Erről nem nagyon látok véleményeket, ötleteket, javaslatokat, pedig azt hiszem, a 6230i-t erre szeretném lecserélni, az E51 nekem egy kicsit hosszzúra sikeredett.
Véleményetek ?
Tanto
Keress valakit akinek T-mobile-os a 6300-a és neki benne van a régi ring-ring csengetés. Ma néztem én is egy ilyenben. Aztán átküldöd magadnak az ővéről és kész is :))
Az sms témát én sem vágom teljes mértékben de valóban ha ékezetes betűt írok többet számol,hogy miért az nem tudom...átállítottam korlátozottra aztán próbálja meg kiolvasni akinek küldöm :-))) A t9-es írásmódot én sosem használtam még egyetlen telefonomon sem,ezen sem fogom.Nem kedvelem. Ami nekem van tok az tökéletes az én számomra. Olyan,hogy csak belekell csúsztatni a telefont és ki kell húzni ha kell. Ahol van a nyílás oda van beleírva,hogy NOKIA meg kevés négyzet szerű mintázat van rajt. Nah de majd megcáfol aki okosabb t9 meg sms meg minden más dologban. A tokkal meg a telcsivel meg avgyok elégedve,bár meglepődöm azon,hogy "csak"eddig bírja az akksija.....de így is szeretem!:-)))))))
Igen tokot néztem én is már!Igaz én olyan puha pőr tokot szeretnék mint ami a 3500 gyári tokja!Amit néztem az meg szerintem keményebb meg valami minta is van rajta!Nem értem ezt az sms dolgot!Ha ékezetes betűt használok akkor több karaktert számol? A t9 milyen benne mert nekem volt v3 és abban szuper volt!
Ha sms-ezel olvasd el a 30-as és 35 ös hozzászólást! smsm nél nem annyira patnet a gép amúgy nekem csokoládé van(T-Mobile) :-))))))Mindennel meg avgyok elégedve az sms-t leszámítva! Jah és 2000 Ft-ért vettem hozzá való tokot a nokia boltban.
A 6300-nak nagyon jó a menüje! Felhasználóbarát és nagyon sokat tud. Elötte 6230i-m volt, az se egy rossz telcsi, de ez még túl tesz azon is:) Az akksija megszokható szerintem, vagy teszel bele eggyel nagyobbat. A BL-5C-nek a peremét kell lecsiszolni és pont belefér. Vhol a youtube-on van fent egy video róla. Na meg nekem ott figyel a kocsiban is a töltő kemény 1500Ft-ért:))
A samsung menüjéről semmit nem tudok, csak a régi emlékek alapján tudom mondani, hogy az akkori samsung-jaim menüje nekem nem jött be.
Azt nem tudom van-e fekete a voda-nal, csak annyit, hogy az elő-hátlap 3000Ft ha cserélni kéne.
Köszi!Én is halllottam az akksijáról!Meg olvastam tipus hibáról is hogy csak azok a jók amiknek 35 el kezdődnek az imei számuk!Bár ez egy régi fórumban volt!Akkor csak a menüje nem frankó az l700 nak? El bizonytalanítottál!)))De sztem nokia lessz belőle! Utoljára 3310 em volt nokia!))attól nem voltam annak idején el ájulva!Meg sokat szarakodott és ezért nem vagyok nokia párti de bizok benne hogy az elég rég volt és már más világ van! Szóval a vodafonnál van feketében?
A 6300-nál szerintem egyetlen egy picinyke kifogásolható van, az pedig az akkumulátor, de ez se olyan vészes. Én nap mint nap használom (telefon, sms, bluetooth..) és pontosan 3napig megy el. Amúgy nagyon profi minden téren.
Sziasztok!Telefon vétel előtt állok és két féle jöhetne szóba 6300 vagy samsung L700! Szerintetek melyik a jobb vétel?Egy árban lenne mind kettő!Tudom ez egy nokia topic és lehet elfogult válaszokat kapok majd!)))Amúgy a vodafon feketében is forgalmazza vagy csak ezüstben?
kipróbáltam, elég csak odafigyelni, hogy ne írj ékezetes betűket, akkor sem 930 körül kezded a második sms-t, nem kell feltétlenül átállítani a karaktertámogatást
viszont nekem zenelejátszós kérdésem lenne úgy csinálok mindent a saját lista létrehozásánál, ahogy azt a PC Suite előírja, de a végén mégis mindig azt kapom, hogy érvénytelen a lejátszáslista tapasztalt ilyet más is? esetleg tudja valaki a megoldást?
csak annyit, a Juszt műsorban arra hívták fel az sms-ezők figyelmét, hogy a magyar ékezetes szöveg hamar fogyasztja a 160-at, anélkül, hogy észrevennéd....
...azt hiszed, hogy 30 sms-t küldtél, de a szolgáltató már 80-nál tart....
sziasztok.benéztem erre az oldalra mert nekem is ilyen telóm van.megvagyok vele nagyon elégedve.az üzenetekkel kapcsolatosan ezt én sem tudtam.az igezság hogy nekem havi 80 sms ingyen azaz560 ft ért küldök.mihez képest jó ezis.akinek van lehetösége rá igényelje ezt nyugodtan amit én.sok ám az 80 sms.t-mobosra igaz ez.lenne nekem egy kérdésem.tud valaki kódokat 3310esre: