Index cikka alapján a rio tulajdonosa vélhetően megkente a szoci polgármestert és a fideszes ex-polgármestert is.
Ezért cserébe elnézik neki a többezer négyzetméteres szerződésen kívli terület használatát, illetve a sok száz négyzetméternyi újonan épült épületek engedélyét sem firtatják(ami nincs is)A szoci polgármester kapmányát pénzzel támogatták, "ezért cserébe" az ex polgi(fidesz) személyes közreműködést ajánlott és megígérte, hogy a fidesz frakció minden riót érintő döntést támogatni fog.
Így is történt az elmúlt években.
Na ez korrupció vagy sem?
igen, ezt már kezdem én is látni. Van valami visszhangj az ügynek, akár jobb akár baloldalon(a hivatalos kommunikációra gondolok, nem az Index-zombikra)
Az ilyen topikok rendkívül rövid életűek. Micsoda dolog felhánytorgatni, hogy a fidesz és az mszp közösen lop? Vagy egyik, vagy másik! Arra lehet hozzászólásokat szerezni.
Amúgy aki egy kicsit ismeri az ottani helyzetet, s ehhez elég egyszer-kétszer lemenni oda, az tudta, hogy ez nem mehet tisztán. Ez már évekkel ezelőtt is egyértelmű volt.
Figyi, az index cikke az nem hivatkozás, illik pontos linket adni, nem hiszem, hogy túl megerőltető lett volna. És nem gondolom, hogy vérjobbos lennék a véleményem miatt, miszerint itt elsősorban a szoci Molnárnak van magyarázkodni / perelnivalója.
Ha el is olvastad voln a cikkeket akkor ki is derülne számodra miért.
Figyi, így kezdtem: "az index cikke alapján". Ez elég forrás, nem kell idemásolni az egész server logot, hogy valaki megtalálja, ha érdekli. te is megtaláltad. Ellenben én nem találtam egyetlen hasonló topicot sem, de szívesen veszem, ha kijavítasz.
Úgy látom az oldalspecifikus véleményedből, te jobboldali vagy:) tehát te azt mondod, hogy nyíltan felajánlkozott a fideszes (és úgy is lett minden, ahogy megígérte, azaz megszavazta afidesz frakció), azzal nincsen semi baj?
Ez egy jó kis teszt-történet ám ! Észre lehet venni a vérbalosokat és vérjobbosokat, egy ilyen már beakadt a hálóba:)
engem mondjuk az érdekelne, hogy ha én be akarok menni leülni a fűre mondjuk Rioba este, arra a részre ami közterület, abban ugyebár a kidobók papíron nem akadályozhatnának meg, mert az milyen dolog má hogy közterületre lépésért pénzt kérnek... simán be lehetne perelni őket, ha mondjuk nem engednek be. netán megvernek.