Szvsz Korniss ötezerjének nagyobb része már átállt, a szocik megbízhatóbbak, jobban fizetnek, és hosszútávú megélhetést kínálnak, avagy ők a baloldali perspektíva. Náluk biztosabb a kenyér, legrosszabb formájukat hozva sem képzelhető el az 5%-on billegés.
Csak már megint a magyarokkal van a gond, a mérvadó, nyugatos és haladó értelmiség ázsiója romokban. Még soha nem volt ilyen csekély kereslet megmondóemberekre, ráadásul a kilátások sem túl biztatóak. A versenyszektor igénye igen moderált e területen, a hatalom elvesztése után viszont számítani lehet a pénzcsapok elzárására.
Ezért soha nem volt még akkor fasiszta veszély, mint az várható, egy esetleges fideszes hatalom maga a pokol.
Én nem hinném, hogy a belvárosi zsúrfiúknak olyan nagyon ellenükre volna szélbalos holdudvaruk kegyetlenkedése a bennszülöttekkel. Sőt, hát ők hozták a nyakunkra őket, és ők is futtatják a magyar- és többségfóbiásokat.
Szerintem most a bérrettegők visszaélnek azzal a háttérrel, amit az szdsz parlamenti pártként nyújt nekik. Ahogy ez a háttér nem sugallja a szellemi muníciót, illetve ez a háttér intézményesített parlamenti erőként megszűnik, az a hisztérikus hang is halkabb lesz, amit ezek magukból kiadnak.
Szvsz nem. Inkább erősödni fog. A szadis holdudvar egzisztenciális rettegése úgy fog erősödni, ahogy közeledik a hatalomváltás, majd mikor a Fidesz immár kormányon kezdi elzárni a hivatásos rettegők intézményeit kiszolgáló pénzcsapot, úgy fog erősödni.
Én ezért arra számolok, hogy még a német megszállás és a nyilas puccs idején sem volt annyi náci az országban, mint a hatalomváltást követően lenni fog...a bérrettegők apokaliptikus vízióiban:-)