Segítséget szeretnék kérni. Aprilla SR 50 befecskendezős. Egy héten keresztül minden este indítva és járatva volt. Hosszabb használat előtt beindult és leállt. Benzincső kirepedt, kicseréltem, de nem indul. Gyertya ellenőrizve - szikra van. Benzinpumpa tolja az üzemanyagot. Befecskendező külön megtáplálva kattog. Akkumulátor forgat mint az ördög. Kompresszió elvileg van. Hideg indító befújására sem indul. Valakinek van ötlete? (nyilván szeretném megjavítani) Előre is köszönöm.
Segítséget szeretnék kérni; az Aprilis SR50 ditech állt 2 évet és most hiába töltöm fel benzinnel, az üres tank lámpa ég és nem indul. Hol keressem a bajt?
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Van egy aprilia sr50 street karbi mocim. Pöccre indul, 30-40ig húz, utána viszont erőtlené válik, nem megy. Visszaengedem a gázt akkor újra 30ig húz majd újra nem. Mi lehet a baj? Köszönöm előre is a segítséget!!
Szia! Ennél a típusnál a vízpumpa ott van benn a blokkban ahol látod a szivárgást. Sajnos szakszerűen a blokk szétszedésével javítható. YouTube -n találsz videót róla blokk bontás nélkül is, vagy jó lesz vagy nem. Hengerfej tömítés könnyen cserélhető.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni, amit előre is köszönöm! Vettem egy aprilia sr 50 street piaggio 2007 es robogót. 1.5 évig állt. Felöntöttem hűtővízzel és két helyen folyik a víz! Az egyik a hengerfej aljánál. Tömítés? A másik a variátor deknit levettem és a legelején a bendix mögül szivárog a víz! (kB) A segítségeteket szeretném kérni! Mi lehet a baj? Köszönöm
Sziasztok! Van egy 2010 es Aprilia sr 50 factorym,karbis.A műszerfal kilóméterórás.Szeretném kicserélni a műszerfalat fordulatszámmérősre.Az lenne a kérdésem hogy lehetséges e a csere,kompatibilis e a két műszerfal csokija, vagy ha nem akkor valahogy át lehet e vezetékezni ,kötni ,hogy működjön a fordulatszámmérős műszerfal?:)
sziasztok. injektoros technikám karbisra való átalakításán gondolkozom. van itt valaki esetleg aki le tudná írni hogy pontosan mik kellenek ehhez a művelethez. (igaz jetforce-om van, de ugye kb ugyanaz). előre is köszi
Sziasztok.Aprilia sr factory karbis mocimat tuning ra alakítottam.Megmaradt a régi 50 es henger,hengerfej,dugó,egy új ékszij is van meg maradt egy féktárcsa is.Egyben az egészet eladnám,kedvező áron.
Akkor le kell engedni a folyadékot, le kell szedni a féknyerget, és szét kell bontani. Lehet, hogy korrodált a dugattyúpalást. Ha ritkán cserélnek fékfolyadékot, megesik. Ha így van, lehet dugattyút venni méretre, kell még bele tömítőgyűrű és mehet össze.
Beragad.És nehezen lehet behúzni.Ha behúzom akkor nem ugrik vissza.Kézzel szoktam visszatolni. De mondjuk másnap reggelre visszaugrik ha nem tolom vissza.
Olyan problémám volna vele,hogy a jobb oldali fékkar 2-3 naponta beragad,megszorul és nem ugrik vissza a helyére.Elviszem a szerelőhöz de az csak legyint,hogy ezek ilyenek,