Creative Commons License 2008.07.10 0 0 50
majd szorítok nektek, mert csak azt tudok :)) hátha addigra kilőnek 1 forgalomirányítót fentre :),lehet ,hogy az a baj :S))
Az óvárossal nem lehet betelni...
Ha egyszer még kijutunk a szállást ott foglaljuk le. :))
Előzmény: lklara (48)
anyuci68 Creative Commons License 2008.07.10 0 0 49

Az egyik fórumon olvastam, hogy az utazási irodákat csak elkerülni érdemes. Mi az Apollonnal utazunk évek óta, de ahova menni szerettünk volna, ott nem volt 4 ágyas apartman. Az egyik leányzó, aki már törzsgárda, elég régóta találkozunk vele az irodában előadta, hogy dehogy nincs 4 ágyas, Paralián meg Stavrosban. Na ez az a két hely, ahová köszönjük, nem megyünk. Nálunk nem úgy működik,hogy oda megyünk, ahol van olyan apartman, stúdió amilyet szeretnénk, hanem, hogy ahová menni szeretnénk ott van-e megfelelő apartman. Ehhez kisasszony olyan stílust engedett meg, amitől kinyílt a nem létező bicska a zsebünkben. Tehát idén a neten foglaltuk a szállást - sajna csak busszal tudunk menni, így az utazás terén maradt az iroda -, ha bejön, maradunk ennél a verziónál. Akit én személy szerint nem ajánlok, az az Aeolus, mi nagyon megjártunk velük. Persze akármelyik irodáról olvas az ember, talál véleményt pro és kontra, aztán azt szűri le az ember, amit akar.

lklara Creative Commons License 2008.07.10 0 0 48

aug. 30-án indulás rodoszra, scala appartman, afandou

alig várom már :-)

remélem, a wizz air-rel minden rendben lesz :-)

Előzmény: aegon (46)
aegon Creative Commons License 2008.07.10 0 0 47
Köszi ! :))
Mazsolázok szorgalmasan, van még időm rá , szeptemberig. :D
Előzmény: lklara (45)
aegon Creative Commons License 2008.07.10 0 0 46
Rodosz, tényleg a rózsák szigete...,de szép is volt hm...( 6 éve ) :)
Előzmény: lklara (43)
lklara Creative Commons License 2008.07.10 0 0 45

:-))))

csinál ilyet az 5konti, a kartago és talán a neki is

törökországot nagyon tudom ajánlani csucs szuper volt

Előzmény: aegon (44)
aegon Creative Commons License 2008.07.10 0 0 44
... ráéreztél , a párom a 10-11 naposat emlegeti. :)) Meglássuk,mit hoz az ősz... :D
Előzmény: lklara (43)
lklara Creative Commons License 2008.07.10 0 0 43

és évente csak 1-2 megy csődbe :-))

hát az a két nap ......

vannak már 10-11-12 napos utak, próbáld azt, nekem ez bejött, 3-4 nap csavargás, látnivalók stb. 5-6 nap pihi a parton

Előzmény: aegon (42)
aegon Creative Commons License 2008.07.10 0 0 42
Most hallottam,hogy 1200 utazási iroda van, hát van miből válogatni. :))
De az a 2 nap ! :((
Előzmény: lklara (41)
lklara Creative Commons License 2008.07.10 0 0 41

hidd el, ezt sok-sok éves tapasztalat alapján irtam le, és nem a rossz szándék vezérelt, hanem az, hogy olyanon senki ne izgassa magát, amire nincs ráhatása, mert csak tényleg elcseszi az egész nyaralását, amire egész évben várt és spórolt

egyébként általában az irodacsődök is a szezon végén vanak, mert már nincs miből a lyukakat tömködni, mert nincs uj befizetés. Ezért jó szezon végén menni egyéni szervezésben

Előzmény: aegon (39)
gumimacy67 Creative Commons License 2008.07.10 0 0 40

Szia Klára,

csodálkoztam is :))

Szerintem nyugodtan leírhatja a véleményét mindenki bármelyik irodáról. Olyan utazási iroda kizárt, hogy csak szép és jó legyen Mindenkinek :))

Előzmény: lklara (38)
aegon Creative Commons License 2008.07.10 0 0 39
...elfogadom, mert sokmindenben igazad van,bár nem vagy utazási iroda. :)
De most valahogy nehezemre esik megemészteni,hogy éjszaka mész ki és hajnalban jössz. :(
"nincs abszolut igazság "... ezért nem utazok én szezonban. Kevesebb az esélye a késéseknek és az irodák is ( tisztelet a kivételnek , ismét..) emberibben állnak az utasokhoz. ;
Előzmény: lklara (30)
lklara Creative Commons License 2008.07.10 0 0 38

szia Gumimacy

direkt nem is irtam meg, hogy velük volt gondom :-))

Előzmény: gumimacy67 (37)
gumimacy67 Creative Commons License 2008.07.10 0 0 37

Tudom, hogy Klárának rosszak a tapasztalatai de nekünk eddig a Neckermann utazási iroda bevált. Ebben az évben lesz a 6. alkalom, hogy velük utazunk, eddig mindig azt kaptuk, amit ígértek.

aegon Creative Commons License 2008.07.10 0 0 36
Tisztelet a kivételnek, mert biztos van az is! :))
Előzmény: anacapritravel (33)
aegon Creative Commons License 2008.07.10 0 0 35
...persze,hogy az utasokból élnek , ne viccelj már,ha nincs utas ,mit csinál ?!ps;
Az ember bízik is mindig benne,hogy hozzáértő emberekkel van dolga!?
Idegenforgalmi Főiskola, igen a fiam azt végzi ! :))

Előzmény: bellaggio (31)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!