Sziasztok! Arra gondoltam, kellene egy topik, ahol összegyűjthetnénk a tapasztalatainkat a Bibionei apartmanokról. Konkrét apartman megnevezéseket várok, saját tapasztalattal, képekkel, utazási irodával (kinél foglaltatok), stb.
Kérlek titeket, ide csak az apartmanokról írjunk, egyéb témában itt: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9098171 beszélgessünk.
Ha valakit érdekelnek az olcsóbb hotelek, hostelek, akkor a hotelscombined.com oldalán ,(ha árak szerint keres), összehasoníthatja az árakat ill. meg találhatja a neki árban, ill. minőségben megfelelőt.
Sziasztok!Szeptemberben mennénk Bibibe.A Tiziana apartmant néztem ki,Két házikós és ettől tartok kicsit.Vajon milyen a két házikós apartman?Voltunk már 3-szor mindíg 3 házikós apartmanban,azok elfogadhatóak voltak.Volt már valaki a Tizianában?
Mi idén 3. alkalommal fogunk menni a Smeralda Apartmanba... Minden igény kielégít... Minden benne van ami csak kellhet... Ami nagyon tetszik, hogy 2 saroknyira van a sétáló utca, illetve kb. 50 méterre a tengerpart. Nagyon bevált nekünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom...
Van valakinek friss információja a Cormoran apartmanról? A 3 légteresről ha lehetséges. Milyen felszereltségű, mekkora, stb. (elfér a hálóban egy hordozható ágy?) bármilyen információnak örülnék. :) Augusztusban megyünk egy akkor 11 hónapos babával, ha esetleg ilyen téren is lenne valakinek információja, tanácsa nagyon megköszönném. Képeknek is örülnék.
Mi is ezt az apartmant néztük ki. Pár infót szeretnék a környékről. Az apartman közelében milyen vásárlási lehetőségek vannak?Ez Bibione nyugodtabb vagy felkapottabb része? Az éttermekben milyen árak vannak?
Nagy erkély, mindkét szobából külön kijárat, reggeli kávézás közben a fenyők látványa és illata "elkábított".
A parkoló megfelelt a célnak, nagy előnye, hogy fedett és zárt /persze előfordult, amikor a szomszéd nem maradt a saját sávjában /.
Belső képeket nem tudok felrakni, de tágas nappali és tágas szoba, nagy hűtő, mikró, tea-kávéfőző, tognanai porcelán készlet, nagy asztal, színes tv, széf, jó minőségű kinyitható kanapé és három szintén jó minőségű ágy, szekrények, az erkélyre szárogató tartozott a berendezéshez. A fürdőből ablak nyílik az erkélyre, zuhanyfüggöny akkor még nem volt /lehet, hogy azóta van /.