Keresés

Részletes keresés

Justis_4_US Creative Commons License 2012.08.09 0 0 18

Tegnap kipróbáltam, úristen, mmilyen király játék már ez! Mondjuk 8 éve nem játszok pécén, iszonyat a fejlődés. Vagy csak a Dio3 tud ilyet?

bakibaby Creative Commons License 2012.05.24 0 0 17

Világrekordott döntött a Diablo III eladása:

http://gamepod.hu/hir/vilagrekordott_dontott_a_diablo_iii_eladasa.html

bb

Panzermeyer Creative Commons License 2012.05.15 0 0 16

Elég döcögősen indul a topik...

gregtom6 Creative Commons License 2010.07.07 0 0 15
Hát ez lesz az a játék, ami nagyon érdekel, de előtte végig kell kínlódnom magamat az előző 2 Diablón.
Panzermeyer Creative Commons License 2010.02.11 0 0 14
hú még sose játszottam végig a diablo 2-t úgy, hogy a történetet is végignézzem, nagy diablo fan vagyok, de a D2 cinematics disc még egyszer sem volt a meghajtóban
szánom bánom :(
Előzmény: andorr (13)
andorr Creative Commons License 2008.07.13 0 0 13
Azt hogy kell érteni, hogy Tyrael halálra itélte a világot ? A Diablo 2 végén azt mondta, hopgy el kell pusztitani a kristályt, különben nagyon nagy gáz lesz.
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.01 0 0 12
http://www.diablo.hu/forum/hun2/main/index.html

Idézem az egyik hozzászólást:

"Egy interjú során a következõket nyilatkozta Jay Wilson a sztorival kapcsolatban:
20 évvel vagyunk a Világkõ megsemmisülése után, a három testvért legyõzték.
Sokan azt hitték, hogy Tyrael vakmerõ döntése után elszabadul a pokol a földön, feszülten készültek is rá, de úgy tûnik, feleslegesen: csupán egy hatalmas kráter tanúskodik arról, hogy valami igen nagy dolog történt az Arreat hegynél. Cain válaszok keresésével töltötte az idõt: Miért nem történt semmi? Merre van a Hetek* megmaradt két tagja? A történetben jelentõs szerepet kap Tyrael, és az, hogy miken ment keresztül azóta, hogy tulajdonképpen halálra ítélte a világot.

Forrás: http://kotaku.com/5020721/the-man-behind-diablo-iii-talks-plot-lore-and-battle net

[eddig az interjú történettel kapcsolatos része, kiegészítések általam alant]

*A Diablo I-ben kaptunk anno rengeteg háttérinformációt a Hetekrõl, a Pokol urairól: a három fõgonoszról, azaz a testvérekrõl, illetve a négy algonoszról, akik megbuktatták õket, s a földre számûzték mindhármukat.

A Hetek:

Mephisto, a Gyûlölet ura
Baal, a Pusztítás ura
Diablo, a Rettegés ura

Duriel, a Fájdalom ura
Andariel, a Gyötrõdés úrnõje
Belial, a Hazugságok ura
Azmodan, a Bûn ura

----

Baal lélekkövét nem láttuk széttörni.
Belial és Azmodan (egymás fivérei) még nem fordult elõ sem a Diablo elsõ, sem a második részében."
Előzmény: andorr (10)
andorr Creative Commons License 2008.06.29 0 0 10
DE hogy lehet folytatni a történetet ?? A 2ik rész története nekem nagyon lezártnak tünik. Kinyirták a 3 gonosz testvért, el lett pusztitva a nagy kristály is. Mit lehet ezen folytatni ? Diablonak volt egy fia ?? Vagy az apjuk lett mérges ??
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.28 0 0 4
Féltem a kötelező nagyon-látványos-nagyon-idegesítő 3D-s grafikától, de a honlapon lévő videó bíztató, úgy tűnik, megtartják az előző két rész stílusát.
És legalább lesz mit várni, utoljára a Király visszatér miatt voltam ennyire besózva. :-)
Előzmény: gyrmur (3)
gyrmur Creative Commons License 2008.06.28 0 0 3
Nincs release date. BNet -en játszható marad.
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.28 0 0 2
Éljen, éljen! :-)
bogel Creative Commons License 2008.06.28 0 0 1
Előbb lesz, mint sc2?
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.28 0 0 0
Diabl0
Előzmény: gyrmur (-)
gyrmur Creative Commons License 2008.06.28 0 0 topiknyitó
Szóval, ma délben bejelentették!

hivatalos

rajongói

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!