A vasúti jegypénztárak is tartalmaznak érdekességet. Hiszen minden állomáson más és más pénztárablak van. Régi és új képek is jöhetnek. Különösen a régi elhagyott állomások pénztárai(pl: felsőnyék, mezőhídvég) tartogatnak érdekességet. A művészet is tükrőződik sokszor bennük(pl: Kalocsa, Dombóvár). Egyszóval: képek, érdekességek a vasúti pénztárakkal kapcsolatban!
Ezek az u.n. "holland pultok" nekem nem tetszenek, túl sterilek, személytelenek. Valahogy elzárja az utast a pénztárostól. Én a régi rácsos, kis ablakszemekből álló pénztárakat szeretem nyitható ablakokkal. Pl. Balatonszéplak alsó/felső, Mernye, Dombóvár alsó...
Miskolc, Szeged, Székesfehérvár rulez! Csak jó tapasztalataim vannak velük. Funkcionalitásuk miatt a legjobban a modern pénztárakat szeretem... Ezek olyanok. KöKi is menő.
A a vasúti jegypénztárak is lehetnek érdekesek, vagy különösen szépek(Kalocsa, Dombóvár). Ez a topik velük foglalkozik. A vasúti pénztárakkal. Régi, megszűnt állomások pénztárairól is várnék képeket. Régi és új képek is. A pénztárakban is van valami. Valami ami különösen egyedivé teszi őket. Hiszen minden állomáson más és más a pénztárablak anyaga, formája, esztétikája, festése stb.. És a művészet is tükröződik bennük.