10 napja érkezett, eddig ötször csináltam eperfagyit és egyszer ananászt (persze valódi ananászból). Mind remekül sikerült és egy fél óra alatt kész volt. Ha kimarad a friss fagyi, sziloikonformában kitűnően mélyhűthető és váratlan vendégek esetén nem jövünk zavarba. A minősége kitűnő - persze tej és tejszín 50-50%-ú aránya esetén.
Most következik a nektarin kipróbálása, aztán jöhet a többi gyümölcs, pl. ribizli (mag nélkül...).
Nem hallottam még olyanról, amelyik ne rendes, cukrászüzemi darab lenne, és mégis jó fagyit csinálna. :-(
Ennek ellenére magam is kísértésbe estem a múltkor a MEtro áruházban, mert már 10ezer körül is lehet kapni házi méretűt. Ha jobban meggondoljuk, a kotyogó se főz olyan kávét, mint a rendes vendéglátóipari kávégép, aztán mégis megveszik a népek azt is...